April 4Apr 4 trenutno je goruće pitanje koliko će lejkersi pasti na tabeli, matematički mogu čak do šestog mesta
April 4Apr 4 Mislim da je ovo najveca pobeda Denvera ove sezone. Oba tima zelela pobedu, ovog puta se Denver pojavio u clutch minutima.SAS kompletni, Denveru falili P-wat i Spencer.
April 4Apr 4 bez gordona nema plejofa, cj se vratio iz ponora, cb krenuo da ubacuje kad je sam. samo da im se vrati pwat iz regularne sezone i da ubada i on kad je sam, bice zajebani, ako ih povrede zaobidju.
April 4Apr 4 AG-a moraju nekako da oprave i sacuvaju za PO. Da preskoci nesto do kraja reg season ili minut restrictions, whatever it takes. Po cenu seedings. Bez njega funkcionalnog, bilo kakav PO run ne deluje realisticno. Edited April 4Apr 4 by 1n54jd3r
April 4Apr 4 Velika šansa sad za Denver za to treće mesto sa kog možda i imaju neku šansu nakon povreda Luke i Rivse.
April 4Apr 4 Popular Post 6 hours ago, Profesionalac said:Taman termin da debeli isporuči svoju 11/13/8 partiju sa 6 izgubljenih lopti i 5 šuteva iz igreSve pogađaš legendo, piši češće
April 4Apr 4 12 minutes ago, goofs said:trenutno je goruće pitanje koliko će lejkersi pasti na tabeli, matematički mogu čak do šestog mestaZamisljam Lebrona sada. Bez ove dvojice i Smarta, najradije bi verovatno otkazao sezonu do kraja. Ako odigra čiča back-to-back što im dolazi nek bude goat. Edited April 4Apr 4 by Amos
April 4Apr 4 Spektakularan produžetak, a i solidan clutch, mislim da su bili -5, pa je Kem dao trojku i slobodno nekih minut i po do kraja. Konačno obećavajuća pobeda protiv čitave, dobre ekipe.AG vrhunski u odbrani, bez njega se stvarno nema čemu nadati u plej-ofu kada je Denver u pitanju.Vecinu, skokova uzeli, ono što nisu je Foks promašio sa dva metra. Baš je loše odigrao, ko može da dogura do neizvesne završnice, mislim da ima šanse ako Foks bude na nivou večerašnje tekme.Edit: meni je isto na kraju pukao solidan stream, na 0:03 u produzetku. Možda je vreme da se uzme paket za plej-of. Edited April 4Apr 4 by reg
April 4Apr 4 1 minute ago, precog said:Ma da, sad moze na nba.com da se uzme za relativno male pare.Lig Pas premium za 3 uređaja u isto vreme, direktno, on demand a može čak i download - 1700 dinara.Ako će neko se iscima da pazari pa da podelimo troje, tu sam.
April 4Apr 4 40 minutes ago, Hele said:Velika šansa sad za Denver za to treće mesto sa kog možda i imaju neku šansu nakon povreda Luke i Rivse.Bolje da ostanu četvrti pa da idu na Hjuston, pa onda OKC.
April 4Apr 4 Da, ona trojka Cam-a uz faul i slobodno. Drago mi je za njega, svakako jako talentovan igrac koji se dugo trazio u Denveru. Samopouzdanje je za njega jako bitna stavka.