March 12Mar 12 1 minute ago, 1n54jd3r said:+24 pred poslednju certvrtinu je valjda garbage Ovo cak ni druga petorka ne bi mogla da prokocka. Ne verujem da ce Adelman vracati Jamala i Jokica. Sutra vec imaju tesku tekmu protiv SAS.Neće sigurno ako ovi baš ne krenu da prokišnjavaju.
March 12Mar 12 2 minutes ago, 1n54jd3r said:+24 pred poslednju certvrtinu je valjda garbage Ovo cak ni druga petorka ne bi mogla da prokocka.Ovo nisi morao da napisesSamo da budu disciplinovani sa faulovima kao i do sada, odnisno ne udju rano u bonus (Jonas da iskulira).
March 12Mar 12 Ubiše ih u pojam.Leonard na 36 posle 3 minuta u trećoj.Sa Garlandom je brzo kliknuo izgleda.
March 12Mar 12 Probudila se Minesota, serija 7-0.Rece Legler pre par minuta da je Hjuston na putu da obori rekord najmanje postignutih trojki na utakmici. Edited March 12Mar 12 by reg
March 12Mar 12 2 minutes ago, reg said:Probudila se Minesota, serija 7-0.Ludnica je tekma, brutalan tempo.Inače, totalno sam prespavao dovođenje 1 Rodija. Bukvalno mi je top3 najgorih igrača lige ikad.
March 12Mar 12 Rodi je ovogodisnji Tomas Brajant.Odlicno igra Ent, samo jos da ga isprati neko od startera, Rendl deluje kao da ce da nabode nekog u glavu. Edited March 12Mar 12 by reg
March 12Mar 12 Jeste dobar, doduše sasuo je jedno 12 poena sad kad je izašao tata.Isaiah Jacksona izgleda povrede nisu skroz ugasile, opaku odbranu danas igra, kao u najboljim danima.
March 12Mar 12 Fun fact je da imaju dva Slow Moa. Ako se ne varam i legenda Makabija Ingles je Slow Mo Joe.
March 12Mar 12 38 minutes ago, reg said:Nadam se da je AG upitan tek reda radi. Juce nije morao da igra previše minuta.Hamstring injury management
March 12Mar 12 Ne znam kako bih izvukao tabelu, napravili su mini ranking top10 računajući samo utakmice između sebe. Ima baš zanimljivih rezultata. Sveukupno SAS je prvi, Denver na 9om mestu.