April 7Apr 7 Meni Mejson pada na pamet.NAW je doduše obećavao da može da poludi kad mu se nađe uloga, ali ovo je baš iskorak.
April 7Apr 7 Opsta panika na internetima, Vembi mora da odigra 2/3 preostale utakmice sa 20+ minuta da bi primio jedno tri nagrade koje mu sleduju.
April 7Apr 7 32 minutes ago, goofs said:Opsta panika na internetima, Vembi mora da odigra 2/3 preostale utakmice sa 20+ minuta da bi primio jedno tri nagrade koje mu sleduju.Ne može da udje i da se šetka po terenu 10ak minuta?
April 7Apr 7 ne uzimaj uzalud ime gospodina mikala svoga; jer nece pred gdinom biti prav ko uzme njegovo ime uzalud
April 7Apr 7 11 minutes ago, Amos said:Ne može da udje i da se šetka po terenu 10ak minuta?Mora da igra preko 20 minuta.
April 7Apr 7 5 hours ago, reg said:Ovaj sudija, valjda Kenedi, ima najbolje objave rezultata čelendža.Simpa lik, napravi pravi mini show i lozenje publike kod svake objave.
April 7Apr 7 1 hour ago, Amos said:Ne može da udje i da se šetka po terenu 10ak minuta?Ne može, mora da odigra 20 minuta. Unutar tog limita od 65 utakmica sme da ima dve u kojima je odigrao između 15-20min, a njih je već ispucao.Sad, na sve to, imaju neka dodatna pravila oko apliciranja za olakšice na račun season-ending-injury ili tako nešto, pa ono što će Luka pokušati da izvede, itd. Otprilike ko kad ideš u Ljermontovu da vadiš dozvolu, pa nemaš baš sve papire, ali sredićemo.
April 7Apr 7 Ja bi ga opet izveo 4x po 5 minuta na parket. Pobede im ne trebaju, nek se šeta uz out liniju i uzme nagrade. Kad je farsa nek bude kompletna.
April 7Apr 7 1 hour ago, spaceploitator said:jbt Lebron sa 40+ ljeta vodi u poenima u kontri po utakmici..........Zato sto deda kampuje u napadu i ne vraca se u odbranu
April 7Apr 7 3 hours ago, Amos said:Ja bi ga opet izveo 4x po 5 minuta na parket. Pobede im ne trebaju, nek se šeta uz out liniju i uzme nagrade. Kad je farsa nek bude kompletna.Ovako nešto je predloženo na podkastu Bila Simonsa, ali u odnosu na Luku i tekmu sa Jutom, gde bi se ovaj šetao oko auta, Juta svejedno želela da izgubi te "5 na 4" minute, a liga stavila pred dilemu koliku farsu će trpeti.