March 10Mar 10 Krajem trece Jokic negoduje kod sudija posle datog kosa da je bio kontakt pri sutu od strane Vilijamsa, hvata se besno za dres u fazonu "povukao me je, svirajte" a onda ide usporeni snimak gde vidimo njegovo karakteristicno teatralno bacakanje i nikakvo povlacenje za dres nego mozda neki mini kontakt kakvih ima mali milion a koji je otprilike sam inicirao Kakav lik, nevera
March 10Mar 10 ovo vec lici na nesto jer su agresivniji na pocetku 4/4. mislim da su sve 50/50 lopte uzeli
March 10Mar 10 Kakva šabančina je ovaj Šei, mislim da mi je rođeni brat da bi navijao protiv njega...
March 10Mar 10 Za jednog veterana THJ često ima neke nebulozne poteze u završnici.JWill na koš od obaranja ličnog rekorda najviše postignutih poena na utakmici, dao 29, imao je 30 protiv Detroita pre nekih nedelju dana. Edited March 10Mar 10 by reg
March 10Mar 10 Koliko dubok roster ima OKC...bez 4 jako bitna igraca, oni dobijaju gotovo kompletan Denver
March 10Mar 10 Nema ko da pogodi, Marej deluje kao da je ispao iz ritma, AG isto, Braun ima 0-3. Ostaje Jokić koji sa linije za tri gleda Džamala kako igra 1 na 3 basket, protiv Oklahome koja igra bez dva centra i Karuza.Just now, 1n54jd3r said:Koliko dubok roster ima OKC...bez 4 jako bitna igraca, oni dobijaju gotovo kompletan DenverMorali su da mnogo više idu na JWill-a, ima tri faula tri minuta do kraja.
March 10Mar 10 Odbrana ne postoji,Jokic najgori od svihIma i do Adelmana,nista ne menja,sablonski igraIspadaju u prvoj rundi
March 10Mar 10 Kakav pokušaj za tri Gordona...Koliko je penis Denver u napadu kad je frka, užas. A sa obzirom da ih u odbrani obilazi ko u kad hoće ne treba biti mnogo pametan pa zaključiti zašto se muče sa egal završnicama tj gube ih.