April 5Apr 5 ako ne znas ko su rajan rupert i volter klejton junior, igras fantazi u ligi koja je manja od 18-20 timova ( :
April 6Apr 6 7 hours ago, ducca said:Btw sinoćna tekma je bila na Amazon Prime-u ko ima nalog, 4h kvalitetnog programa od pre-game studia do intervjua post-game i analiza. Uglavnom vikendom prenose, vidim sad da rade sve play-in mečeve, oko 1/3 duela u prve 2 runde i jednu finalnu seriju (ne zna se još koju konferenciju).gledao sam pregame show. nije mi se svidelo sto dirk, griffin i ostali usiljeno pricaju o kosarci bez napisanog glomaznog scenarija sa salama i komentarima. kad smo vec kod prenosa, ja sam uplatio smesnih 56 juana (euro je 8 juana) za kineski tencent sports NBA pass do kraja sezone. sve utakmice u odlicnom kvalitetu sa engleskim komentatorima. https://sports.qq.com/pretpostavljam da mora uplata iz kine i lokalni mobilni.
April 6Apr 6 Jel će Flagg sad zbog ova dva ludila da prelomi Dr-a za ROY? Doduše ne pomaže ni to što je Dr vidno udario u rookie wall.
April 6Apr 6 Kad si već kod Kona, gledah Minny protiv njih. Da li namerno tankuju ili šta, ali ono ne izgleda dobro. Ne znam da li im se vraća McDaniels uskoro, bez njega i Anta neće daleko. Edited April 6Apr 6 by Amos
April 6Apr 6 Gledao sam i ja, šteluju Denver Ja sam već pisao kako je našima najbolje da im zapadne Minesota. Taj eventualni statement prolaz bi mogao da bude game changer, nevolja je što bi do OKCa imali još jedan grdan mečap bez domaćeg terena.
April 6Apr 6 Inače vidim da je Flagg solidan favorit po kladionicama. Baš se brukaju sa nagradama, onda je stvarno mogao i Luka da bude MVP.
April 6Apr 6 ocekivana pobeda dalasalejkersi koji imaju ukupno 5 bekova u rosteru i to uslovno, pa im sad kenard i lavaria gule 40 minuta na 1 i 2 eto istorijske prilike da u sledecoj ćaća i sin startuju i odigraju gomilu minuta zajedno
April 6Apr 6 9 hours ago, Amos said:Memfis - Milvoki, bukvalno ne znam ko su ovi ljudi na parketu.1 Rajan Rupert tek 11. igrac u istoriji koji je zabelezio 30pt tripl dabl pre 22. rodjendana, legenda u nastajanjuI Luk Kenard tripl dabl, da ne ostane upamcen samo kao trojkas Edited April 6Apr 6 by Zli Gli
April 6Apr 6 LAL će biti omiljeni protivnik u R1, pitanje je da li Luka i Austin uopšte imaju šansu da se vrate za prvu rundu. Za Denver bi idealno bilo p4 pa LAL u prvoj rundi za zagrevanje, potom na OKC pa šta bude, svakako se oni moraju dobiti, bolje pre nego dublje u postsezoni (Gordon).
April 6Apr 6 Dalasu ne znači ništa, a Lejkersima znači i opet ne mogu da ih pobede bez Luke i Ostina.Nakon što ih naguzi OKC u sledećem kolu, opet imaju tri protivnika kojima ne znači ništa pobeda i opet teško da će odneti neku pobedu, eventualno protiv Jute.Nagecima će verovatno dve pobede biti dovoljno za treće mesto, a kad ulaziš sa trećeg mesta u PO, situacija je ipak drugačija.Usralo je Denverćane sa povredama Luke i Ostina i sad ne smeju šansu da propuste.Tu im je sad veći protivnik za treće mesto Hjuston koji je isto uhvatio zalet, ali Denver ima pobedu više, ali i bolji međusobni susret, teško da se to stiže jer je samo 4 kola do kraja. Edited April 6Apr 6 by Hele
April 6Apr 6 luka, ostin i smart, sto svodi lejkerse na dva spoljnja igraca gde kenard glumi pleja, a lavaria bekazao mi je zbog povreda, ali ko ih jebe kad su tako slozili ekipuuzgred, dalas ima motiv protiv lejkersa zbog doncica
April 6Apr 6 Idealan rasplet za Nagice bi bio ovo sto je duca napisao, ali problem je što Hjuston mora da nadoknadi dve pobede, a imaju solidno teške utakmice, a i još bitnije - nisu sisali vesla.Ovako - zdrava Sota, Spursi pa OKC je najteži mogući put u plejofu.
April 6Apr 6 idelno je da oni ostanu u ovoj seriji pobeda i dobrih rezultata, da se niko ne povredi, votson oporavi i da sto manje izraubovani udju u POovo kako izgledaju sad, krenuvsi od jokica obecava, napadacki su najjaci u ligi, bilo je pitanje samo da li mogu kao ranijih godina dici defanzivu na pristojan nivo u POdo finala svakako moraju i preko san antonia i oklahome (ako ih neko ne iznenadi i ne izbaci)uostalom, sto vise kvalitetnih serija za gledanje to bolje, najgore po nas gledaoce bi bio neki rasplet gde se vecini ekipa desava nesto slicno kao ovo lejkersima sa povredama
April 6Apr 6 na stranu denver, minesota je slabija nego prethodnih sezonakraca rotacija, kao osmog koristice bonesa, matorog konlija ili andersona, a svaka od tih opcija ima ogroman minus, ant i mekdanijels se vracaju iz povreda, nemaju pravog pleja
April 6Apr 6 21 hours ago, goofs said:dajte original ako neko nadjeA Antoni Dejvis u fazonu "Druže, kad je Džoker preko mene davao iz okreta i to trojke ovaj Venbanimaninajama nije bio ni u projekcijama za draft."