March 11Mar 11 Nisi napisao da je tanak argument i to je to nego na najnormalniju konverzaciju oko brojki, gde niko jedno slovo jedno ružno slovo nije napisao i usmerio ka nekom drugom, ti držiš govor da je danas najvažnije biti u pravu, kao u onom cirkusu u beloj kući. Cela konverzacija stoji ovde, prelistaj, nema puno, pa ćeš videti od kog posta počinje cirkus, a da do njega se priča kulturno i najnormalnije, pa sve i da neko pogreši brojke, ima tanak argument, pa šta? Cirkus počinje odavde, pre toga je sve forum kao forum i konverzacija kao konverzacija, odavde počinje da neko nešto ,,izvali", cirkus, bela kuća, najvažnije biti u pravu...
March 11Mar 11 2 hours ago, spaceploitator said:this is joke bre zasto je sutnuo 43 bacanja ??? wizardsi odigrali kalshi da ce da prestigne kobija ili staKrenuo sam da gledam tekmu kada sam video post Fakunda (a Milvoki krenuo da se raspada), ali ovako je izgledalo: pas ka Bemu, šut za tri, ofanzivni skok, opet lopta ka Bemu. Vašington kreće u napad, promašaj ili faul, pa lopta ka Bemu, ako ne ide na trojku u reketu dobija faul. Kada je došao do Kobijevog rekorda prišao je klupi i komentator je krenuo da priča kako će da ga zamene, očekivao je da neće obarati rekord. Poslednjih tri minuta se odužilo kao da se igra egal sedma tekma finala. Spolstra je ispao neozbiljan, nisam ocekivao da vodi utakmicu tako da Adebajo postigne što više poena iako je rezultatski izvesna a plej-of počinje za mesec dana.
March 11Mar 11 47 minutes ago, Hele said:Nisi napisao da je tanak argument i to je to nego na najnormalniju konverzaciju oko brojki, gde niko jedno slovo jedno ružno slovo nije napisao i usmerio ka nekom drugom, ti držiš govor da je danas najvažnije biti u pravu, kao u onom cirkusu u beloj kući. Cela konverzacija stoji ovde, prelistaj, nema puno, pa ćeš videti od kog posta počinje cirkus, a da do njega se priča kulturno i najnormalnije, pa sve i da neko pogreši brojke, ima tanak argument, pa šta?Cirkus počinje odavde, pre toga je sve forum kao forum i konverzacija kao konverzacija, odavde počinje da neko nešto ,,izvali", cirkus, bela kuća, najvažnije biti u pravu...49 minutes ago, Hele said:Nisi napisao da je tanak argument i to je to nego na najnormalniju konverzaciju oko brojki, gde niko jedno slovo jedno ružno slovo nije napisao i usmerio ka nekom drugom, ti držiš govor da je danas najvažnije biti u pravu, kao u onom cirkusu u beloj kući. Cela konverzacija stoji ovde, prelistaj, nema puno, pa ćeš videti od kog posta počinje cirkus, a da do njega se priča kulturno i najnormalnije, pa sve i da neko pogreši brojke, ima tanak argument, pa šta?Cirkus počinje odavde, pre toga je sve forum kao forum i konverzacija kao konverzacija, odavde počinje da neko nešto ,,izvali", cirkus, bela kuća, najvažnije biti u pravu...Niko ni tebi nije rekao ružnu reč, nego kritiku odnosno da ti je argument tanak. Posle toga je krenuo tvoj uobičajeni rat palčevima dole i kasnije tirade, jer je svrha diskusionog foruma da valjda svi tebe slušaju. Reći da bez Lebrona šure i dati statistiku gde su na maltene jednu pobedu i poraz isti s njim i bez njega nije ubedljivo. Reći evo bio sam u pravu nije ozbiljno. To je sve, a sad ispravljaj krive Drine dalje.
March 11Mar 11 Ah, palac dole na jedan tvoj post sa kojim se ne slažem, znao sam da postoji neki triger za tiradu.Meni to reakcija kao i svaka druga, znak da se ne slažem sa napisanim, ne da mrzim tu osobu ili šta ti ja znam, valjda tome služe? Neki je i koriste za hejt, pročešljaj temu meni filozof manijak lupi na svaki post palac dole, tipa ostavim nešto najbezazlenije, on uđe na moj profil i na svaki post lupi palac dole, ni ne čita 😁 Ipak, šta ćeš? Ignorišeš.Nikad nisam video da se neko toliko cima oko reakcija kao ovde. Evo ti palac gore za prethodni post. Srce u stvari, to je valjda čak i jače i pozitivnije.
March 11Mar 11 momci, udahnite malo vazduha, odmorite, pa ocemo i mi drugi da smaramo malo, nije ovo samo vase igraliste elem, da se osvrnem na utakmicu od pre neko vece: oklahoma - denveriako je mnogo komentarisano, cini mi se da se olako preslo preko toga da je utakmica bila zaista visokog tempa, a vala i kvalitetasad je to vec ozbiljno rivalstvo i vidi se da je svima jako stalo da pobede i nadigraju protivnikaono sto ovu utakmicu eventualno razlikuje od PO serije je sto su treneri "skrivali" neke adute, tacnije, nisu po svaku cenu insistirali na onome sto ocigledno vrsi posao, vec pokusavali vise varijantiono sto mi se jako svidja u njihovi duelima, doduse to je postala karakteristika danasnje NBA, pa cak i kosarke generalno, ali ovde je to prosto strahovito nagalaseno(gotovo da) ne postoji velika prednost, +20, pa i +30 u rlativno ranoj fazi utakmice ne znaci nista, serije od 10, 15-0 se prave u roku od dva minutaako i jedni i drugi budu spremni i kompletni/zdravi u PO mislim da su sanse jako blizu 50/50medjutim, ono sto je ogromna prednost oklahome je daleko laksi raspored do potencijalne serijeklipersi, pa lakersi uz dve prednosti domaceg terena, u odnosu na hjuston, pa sparse bez te prednostije bas golema razlika, narocito sto bi i u toj potencijalnoj seriji oklahoma imala prednost domaceg terenadenver je morao doci u situaciju da "spoji" oklahomu sa sparsima ili makar minesotom pre medjusobnog dueladoduse povrede su ih bas omele da uopste ozbiljno krenu u trku za prvo mesto regularnog dela
March 11Mar 11 49 minutes ago, Hele said:Ah, palac dole na jedan tvoj post sa kojim se ne slažem, znao sam da postoji neki triger za tiradu.Meni to reakcija kao i svaka druga, znak da se ne slažem sa napisanim, ne da mrzim tu osobu ili šta ti ja znam, valjda tome služe?Neki je i koriste za hejt, pročešljaj temu meni filozof manijak lupi na svaki post palac dole, tipa ostavim nešto najbezazlenije, on uđe na moj profil i na svaki post lupi palac dole, ni ne čita 😁 Ipak, šta ćeš? Ignorišeš.Nikad nisam video da se neko toliko cima oko reakcija kao ovde. Evo ti palac gore za prethodni post. Srce u stvari, to je valjda čak i jače i pozitivnije.Nigde nije pisalo da mi nešto smeta, nego da je tvoja reakcija na kritiku inaćenje. I to isto nije problem, samo ne znam šta sad izigravaš staloženog deda Budu. Nije tirada kad se neko ne slaže s tobom, nego ovi izlivi zgražavanja od po pet pasusa. Na temu: šure u principu isto sa Lebronom i bez njega, za "bio sam u pravu" moraš da nađeš bolji argument. Na diskusionom forumu.
March 11Mar 11 51 minutes ago, pbg12345 said:momci, udahnite malo vazduha, odmorite, pa ocemo i mi drugi da smaramo malo, nije ovo samo vase igraliste elem, da se osvrnem na utakmicu od pre neko vece: oklahoma - denveriako je mnogo komentarisano, cini mi se da se olako preslo preko toga da je utakmica bila zaista visokog tempa, a vala i kvalitetasad je to vec ozbiljno rivalstvo i vidi se da je svima jako stalo da pobede i nadigraju protivnikaono sto ovu utakmicu eventualno razlikuje od PO serije je sto su treneri "skrivali" neke adute, tacnije, nisu po svaku cenu insistirali na onome sto ocigledno vrsi posao, vec pokusavali vise varijantiono sto mi se jako svidja u njihovi duelima, doduse to je postala karakteristika danasnje NBA, pa cak i kosarke generalno, ali ovde je to prosto strahovito nagalaseno(gotovo da) ne postoji velika prednost, +20, pa i +30 u rlativno ranoj fazi utakmice ne znaci nista, serije od 10, 15-0 se prave u roku od dva minutaako i jedni i drugi budu spremni i kompletni/zdravi u PO mislim da su sanse jako blizu 50/50medjutim, ono sto je ogromna prednost oklahome je daleko laksi raspored do potencijalne serijeklipersi, pa lakersi uz dve prednosti domaceg terena, u odnosu na hjuston, pa sparse bez te prednostije bas golema razlika, narocito sto bi i u toj potencijalnoj seriji oklahoma imala prednost domaceg terenadenver je morao doci u situaciju da "spoji" oklahomu sa sparsima ili makar minesotom pre medjusobnog dueladoduse povrede su ih bas omele da uopste ozbiljno krenu u trku za prvo mesto regularnog delaJeste bila odlična tekma, ali nisam siguran za skrivanje aduta. U slučaju Oklahome nemaju šta da skrivaju kada im nedostaju 4 bitna igrača, dok u slučaju Denvera nema smisla kalkulisati i skrivati adute, kada su na ivici plej-ina gde ih čekaju Klipersi koje su jedva prošli prethodne sezone i Voriorsi kojima se možda vraća Kari.
March 11Mar 11 3 hours ago, reg said:Krenuo sam da gledam tekmu kada sam video post Fakunda (a Milvoki krenuo da se raspada), ali ovako je izgledalo: pas ka Bemu, šut za tri, ofanzivni skok, opet lopta ka Bemu. Vašington kreće u napad, promašaj ili faul, pa lopta ka Bemu, ako ne ide na trojku u reketu dobija faul.Kada je došao do Kobijevog rekorda prišao je klupi i komentator je krenuo da priča kako će da ga zamene, očekivao je da neće obarati rekord. Poslednjih tri minuta se odužilo kao da se igra egal sedma tekma finala.Spolstra je ispao neozbiljan, nisam ocekivao da vodi utakmicu tako da Adebajo postigne što više poena iako je rezultatski izvesna a plej-of počinje za mesec dana.Не знам шта те је изненадило, Нба је циркус шоу, све се врти око тога, извлаче стално неке тотално бесмислене статистике не би ли свако мало обарали неке рекорде, ово му дође огромна ствар, цела текма је ту у другом плану.Као оно типа кад се Брајант опраштао, та сезона, па је на свакој текми био фокус на њему, буквално је сам резултат у другом плану јер брате Коби игра последњу текму у твом граду. Или Леброн кад је оборио рекорд у поенима па се прекида текма, сви се грле и честитају, пусте коју сузу, кога брига више за утакмицу и резултат, ионако их има хиљаду по сезони.
March 11Mar 11 isto to bi se dogodilo i u evroligi / nekoj ligi da je u pitanju rendom tekma gde se pobeda ne dovodi u pitanje a usput je neizbežnaiz sfrj ima toliko storija kako se kljuka xy igrač da bi postigao xy poena.sasvim je druga stvar kada je rez neizvestan i značajan za oba tima
March 11Mar 11 Мислим да би и даље форсирали Бема, једна победа горе доле и ако ти измакне али обарање Кобијевог рекорда се памти и доноси причу.
March 11Mar 11 Мислим да би и даље форсирали Бема, једна победа горе доле и ако ти измакне али обарање Кобијевог рекорда се памти и доноси причу.sve ok iako silovatelj nije držao rekord Edited March 11Mar 11 by levi
March 11Mar 11 Буквално, пре бих очекивао напад ванземаљаца него да 1 Адебајо да 80+ поена. Неки Дончић нпр онда може и до стотке ако баш запне.