Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

• Replies 6.3k
  • Views 267.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 minute ago, precog said:

Kad se peyton na kosovo vrati i malo se uigraju, bice to ok, ako se niko ne povredi.

Slazem se, mada se istorijski pokazalo da nadanja "ubacice u 6. brzinu kad dodje PO, imaju prekidac kako se pale i gase..." jesu samo to - nadanja

Realno, Ludi Dort ih je vratio u neizvesnu zavrsnicu...ne bi ovo bilo na jedan posed da nije njega

4 minutes ago, 1n54jd3r said:

Slazem se, mada se istorijski pokazalo da nadanja "ubacice u 6. brzinu kad dodje PO, imaju prekidac kako se pale i gase..." jesu samo to - nadanja

Dobro su izgledali na pocetku sezone, pre serije povreda.

Problem je sto cj i cb dosta lose izgledaju, kao i kakav ce se pwat vratiti iz povrede.

7 hours ago, reg said:

Šta je konkretno Adelman skrivio ovde, nije ugurao Jokića u reket? Ako ga smene biće to na kraju sezone. Očigledno su imali plan da napadnu reket, tako su počeli tekmu. Trostruki MVP za 40 minuta uzme 13 šuteva za dva poena u utakmici u kojoj su na centarskoj poziciji raspoloživi Džejlin Viliams i...check notes, Kenrič Vilijams (koji ima 2 metra/95 kg i jedan faul za 13 minuta u igri). Čak i suđenje nije bilo katastrofalno. Ako sad nisu dobili, ne znam kako će kada OKC bude kompletan.

Denver je bio jači nego ikad, sad odjednom ne valjaju ni jokić, ni Braun, ni Džonson, ni ovaj, ni onaj...

Koliko puta si video da svi nešto igraju kljakavo i onda dođe novi trener i svi eksplodiraju?

Priča se o nekoj epskoj borbi i neizvesnoj završnici, jeste OKC mašina, ali kolika god da si mašina, kad ti fale 4 igrača iz prve petorke plus Karuzo, ti si ozbiljno osakaćen i iole ozbiljna ekipa će to iskoristiti i pobediti.

9 hours ago, 1n54jd3r said:

SGA bi napravio nogama faul u napadu

vermez3

9 hours ago, reg said:

Šta je konkretno Adelman skrivio ovde, nije ugurao Jokića u reket? Ako ga smene biće to na kraju sezone. Očigledno su imali plan da napadnu reket, tako su počeli tekmu. Trostruki MVP za 40 minuta uzme 13 šuteva za dva poena u utakmici u kojoj su na centarskoj poziciji raspoloživi Džejlin Viliams i...check notes, Kenrič Vilijams (koji ima 2 metra/95 kg i jedan faul za 13 minuta u igri). Čak i suđenje nije bilo katastrofalno. Ako sad nisu dobili, ne znam kako će kada OKC bude kompletan.

Mislim da nije ni neki hot take reći da nije isto kad Okcu fale 4 igrača i kad bilo kom drugom u ligi fale 4 igrača. Prvo, imaju nekih 12 legit plejof igrača, niko drugi nema ni 10; drugo, imaju bolje brojke bez j-duba ove godine nego s njim sto jeste malo neobicno jer im je falilo kreatora ali bravo za daigneaulta i sga sto su to premostili; treće, specificno za ovu tekmu, kad debeli ustane na pasivnu nogu i boli ga tukson da napada nekakvog dzej lina, ispada isto da li ga cuvaju dva tornja ili skraceni polukinez; cetvrto, dzejlin je tako sutirao za tri juce da je napadacki i vise nego nadoknadio odsustvo tornjeva, da ne pricam o spejsingu.

U tom smislu nije ovo neki bedak ni siguran pokazatelj da denver ne moze nista okcu, naprotiv: belide pasivan, dzamal bolestan, bez p-wata koji im je najbolji cuvar na mvpu, ima tu ihaj prostora do plafona. Ali polako postaje vec kriticna ova stagnacija, upitno je hoce li ove sezone uopste prilaziti tom plafonu i poceti da dobijaju guste tekme.

Kompletni OKC ima 12 prejebenih igrača, slažem se skroz. Jedino se ne slažem za Jaylina, Jokić bi konja dao da je juče igrao Holmgren, bez obzira što je sam odigrao vrhunsku utakmicu.

Da ne treba klonuti govori činjenica da je dozirani AG imao +15. Bez njega i PWa, sa ovakvim Camom, jasno je da imaju krater na krilnim pozicijama i u mnogim bitnim elementima igre.

Biće favorit OKC bez dileme, ali sam siguran da bi slavili da ne moraju da prolaze Denver skoro kao titulu.

Oklahoma vs Denver - 8:2 za OKC u poslednjih deset mečeva u regularnoj sezoni, plus 4:3 u plejofu.

Od tog plejofa su sazreli i sad imaju šampionsko iskustvo.

Sinoć OKC bez tri od četiri najbolja igrača (plus Karuzo) i situacije koje se dese zajedno jednom u sto godina u poslednjih minut, minut i po. Onaj udarac po Jokićevom nosu, nakon čega Denver izvlači 4 poena iz jednog napada i onda Jokićeva trojka i istovremeni faul nad Marejem gde isto izvlače još 4 poena.

Zapad je zajeban i kreće klanje od prvog kola, ali je neozbiljno porediti tim koji melje i ubedljivo je prvi sa timom koji je na ivici plejina.

OKC sad polako kreće u pripremu za plejof, čim igrača zaboli trepavica, izostaviće ga i neće igrati tu utakmicu, dočekaće plejof spremni, odmorni i zdravi, dok timovima poput Denvera sledi klanje do kraja regularne sezone da bi se zauzelo što bolja pozicija.

Sve je to već dokazano i objašnjeno kako funkcioniše u plejofu.

Pa sve i da bude isto kao prošle godine, kao Denver je bio blizu, ali povredio se ovaj, povredio se onaj, ovaj igrao na jednoj nozi, ovaj igrao bez oka... pa sve je to posledica regularne sezone.

Nisu to nesrećni slučajevi nego se krljaš do poslednjeg kola regularne sezone, odmah nalećeš na tvrdo u prvom kolu pošto nisi bio na vrhu tabele i normalno da su svi izlomljeni i polomljeni.

Dok Oklahomina mašina melje od početka do kraja sezone.

31 minutes ago, spaceploitator said:

Prvo, imaju nekih 12 legit plejof igrača, niko drugi nema ni 10;

knicksi imaju 9, mozda 11, samo kazem.

23 minutes ago, uini said:

knicksi imaju 9, mozda 11, samo kazem.

Ja ne bi ni KATa tu brojao a ne ove neke levate al dobro postujem tu tvoju ljubav

Evo ga KAT na listi ovde

17 minutes ago, spaceploitator said:

Ja ne bi ni KATa tu brojao a ne ove neke levate al dobro postujem tu tvoju ljubav

ja sam mislio da si ozbiljan.

btw, sad gledam okc roster i uz afirmativan stav sam došao do 11 plejof igrača (caruzo, dort, sga, srcenštajn, četka, cottoneye joe, mccain(!), cason, j-dub, jaylin jokić killa, cason w (!!))

- a ti ne bi brojao townsa, jer mrziš đurđev-dane.

Edited by uini

Ma zajebavam te malo, naravno da bih iako je nepouzdan u 3pm.

12i je Ajay, trebace im lik za minute kad sga odmara.

Edited by spaceploitator

Kako li si identifikovao ove ostale, ja sam odustao kod četke.

Ajay bi lagano bio 6. igrač Niksa.