Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Denver prosto mora do pobede protiv Hjustona. Jamal je naprzen, forsira, vazda mac sa dve ostrice.

• Replies 6.3k
  • Views 267.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

+6 na poluvremenu zahvaljujuci trojci CB-a uz zvuk sirene. Nije preterano lepa tekma za gledanje, Denver iz tranzicije pravi prevagu.

CB poprilicno dobar posao radi na Durentu.

Edited by 1n54jd3r

28 minutes ago, 1n54jd3r said:

Denver prosto mora do pobede protiv Hjustona. Jamal je naprzen, forsira, vazda mac sa dve ostrice.

Kako igraju u odbrani, za sada nije lose. Ovo im je valjda tiebreaker, ako ne dobije, morao bi Hjuston cetiri tekme vise da izgubi do kraja sezone da bi ih ovi stigli?

Da, h2h trenutno 2-1 za Dnvr. Ma moraju da dobiju, i Jokic da se ukljuci agresivnije u napadu kao poenter. Za sada ima 6pt, 7rb, 9as, 5st, 5TO...moze da napadne kvadripl dabl, a i jace od toga D

Edited by 1n54jd3r

Perfektno je odigrao Jokić, drugo možda bude drugačije u zavisnosti šta mu utakmica datm

Inače, moguće da sam nekoga zaboravio, ali iz glave mi je Šengun najveće razočaranje sezone.

Bas neubedljivo deluje Hjuston. Inace Minesota trenutno gubi od Klipersa.

Cam se probudio, obecavajuce pred najbitniji deo sezone...a i CB se oslobodio suterski...ovo vec lici na Denver ball

Edited by 1n54jd3r

Braunu je neko sipao drogu u heroin pre tekme. Sipa trojke ko nezdrav.

Ona trojka sa pola terena koju je dao sekundu pred kraj poluvremena mu je podigla samopouzdanje. Dobro izgledaju, ali Hjuston izgleda kao razbijena vojska veceras.

1 minute ago, bios said:

Braunu je neko sipao drogu u heroin pre tekme. Sipa trojke ko nezdrav.

Sve radi dobro, trojke je doduše svaku bio sam u sali.

Toronto izgubio od Pelikansa. Oni su kanda u slobodnom padu. Rajakovic mora da izmisli neku novu foru za svlacionicu. Krindzerskiju od prethodne.

Pelicansi ne umeju ni da izgube kad im treba.

Cam je još uvek malo tvrd, ali danas je izuzetan na obe strane. Nadam se da će ovo da uđe brzo u garbage, da mogu da gledam Šarlotu i u poslednje vreme omiljeni mečap kad Kawhi uzme da školuje Anta.

3 minutes ago, kralj said:

Sve radi dobro, trojke je doduše svaku bio sam u sali.

Vrhunski igra, serija je krenula pred kraj poluvremena, prvenstveno on, Johnson i Jokić lolol na svoj način. A tri trojke bez promašaja ne znam da je ikad vezao. Sam naravno, iz driblinga može samo slučajno da pogodi.

1 minute ago, kralj said:

Nadam se da će ovo da uđe brzo u garbage, da mogu da gledam Šarlotu i u poslednje vreme omiljeni mečap kad Kawhi uzme da školuje Anta.

+24 pred poslednju certvrtinu je valjda garbage D

Ovo cak ni druga petorka ne bi mogla da prokocka. Ne verujem da ce Adelman vracati Jamala i Jokica. Sutra vec imaju tesku tekmu protiv SAS.

Edited by 1n54jd3r