March 6Mar 6 Ware 5 steals, 7 blocks, ne pamtim da sam ikada video.Baš su konfuzne Spolstrine rotacije, mnogo se muči.
March 6Mar 6 10 minutes ago, kralj said:Ware 5 steals, 7 blocks, ne pamtim da sam ikada video.Baš su konfuzne Spolstrine rotacije, mnogo se muči.izgleda da ih ima https://www.statmuse.com/nba/ask/nba-players-with-5-blocks-and-5-steals-in-a-game
March 6Mar 6 Sad je vreme da se utegne forma i utvrde rotacije za PO. Najvazniji deo regularne sezone. OKC verovatno i dalje ima prednost u odnosu na ostale contender-e, ali ima ekipa koje su skockane za napad na veliko finale a jos uvek nisu dosegle plafon i imaju prostora da se utegnu. Kao i uvek, zdravlje ostaje veliki faktor.
March 6Mar 6 Наредних пет су им баш зајебане текме, после је распоред још и океј.Реално је да 'пусте низ воду' Сан Антонио а ово остало да нападну. Опет како изгледају тренутно 1-4 је најреалнији сценарио. Капирам да би са 3-2 били презадовољни.
March 6Mar 6 2 hours ago, 1n54jd3r said:Sad je vreme da se utegne forma i utvrde rotacije za PO. Najvazniji deo regularne sezone. OKC verovatno i dalje ima prednost u odnosu na ostale contender-e, ali ima ekipa koje su skockane za napad na veliko finale a jos uvek nisu dosegle plafon i imaju prostora da se utegnu. Kao i uvek, zdravlje ostaje veliki faktor.Mislim da je i OKC medju tim ekipama koje još nisu dosegle plafon. Gledao pre neki dan završnicu tekme sa Niksima, SGA pogodio clutch trojku na minut i nešto do kraja, Niksi pokušavali da se vrate, na kraju promašili trojku za produžetak. Utisak koji mi je ostao je da su ih dobili sa 65-70%.
March 6Mar 6 8 hours ago, Hele said:Vembi ponizio Kaninghema u boju za treće mesto u MVP trci.1 kicja 2 praja 3 wemby 4 bata kada
March 7Mar 7 Bizarne povrede ove sezone. Jokića je praktično povredio Spenser, sad Marej iskrenuo zglob na Jokićevu nogu.
March 7Mar 7 45 minutes ago, banecare1 said:adelman sedi depresivan ko posran golub na klupisto se prenelo celu ekipu. ko babe igraju. niksi im kupe sve skokove u napadu. trojke 10%
March 7Mar 7 Ovo je onaj osecaj, da igraju jos 3 dana, Denver ne bi presao u vodjstvo. Zapravo, mislim da mi je tek sada zabrinutost za ovu sezonu presla na visok nivo.