March 15Mar 15 Svima bilo jasno osim ekipe ESPN-a. Gledam Toronto večeras i još me drži tekma od juče.
March 15Mar 15 8 minutes ago, 1n54jd3r said:Sarapova valjda, uz sindrom zapustenosti nakon zavrsetka karijereElem:Uje, nisam je prepoznao, ngl.
March 16Mar 16 13 hours ago, 1n54jd3r said:Sarapova valjda, uz sindrom zapustenosti nakon zavrsetka karijereodvratno ti je ovo, realno
March 16Mar 16 Odvratno ili ne, pre svega nije tačno. Izgleda baš kako treba da izgleda lepa žena sa 40 godina koja prirodno stari.
March 16Mar 16 danas je nekako postalo obavezno da budeš mlad i zategnut, bez obzira na godine. kalifornija uberales.posle zašto prezirem sile osovine : i
March 16Mar 16 Mislio sam na starenje sportista nakon zavrsetka karijere generalno.Ali da, vidim da formulacija zvuci odvratno te oprostite.
March 16Mar 16 [Charania] Just in: The NBA will hold a vote at the Board of Governors meetings March 24-25 to explore adding expansion teams exclusively in Las Vegas and Seattle, with the two franchises targeted for the 2028-29 season, sources tell ESPN. There is momentum for stakeholders to approve surveying what industry executives project will be bids in the $7-to-$10 billion range for each team.
March 16Mar 16 1 minute ago, Profesionalac said:taman nekako da zaokruže na 90 utakmica u sezoni idealno bi bilo da kao svi normalci, igraju sa svakim jednom doma, jednom na strani i ciao.odmah to padne na 60 tekmi i to sa famoznim kupom.edit sad vec ima 30 timova, znaci malo vise od 60 Edited March 16Mar 16 by uini
March 16Mar 16 Idealno bi bilo da zamene NOP i Washington sa ova dva tima, ako već mora Las Vegas i ako svi želimo Supersonicse.
March 16Mar 16 idealno bi bilo da zamene boston ali ko sam ja da sudim & samo bog moze da mi sudiu ostalim vestima, sale obrad iz knicksa kaze>Mike Brown on if he's considering changing Knicks' starting lineup: "It’s not too late to do anything. If I feel the need, I will. I’m not thinking that right now." Knicks came back to beat heavily shorthanded Warriors by 3 on Sunday after being outscored in 1Q 35-21.
March 16Mar 16 5 hours ago, goofs said: Quote [Charania] Just in: The NBA will hold a vote at the Board of Governors meetings March 24-25 to explore adding expansion teams exclusively in Las Vegas and Seattle, with the two franchises targeted for the 2028-29 season, sources tell ESPN. There is momentum for stakeholders to approve surveying what industry executives project will be bids in the $7-to-$10 billion range for each team.A jebiga sad 7-10 milijardi. Lakersi 10 milijardi ili kreni od nule za iste pare. Pa de to ima, ne razumem.
March 17Mar 17 Dobro se drže Sansi u Bostonu, samo 4 razlike 8 minuta pre kraja. Buker još uvek ne zna da asistira kada ga udvoje, na momente je komično, podseća me na onaj slučaj kada se bunio što ga udvajaju na treningu.Dobar DNVR danas, posebno prvi deo koji se bavi rasporedom (najviše gostovanja - najmanje dana kod kuće, najviše b2b tekmi) za koji misle da je preterana kompenzacija prednosti domaćeg terena, uz uglavljivanje u termine 5 različitih televizija koje prenose NBA, a zbog kvaliteta Nagetsa koji su jedini kompetitivan tim u svojoj vremenskoj zoni. Takođe su pričali o tendenciji da se gube tekme protiv niskih petorki sa strech peticom. Drugi timovi (Sansi, Voriorsi) kopiraju OKC, izvlače Jokića u odbrani, a u napadu koriste Karuzo recept.