April 16Apr 16 4 minutes ago, uini said:svakako bolje da investiramo u čavu pa zaglavimo ćuzu, nego da dođe bata-đanapa bolja vam je investicija janis od kavaja.
April 16Apr 16 Bankeru je ovo jedan od gorih meceva u karijeri ali bice on ok, samo ne kao nosilac nekog tima jer prosto nije taj lik. Zapravo je problem Orlanda sto su im svi vrlo dobri igraci a niko odlican pa da jasno bude prva opcija. Svakako mislim da ce dobiti Sarlot i muski se popeglati sa Pistonsima posleBuker mora da prodje Karija, ovo dodavanje na kraju protiv Portlanda jeste ostavilo igraca u dobroj poziciji za sut za tri ali kao glavni igrac je prosto morao da resava i ide jako do samog kraja, makar i na ulaz za produzetak. Valjda ce i oni proci, bice bar za nijansu zanimljivije protiv OKC nego da prodje gerijatrija
April 16Apr 16 16 minutes ago, uini said:@Zli Gli , jesil ovo Ti u ranom vodjstvu predikcija?Jok, mislim da sam prva 4 meca sve promasio jer sam igrao navijacki protiv Portlanda (Avdija), GSW (Grin) i Sarlota (Lamela nesto ne obozavam kao svi vi ostali) i na Orlando, kad ono medjutimTo je verovatno neki moj fan koji manje navija a vise zna
April 16Apr 16 23 minutes ago, uini said:@Zli Gli , jesil ovo Ti u ranom vodjstvu predikcija?Napravio više profila pa igra sve moguće kombinacije, sa svakog neku drugu
April 16Apr 16 1 minute ago, goofs said:kako bese ide taj sajt za predikcije, treba upisati nove parovehttps://freethrow.pythonanywhere.com/
April 16Apr 16 apelacioni kasacioni viši treći prekšrajni sud doneo odluku da su Luka i Kejd eligible za nagrade, lol
April 16Apr 16 Uvešćemo pravilo, ali ne važi 🤣Kao da bi neko i glasao za nekog ko je odigrao tipa 40 tekmi.
April 16Apr 16 6 hours ago, zorglub said:Ne znam kako, čovek igra jednu od najboljih sezona svoje karijere. Sve znam, ova poslednja afera... Ni ja ga ne volim još od kako je izdao SAS, ali gledati ga kad je zdrav je uživanje."Kad je zdrav" je tu ključno. Neizvesnost koja poslednjih x godina postoji svake sezone oko Kavaijevog zdravlja uz dobre partije ove sezone bi trebalo da bude motivacija Klipersima da ga ponude, a dovoljne da se dobije solidan paket za njega od nekih ambicioznih nesrećnika...npr. Niksa. Pitanje je da li će imati bolju šansu da ga trejduju. Ili to ili da zamene ostatak tima pa uigravaju Kavaija i nekog pleja koga neće oduvati vetar, krila koja imaju šut za tri, pokretnog centra...