Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

10 hours ago, kralj said:

Inače vidim da je Flagg solidan favorit po kladionicama. Baš se brukaju sa nagradama, onda je stvarno mogao i Luka da bude MVP.

Sto ti je to problematicno, zbog timskog uspeha ili? Meni je ok bilo ko od njih da dobije, Flagg vrv nagovestio visi plafon ali Kon grown up uloga u ozbiljnijoj ekipi

• Replies 6.3k
  • Views 266.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ne samo timskog uspeha, nego načina na koji im timovi igraju i kako ih koriste. Kon je otprilike 3. napadačka opcija, možda ima za nijansu više protekcije nego tipičan ruki i to samo zato što je kidao maltene od prvog dana. Dalas je sezonu sveo na jedan jedini prioritet, a to je što bolja adaptacija Coopera na NBA.

Pritom imamo timski skor, imamo statse koji su tu negde, imamo i naprednu statistiku po kojoj je Kon nesumnjivo bolji.

Za mene je Kon ROY, ali u najgorem slučaju bi morao da bude makar u blagoj prednosti nevezano za to što će Cooper izvesno u budućnosti biti na nekom NBA 2K coveru.

image.png

ma nesumnjivo kon zasluzuje, ali ce dati kuperu jer jbg, mora da se gradi narativ o novom no1

Ova dvojica niti su isti tier sada, a tek nece biti ni blizu kroz karijeru.

bas su dobri igraci obojica, jebo nagrade

edit doktora kona sam puno vise gledao, vec sam napisao da ima nesto leribirdovsko u sebi a ne mislim na sut bijelashtvo i naravno tuche

Edited by uini

Predugo su ih i trpeli

Svaki drugi forumaš ovde bi ih bolje vodio.

Osim Heleta, on bi doveo Jovića i ukanalio ih za još 5 godina.

Otprilike.

S tim što je uprava pošteno sačekala da barem saniraju štetu koju su napravili i ostave naslednicima koliko toliko zdravu osnovu.

Ostaju samo uzaludno protraćene godine i bačene pare u nekim od najgorih ugovora lige.

Sutra headline

KINGS hire Karnisovas/Eversley

2 hours ago, Amos said:

Svaki drugi forumaš ovde bi ih bolje vodio.

Osim Heleta, on bi doveo Jovića i ukanalio ih za još 5 godina.

Neće ga, opet se povredio

Sportklub
No image preview

Majami potvrdio, Jović pauzira zbog povrede

Majami Hit objavio je da reprezentativac Srbije Nikola Jović neće biti u protokolu za utakmicu u kojoj ekipa trenera Erika Spolstre dočekuje Toronto Reptorse, čiji je šef stručnog štaba Darko Rajakovi

Muce se sa Portlandom.3 Nekako su na -10 u drugoj cetvrtini.

Znam da je ovo Denver topic, ali Wemby i Castle su se povredili (Castle se vratio), komentatori Spursa vidno skenjani.

McCollum pogodio ludačku trojku sa više od pola za produžetak, ali je ipak kasnio na izbačaju jednu desetinku...

Edited by Rick.James

47 minutes ago, 1n54jd3r said:

Muce se sa Portlandom.3 Nekako su na -10 u drugoj cetvrtini.

Bili na -14, pa stigli do -5, sada na -11. Dosta ležerno igraju (uključujući izgubljene lopte), kao da čekaju momenat da ubace u brzinu.

36 minutes ago, Rick.James said:

Znam da je ovo Denver topic, ali Wemby i Castle su se povredili (Castle se vratio), komentatori Spursa vidno skenjani.

McCollum pogodio ludačku trojku sa više od pola za produžetak, ali je ipak kasnio na izbačaju jednu desetinku...

Piše bruised rub za Vembija, ne deluje ozbiljno. Komentatori Spursa su se u jednom momentu potpuno mentalno odvojili od dešavanja na tekmi i počeli da pričaju o siromaštvu mladih američkih urođenika i humanitarnom radu Lindija Votersa Trećeg .

Edited by reg

Au kakva tekma, gledas a kao da radis u rudniku. Izjednacise bukvalno u poslednjih minut i po. Napeto, imaju napad za vodjstvo, 33sec do kraja.