Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

prava prvenstvena

samo da svi budu mogli igrati po

• Replies 6.3k
  • Views 266.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Da se zna ko je ko

trenutno je goruće pitanje koliko će lejkersi pasti na tabeli, matematički mogu čak do šestog mesta

Mislim da je ovo najveca pobeda Denvera ove sezone. Oba tima zelela pobedu, ovog puta se Denver pojavio u clutch minutima.

SAS kompletni, Denveru falili P-wat i Spencer.

bez gordona nema plejofa, cj se vratio iz ponora, cb krenuo da ubacuje kad je sam. samo da im se vrati pwat iz regularne sezone i da ubada i on kad je sam, bice zajebani, ako ih povrede zaobidju.

AG-a moraju nekako da oprave i sacuvaju za PO. Da preskoci nesto do kraja reg season ili minut restrictions, whatever it takes. Po cenu seedings. Bez njega funkcionalnog, bilo kakav PO run ne deluje realisticno.

Edited by 1n54jd3r

Velika šansa sad za Denver za to treće mesto sa kog možda i imaju neku šansu nakon povreda Luke i Rivse.

• Popular Post
6 hours ago, Profesionalac said:

Taman termin da debeli isporuči svoju 11/13/8 partiju sa 6 izgubljenih lopti i 5 šuteva iz igre

Sve pogađaš legendo, piši češće

Kako je igrao Jokara,omaz ZlijuD

Edited by Bogotac

12 minutes ago, goofs said:

trenutno je goruće pitanje koliko će lejkersi pasti na tabeli, matematički mogu čak do šestog mesta

Zamisljam Lebrona sada. Bez ove dvojice i Smarta, najradije bi verovatno otkazao sezonu do kraja. Ako odigra čiča back-to-back što im dolazi nek bude goat.

Edited by Amos

Spektakularan produžetak, a i solidan clutch, mislim da su bili -5, pa je Kem dao trojku i slobodno nekih minut i po do kraja. Konačno obećavajuća pobeda protiv čitave, dobre ekipe.

AG vrhunski u odbrani, bez njega se stvarno nema čemu nadati u plej-ofu kada je Denver u pitanju.

Vecinu, skokova uzeli, ono što nisu je Foks promašio sa dva metra. Baš je loše odigrao, ko može da dogura do neizvesne završnice, mislim da ima šanse ako Foks bude na nivou večerašnje tekme.

Edit: meni je isto na kraju pukao solidan stream, na 0:03 u produzetku. Možda je vreme da se uzme paket za plej-of.

Edited by reg

Ma da, sad moze na nba.com da se uzme za relativno male pare.

1 minute ago, precog said:

Ma da, sad moze na nba.com da se uzme za relativno male pare.

Lig Pas premium za 3 uređaja u isto vreme, direktno, on demand a može čak i download - 1700 dinara.

Ako će neko se iscima da pazari pa da podelimo troje, tu sam. heart

40 minutes ago, Hele said:

Velika šansa sad za Denver za to treće mesto sa kog možda i imaju neku šansu nakon povreda Luke i Rivse.

Bolje da ostanu četvrti pa da idu na Hjuston, pa onda OKC.

Da, ona trojka Cam-a uz faul i slobodno. Drago mi je za njega, svakako jako talentovan igrac koji se dugo trazio u Denveru. Samopouzdanje je za njega jako bitna stavka.