April 5Apr 5 2 hours ago, Bogotac said:Kako je igrao Jokara,omaz ZlijuValjda će jednom ta priča o mitskim bićima iz 90ih koja bi pojela jokića prestati.Znam, neće prestati.Da je Vembi igrao u nekoj drugoj eri, slušali bi priče kako bi pojeo jokića i gde će on tako debeo i spor protiv takve zveri u oba pravca.Kad ono međutim.
April 5Apr 5 3 hours ago, reg said:meni je isto na kraju pukao solidan stream, na 0:03 u produzetku. Možda je vreme da se uzme paket za plej-of.Meni streamovi vrhunski rade celu sezonu, ali sad me malo plašite, jer danas nisam stigao da gledam ništa. Pisao sam već ranije, smrdljivi američki medijski kartel mi ne dozvoljava da gledam bilo šta preko league pass jer nemam pretplatu na ni jedanu kablovsku televiziju. Niti imam nameru da seIkad pretplatim na neki kablovski paket. Flat internet je sve što želim da imam. Arenasport imam, ali em je slika lošeg kvaliteta, em ne prenose sve što me za ima, em su šutnuli Edina. Biće da je vreme da se pojuri neki pirat sa Aliexpressa sa godišnjom pretplatom.
April 5Apr 5 3 hours ago, bios said:Meni streamovi vrhunski rade celu sezonu, ali sad me malo plašite, jer danas nisam stigao da gledam ništa.Pisao sam već ranije, smrdljivi američki medijski kartel mi ne dozvoljava da gledam bilo šta preko league pass jer nemam pretplatu na ni jedanu kablovsku televiziju. Niti imam nameru da seIkad pretplatim na neki kablovski paket. Flat internet je sve što želim da imam.Arenasport imam, ali em je slika lošeg kvaliteta, em ne prenose sve što me za ima, em su šutnuli Edina.Biće da je vreme da se pojuri neki pirat sa Aliexpressa sa godišnjom pretplatom.Isto problem u Kanadi. U toku sezone mogu da gledamo 80 odsto utalmica, Ali play off nula. Cak ne mogu da uzmem streaming sportske mreze jer Su podeljeni na 2. A strimovi tradicionalno zakazuju u aprilu, nije prvi put
April 5Apr 5 6 hours ago, Hele said:Valjda će jednom ta priča o mitskim bićima iz 90ih koja bi pojela jokića prestati.Prestace, predjimo na mitska bica protiv kojih Jokic vodi ljute bitke, nikad jaca konkurencija i nikad veci skill. Reakcija saigraca na kraju govori vise od recihttps://www.instagram.com/reel/DWrDwRkiCRr/?igsh=MW1yNzQ2c3l1YWtmbw==Znaci, sad do kraja sezone gledamo borbu tri ekipe ko ce da natempira da ide na Lejkerse u prvoj rundi, spektakl u najavi
April 5Apr 5 Nemoguće da je Jokara počeo da kida (više nego inače) kad je frka...Nemoguće da je Denver sve bolji kako kraj sezone prilazi...Ko bi rekao?!
April 5Apr 5 19 hours ago, precog said:Ma da, sad moze na nba.com da se uzme za relativno male pare.Btw sinoćna tekma je bila na Amazon Prime-u ko ima nalog, 4h kvalitetnog programa od pre-game studia do intervjua post-game i analiza. Uglavnom vikendom prenose, vidim sad da rade sve play-in mečeve, oko 1/3 duela u prve 2 runde i jednu finalnu seriju (ne zna se još koju konferenciju).19 hours ago, 1n54jd3r said:Da, ona trojka Cam-a uz faul i slobodno. Drago mi je za njega, svakako jako talentovan igrac koji se dugo trazio u Denveru. Samopouzdanje je za njega jako bitna stavka.Inače fun fact je da Cam u sezoni šutira career high 43% za 3p, a naoko deluje da je u problemu veći deo sezone i da nikako ne hvata pravi ritam. Sinoć je zaista izgledao kao igrač koji puca od samopouzdanja (konačno), pre svega govorom tela. Edited April 5Apr 5 by ducca