April 9Apr 9 Retardiran si samo ti sto repliciras na svasta a pritom si bukvalistaLik igra sezonu karijere ali je i dalje na samo 25min po mecu, 10p i 8sk, dakle nije ne znam kakva sila u odnosu na mnoge druge visoke (iako je konkurencija na toj poziciji nikad slabija), nije u top20 po minutazi medju visokima, nijedan napad kad bude gorelo nece ici na njega, itd itd... A ti se uhvatio visine od 211cm, bravo legendo
April 9Apr 9 46 minutes ago, spaceploitator said:nekad samog sebe nadbotujes. Neemias od 2.11, u 10 petica lige ove sezone lagano, ali nije praaavi centar ?? valjda jer je pokretan i moze da trci ili ne znam ni ja koji je retardirani kriterijum ovoga putakakav crni kriterijumlik prati ligu tako sto ujutro pogleda statitistiku i debilne tviter naloge, ne bi li naleteo neki video koji "objasnjava"nije on ni cuo za quetu, a kamoli ga video nekad na terenuuostalom da je drugacije, ne bi bilo moguce da izjavi da ekipa koja ima quetu, vucevica i garzu nema praaaaavog centraprespavao poslednjih 20 godina od kad shaq ne ugurava telesinomgsw era kurac, jer da pitam ja vas, gde je tu PRAVI centar?
April 9Apr 9 Izvinite strucnjaci sto gledate redovno sve pa kad neko napise u vezi koraka ili drugih milion ociglednih sranja u ligi vi branite istu, to je gather step, postoji u pravilima dugo samo one drvosece ranije sa manje skilla nisu znale da koriste, igra se nikad jaca odbrana ali vi boxscore posmatraci to ne vidite, itd itdA od tebe bi covek ocekivao da ces nekad da mi sjases s kurca ali bas si uporan pa onda uzivaj kad ti je Bog dao prilikuZa ove s malo mozga - Queta je dobar i koristan igrac ali nije pravi centar u smislu kvaliteta a ne pozicije, u eventualnom mecapu cak ni protiv Jokiceve granitne odbrane ne moze eksplodirati jer je napadacki limitiran a posto igra npr. 10+ minuta manje od Jokica, menja ga Vucevic koji je valjda jedini u ligi sporiji od Jokica, srecno s tim. Garza ce igrati od 0-2 minuta u plejofu verovatno Edited April 9Apr 9 by Zli Gli
April 10Apr 10 Meni se Neemias ništa ne sviđa. Oportjuniti ga je malo hajpovao, ali ja ga ne bih ni pod razno stavio u top 10 centara. Zapravo mislim da mnogi timovi imaju bolje rezervne centre od njega.Sad, s'obzirom da se slažem sa Glijem, takvo mišljenje treba dobro da se preispita, ili još bolje totalno napusti i pobegne glavom bez obzira.
April 10Apr 10 Na stranu sto je i po epmu i po peru i po bpmu u top 10 centara lige, lik se lepo uklapa u ono sto njima treba od petice. Ali jbg nije nepokretni trokrilni orman vadi ga iz lige
April 10Apr 10 Sad kad grumenje bude igralo u punom sastavu i kad ih odvale trecepozivci.Kukavno denverstvo ugaseno 🥺
April 10Apr 10 4 minutes ago, spaceploitator said:Na stranu sto je i po epmu i po peru i po bpmu u top 10 centara lige, lik se lepo uklapa u ono sto njima treba od petice. Ali jbg nije nepokretni trokrilni orman vadi ga iz ligeA jebiga, rezultati govore da im radi posao.
April 10Apr 10 1 minute ago, precog said:Sad kad grumenje bude igralo u punom sastavu i kad ih odvale trecepozivci.Kukavno denverstvo ugaseno 🥺Neće, bira OKC Lejkerse/Hjuston u 2. rundi. Luzerčine pa kalkulišu da im bude lakše umesto da idu najtežim putem kao pravi uvežbani muškarci.
April 10Apr 10 6 minutes ago, spaceploitator said:Na stranu sto je i po epmu i po peru i po bpmu u top 10 centara lige, lik se lepo uklapa u ono sto njima treba od petice. Ali jbg nije nepokretni trokrilni orman vadi ga iz ligeA dobro, to su kategorije koje dosta zavise od timskog uspeha i kompozicije. I Kevon Looney je tako bio u prvih 5-6 svojevremeno.Njima treba širina u napadu. Big Al im je bio idealan, doveli su i Porzingisa u to ime, sad i Vuča. Queta je igrom slučaju dobio priliku u nekoj tranzicionoj sezoni koju su unapred bacili na oporavak Tatuma, ali su overachieveovali, dobrim delom I zbog tragične sezone na Istoku generalno. Meni je recimo Valenčijunas daleko bolji igrač od Quete, i ne vidim kako će ovaj da dostigne taj nivo.
April 10Apr 10 nemam drugog objasnjenjenja nego da se prespavala post shaq eragsw je dominirao ligom sa zazom, bogutom, lunijem na 5, a sa druge strane u finalu uglavnom bio klivlend sa 1 tristanom tomponom, pa cak i mozgovomkad su uzeli poslednju titulu startovao luni, a za boston robert vilijamsi ovi centri koji su imali neko ime su mahom uzimali titulu u poznim godinama kad ni izbliza nisu bili igraci kao ranijetoronto sa 34 godisnjim gasolom, lejkersi sa 35 godisnjim hauardom, milvoki sa 33godisnjim bruk lopezompomenuti boston je titulu uzeo sa 38 godisnjim hofordom kao startnim centrom, a sa druge strane u finalu dalas je predstavljao 1 gafordpa i hartestajn, koliko god se u nebesa dizao njegov napredak, je tek prosecan igrac koji je u finalu doprineo sa 5 poenasa druge strane bio prehajpovani tarner u cije kvalitete smo se mogli uveriti ove sezoneda ne nabrajam sve batijee, cendlere, perkinse koji su prethodili tome, u onoj pre gsw eritacno 20 godina je proslo od poslednjeg onilovog guzenja, a i u toj tituli je imao tek sporednu uloguu tom periodu jedino je jokic bio glavni protagonista kao centar kod osvajaca i adebajo u dve prilike kao jedna od prve dve napadacke opcije kod finalistezapravo pravilo je da je centri u ekipa koje dodju do finala u napadackom smislu imaju potpuno sporenu ulogui evo 2026 godine ta vest stize i do sremske mitrovice i zatice zli glija sokiranog!!!i to za ekipu kojoj je ™ slicno kao i gsw da su godinama u vrhu lige po potegnutim tricamaza sledece sokantno otkrice predlazem da se pogleda koliko ekipe vise sutiraju za 3 u odnosu na pre 10, pa onda na pre 20 i vise godina
April 10Apr 10 Lejkersi pobedili noćas, Denver ima samo pobedu više od njih i Hjustona. Još uvek mogu i peti da završe. Pa bi trebalo da se iscimaju protiv Oklahome.
April 10Apr 10 2 minutes ago, salerokada said:Lejkersi pobedili noćas, Denver ima samo pobedu više od njih i Hjustona. Još uvek mogu i peti da završe. Pa bi trebalo da se iscimaju protiv Oklahome.