April 16Apr 16 Ne gleda niko klanicu u LA? Nestvarno je šta radi Kavai. Kontra 1 na 5 na kraju poluvremena, ne znam kako ono drugačije opisati. Drejmond je standardno nepodnošljiv.
April 16Apr 16 6 hours ago, urkozamanje said:Svaka lista koja nema debelog na kecu je smesna.bio je prvi do pre metar dana, ne samo ove sezonea mozda je to nekome smesno ali je realno
April 16Apr 16 Orlando verovatno najveće razočaranje sezone. Ćao u plejinu ovog istoka je baš poražavajuće. Ant i Bankero će ostati upamćeni kao igrači koji dižu pod i spuštaju plafon.
April 16Apr 16 Dobar je Silver, ljubi ga majka lizardska. Po dva dana odmora izmedju svake utakmice Lejkersa, da se Luka brže na Kosovo vrati
April 16Apr 16 12 minutes ago, uini said:uff nalazis vezu izmedju ant edwardsa i bancheraGeneracijski luzeraj. Ako me demantuju posipam se pepelom. Vidi pod Studenti.
April 16Apr 16 29 minutes ago, kralj said:Generacijski luzeraj. Ako me demantuju posipam se pepelom. Vidi pod Studenti. banchero je mladi julije rendl.možda edwards ispadne luzer (tako i još grđe eje izgledao tatum do pre nekoliko sezona) ali nisu u istom realmu.
April 16Apr 16 Znao sam da će Stef da ih odvali, ali ušle mi u glavu sve priče u Kavaiju i Kavai ovo, Kavai ono, plejof Kavai, niko nije siguran...Odoše mi 2 i po boda.
April 16Apr 16 dobijaju warriorsi i sunse sutra. ima da ubace 20 trojki, booker će da nestane kao i uvek kad je bitno, a coach ott nastavlja opsesiju niskim petorkama, što znači nula minuta za fleminga i maluacha.