Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

this is joke bre zasto je sutnuo 43 bacanja ??? wizardsi odigrali kalshi da ce da prestigne kobija ili sta

• Replies 6.3k
  • Views 267.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

18 minutes ago, Hele said:

Ipak sam bio u pravu, mada i dalje navijam da je Džejms zdrav i nađu način

The Lakers are 14-7 in games James has missed and 26-18 when he plays

Lake Show Life
No image preview

LeBron James’ fate with the Lakers is all but sealed duri...

The Los Angeles Lakers are currently without LeBron James, and their current play is making the decision on his free agency even easier.

Tradicionalno šure bez Lebrona

Procenat pobeda .67 bez njega, .59 s njim

"Bio sam u pravu"

3 minutes ago, Venom said:

Tradicionalno šure bez Lebrona

Procenat pobeda .67 bez njega, .59 s njim

"Bio sam u pravu"

Treba izvući i bez njega, ali kada su tu i Luka i Rivs. Bilo je i gomila mečeva kada Lebron nije tu, a ni neko iz tandema Rivs-Luka. Naravno da tu gotovo uvek ide poraz.

Pa onda izvuci pa da vidimo, ok. Pa onda kakav je raspored bio odnosno s kim si igrali. Ne ovo gde je razlika nebitno mala, da su dobili jednu utakmicu manje bez njega i jednu više s njim bukvalno bi imali bolji procenat. "Ipak sam bio u pravu". Danas je najvažnije da budeš u pravu, i izvališ bilo kakvu informaciju da bi bio u pravu, nema veze da li nešto pokazuje. K'o onaj cirkus u beloj kući.

Ti si dečko ..., rekao sam da sam bio u pravu za to da se dobro sećam da sam video klip i podatak da su bolji bez. Bio sam u pravu da se dobro sećam, razumeš, ili treba još da crtam? Šta ima da budem ili ne budem u pravu oko statističkog podatka na koji nikako ne utičem i koji je takav kakav jeste?

Nije ni da podatak ne pokazaje ništa pošto bi sa Lebronom trebali biti bolji i imati više pobeda, a ne da je obrnuto, plus, kao što rekoh, kad ne igra Lebron, ne znači da druga dvojica igraju. Podatak kad Lebron igra znači da je bar jedan od trojice igrao (Lebron logično), u podacima za to kada on nije igrao možda ima i mečeva kad su igrali bez sve trojice (mislim da je bilo i takvih mečeva).

Na kraju, odbaciti 8 posto razlike kao da to nije ništa... da imaju taj procenat pobeda koji imaju bez Lebrona bili bi zacementirani na trećem mestu, ovako je plejin tu blizu.

Edited by Hele

Inače, podatak o kome sam pričao da sam negde video je iz klipa koji sam postavio.juče u kome Lebron, a ni Lejkersi nisu glavna tema i ni ne govori o broju pobeda

Screenshot_20260311_131513_YouTube.jpg

Screenshot_20260311_131506_YouTube.jpg

• Author
14 hours ago, Mil@n said:

Jednom kada se pričalo o povredama rekoh da je glavni razlog tome 82 utakmice što je nenormalan napor koliko god si u treningu, msm da je neko ostavio laughing emotikon.

Steve Kerr agrees.

Steve Kerr: "We need to play fewer games. We need to take 10 games off the schedule. The modern game with the pace and the space I think it would be a more competitive and healthier league if we played fewer games

o ovome se gudi vec preko 10 godina, ali sanse da se tako nesto desi su minimalne. vlasnici ce pre sopstvene majke odreci nego prihoda sa 5 domacih tekmi. nema veze sto su TV prava daleko najveci dobitak, pare koje se dobiju od tekmi(pa ako se jos malko poreza izmuva) su previse slatke.

Simmons je cak napravio i raspored za mislim 66 tekmi, sve izracunao, jos pre korone. on je jedan od najvecih zagovornika smanjivanja broja tekmi.

27 minutes ago, Hele said:

Ti si dečko ..., rekao sam da sam bio u pravu za to da se dobro sećam da sam video klip i podatak da su bolji bez. Bio sam u pravu da se dobro sećam, razumeš, ili treba još da crtam? Šta ima da budem ili ne budem u pravu oko statističkog podatka na koji nikako ne utičem i koji je takav kakav jeste?

Nije ni da podatak ne pokazaje ništa pošto bi sa Lebronom trebali biti bolji i imati više pobeda, a ne da je obrnuto, plus, kao što rekoh, kad ne igra Lebron, ne znači da druga dvojica igraju. Podatak kad Lebron igra znači da je bar jedan od trojice igrao (Lebron logično), u podacima za to kada on nije igrao možda ima i mečeva kad su igrali bez sve trojice (mislim da je bilo i takvih mečeva).

Na kraju, odbaciti 8 posto razlike kao da to nije ništa... da imaju taj procenat pobeda koji imaju bez Lebrona bili bi zacementirani na trećem mestu, ovako je plejin tu blizu.

Nije ništa zato što nije 40 hiljada utakmica nego 20 odnosno 40... Dobio si i konkretan primer da jedna jedina utakmica gore i dole znači da su odjednom procentualno bolji sa Lebronom nego bez njega. Ako to ne razumeš zapitaj se šta možeš da crtaš i kome. "Dečko"

1 hour ago, Venom said:

Nije ništa zato što nije 40 hiljada utakmica nego 20 odnosno 40... Dobio si i konkretan primer da jedna jedina utakmica gore i dole znači da su odjednom procentualno bolji sa Lebronom nego bez njega. Ako to ne razumeš zapitaj se šta možeš da crtaš i kome. "Dečko"

Poenta je da si bezobrazan bez razloga u konverzaciji gde se niko ne svađa, dve osobe normalno razgovaraju, ti upadaš da se petljaš iako imaš gore da on nije ni dao dobar podatak, ali pa šta, nisam mu ništa ružno rekao.

To da sam u pravu je kao da juče dok vozim u gomili informacija oko mene vidim u prolazu neku novu mesaru u kraju. Posle mi nešto poljulja sigurnost da li sam stvarno video tu mesaru jer je toliko drugih informacija bilo taj dan i onda odem i prošetam posle i vidim da stvarno ima mesara i kažem sebi - e, bio sam u pravu, vidi nova mesara. U smislu, nisam istripovao, pogrešno video... ne u smislu da je drugi forumaš debil, a ja najjači i u pravu.

Što se ti trpaš u to i bezobrazan si i porediš sa ludacima u beloj kući i ubacio si sve i svašta tu, ne znam, nije to moj problem, želim ti ta središ to, bez sarkazma, srećno.

Edited by Hele

1 hour ago, Hele said:

. da imaju taj procenat pobeda koji imaju bez Lebrona bili bi zacementirani na trećem mestu, ovako je plejin tu blizu.

"zacementirani" na trecem vs blizu plejina a ono svi u pobeduipo razlike i taj procenat od 8% bi ih digao onoliko pobeda koliko je jokic sklekova mogao duradi u onoj prici

image.png

Na sve to, ja sam pisao da naravno da je bolje da imaju Lebrona nego da ga nemaju i da mislim da će da budu bolji kad su sva trojica tu.

Sa druge strane, Lebron prima preko 50 miliona, taj igrač mora da pravi razliku, a ne da su tu negde, sve i da su koju pobedu bolji sa njim nego bez njega, to nije dovoljno.

Sad im želim da se uklope, ipak, za sledeću sezonu je jasno šta treba da rade i da mogu za te pare više da dobiju.

Lebronu naklon do poda.

3 minutes ago, spaceploitator said:

"zacementirani" na trecem vs blizu plejina a ono svi u pobeduipo razlike i taj procenat od 8% bi ih digao onoliko pobeda koliko je jokic sklekova mogao duradi u onoj prici

image.png

Bez Lebrona imaju na 2 pobede 1 poraz. Što znači da bi nakon sledeće odigrane utakmice imali skor 44-22, što ih stavlja značajno iznad Denvera koji u najboljem slučaju može da ima 40-26 i Minesote koja u najboljem slučaji može da ima 41-25.

Bežati nekom 3, 4 ili više pobeda 16 kola pre kraja nije mala stvar i gotovo je nedostižno, naročito ako nastaviš sa ritmom na 2 pobede 1 poraz. Praktično bi Denver i Minesota morali sve do kraja da pobede.

4 minutes ago, Hele said:

Poenta je da si bezobrazan bez razloga u konverzaciji gde se niko ne svađa, dve osobe normalno razgovaraju, ti upadaš da se petljaš iako imaš gore da on nije ni dao dobar podatak, ali pa šta, nisam mu ništa ružno rekao.

To da sam u pravu je kao da juče dok vozim u gomili informacija oko mene vidim u prolazu neku novu mesaru u kraju. Posle mi nešto poljulja sigurnost da li sam stvarno video tu mesaru jer je toliko drugih informacija bilo taj dan i onda odem i prošetam posle i vidim da stvarno ima mesara i kažem sebi - e, bio sam u pravu, vidi nova mesara. U smislu, nisam istripovao, pogrešno video... ne u smislu da je drugi forumaš debil, a ja najjači i u pravu.

Što se ti trpaš u to i bezobrazan si i porediš sa ludacima u beloj kući i ubacio si sve i svašta tu, ne znam, nije to moj problem, želim ti ta središ to, bez sarkazma, srećno.

Bezobrazan u komunikaciji = napisao da ti je argument tanak i ne dokazuje ništa.

Ja kad sam 15 godina dođem na sredovečni forum da vaspitavam ljude:

amcddj.jpg

7 minutes ago, Venom said:

Bezobrazan u komunikaciji = napisao da ti je argument tanak i ne dokazuje ništa.

Ja kad sam 15 godina dođem na sredovečni forum da vaspitavam ljude:

amcddj.jpg

Pa vidiš da si bezobrazan.