Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

2 hours ago, goofs said:

Pa nisam, rekao sam da moze da ga brani, ne da ga zaustavi. Ovi ostali (minus beli Braun) su vetrometina.

4 hours ago, goofs said:

Votson je u ovom mečapu bitan jer je jedan od dva igrača koji mogu da brane Edvardsa, a ako zaustaviš Edvardsa odradio si pola posla protiv Minesote. Sasvim je legitimno pominjanje njegovog izostanka.

votson da brani, ostali da ga zaustave.

• Replies 6.3k
  • Views 266.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 hour ago, Mil@n said:

Ne, nbabite.is koji je do tada radio bukvalno perfektno.

@Amos Zanimljivo je to, gledao sam ga u par podkasta, ne može da se spori da je inteligentan, elokventan, ali definitivno se na momente ponaša kao totalna jebena psihopata. Neverovatno.

Ja ne znam da li poznajem ijednu uspesnu osobu, ostvarenu u poslu koji radi na top, top nivou da ima ovoliko frustracije, nezadovoljstva i besa u sebi. Kao da je jebeni delikvent 16godisnjak a ne 36godisnjak. Jos ima i brda neke sitne dece, mogu da zamislim kako im dobar primer daje. Verovatno moraju da nabadaju polutku mesa svaki dan u zadnjem dvoristu kako bi odrzali nivo borbenosti.

Tesko ce ovo toronto da dobije

Majko mila, ne zna se ko je gori.

na koju foru je poetl starter u bilo kom nba ligasu koji ima vise od 10 pobeda?

Edited by precog

9 minutes ago, precog said:

na koju foru je poetl starter u bilo kojoj nba ligi kojanima vise od 10 pobeda?

A tek ugovor da mu vidiš, odma šećer i vodu da ti prinesu

pa dobro u ovoj raptors startnoj posadi svima treba usagea i suteva, poeltl je lik koji hvata skokove, stiti reket n stuff

Allen ga brani pogledom na 5 metara. Jednom su mu dali da pridje i na metar od kosa, pa se konacno odvazio da odigra nesto prema kosu, ja sam basket poslednji igrao 2019. i dalje bih bolji sut uputio.

Milutinov da place koje pare poetl uzima kao startni centar u nba.

A i ja degen gledam ovo, umesto da gledam sveze ofarban zid i boju kako se susi.

25 minutes ago, precog said:

Allen ga brani pogledom na 5 metara. Jednom su mu dali da pridje i na metar od kosa, pa se konacno odvazio da odigra nesto prema kosu, ja sam basket poslednji igrao 2019. i dalje bih bolji sut uputio.

Jos tuznije je sto su jednako ucinkoviti u istim i slicnim situacijama i mnogi na papiru jaci centri tj. "centri"

Ako pitas nekog od strucnjaka za objasnjenje, reci ce ti da se igra brzo i sve se bazira na sutu za 3 pa jedan NBA centar ne mora da ima bilo kakvu igru ka kosu nego da pravi blokove i skuplja poneki skok, zakuca kad ostane sam i slicno. Tragikomedija

A i ne cuva ga Jokic pa da opet zabode rekord sezone za 22min, jbg

Debeli je istopio bar 10-15 kila od pauze, bas dobro izgleda naughty

11 minutes ago, spaceploitator said:

Debeli je istopio bar 10-15 kila od pauze, bas dobro izgleda naughty

Izasao skoro clanak na Atletiku da je Edvards smrsao 4 kilograma dok je bio povredjen i ciljano se pred seriju spustio na kilazu sa koledza.

Ima neko link?