March 5Mar 5 13 minutes ago, uini said:ni ja ne kontam šta je logika. otfikarili su jruea i porzingisa a doveli vučevićabiće oni nezgodni ali iskreno očekujem i od knicksa i od cavsa da ih dobiju u 6, od pistonsa da ih dobijual videćemo, možda ispadne neka feel good maga storijaOslobodili su se skupih ugovora pred sezonu koja je "izgubljena" zbog Tatumove povrede. Prakticno niko nije ocekivao da ce imati i priblizno ovakvu igru i ucinak. Kapiram zasto im je privlacna ideja o dodavanju Tatuma na ovaj tim, u ovako poprilicno otvorenom istoku. Sto rece @kralj , nadam se samo da je zaista dovoljno oporavljen i spreman za teren.
March 5Mar 5 12 minutes ago, Greek Freak said:Oslobodili su se skupih ugovora pred sezonu koja je "izgubljena" zbog Tatumove povrede. Prakticno niko nije ocekivao da ce imati i priblizno ovakvu igru i ucinak. Kapiram zasto im je privlacna ideja o dodavanju Tatuma na ovaj tim, u ovako poprilicno otvorenom istoku. Sto rece @kralj , nadam se samo da je zaista dovoljno oporavljen i spreman za teren.1 hour ago, 189- said:kako sta je logika. logika je bilo ustedeti stotine miliona dolara a da su usput ostali jednako dobri.znam šta je logika trejdova bila. nije mi jasno zašto su sada zapeli da se takmiče, pošto ne mogu da budu jednako dobri bez jruea i porzingisa da yebe ocajasno je da bi u idealnom scenariju mogli da iznenade nekoga od ova 3 favorita ali mislio sam da će uzeti ovu sezonu i off season da se pregrupišu, pa da naprave neki konkretniji potez od starog vuča
March 5Mar 5 Ja mislim da će od Vuča imati više koristi nego od Letonca. Pitanje je samo adaptacije, komplikovan je to sistem iako na papiru ne deluje, mimo toga, on im je prefect fit.Za Jrueom sad žale garant.
March 5Mar 5 pa da imaju holidaya ne bi imali vucevica. a porzingis je skroz nebitan kada ni ne igra.i meni ne bi bilo nikakvo iznenadjenje da izadju sa istoka, ne vidim da tu ima neke posebno bolje ekipe od njih. osim mozda hornetsa
March 5Mar 5 vooch je za razliku od porza dostupan ali ce nikolu u plejofu nemilice uvlaciti u pnr iteracije ili ga jednostavno napadatine znam, nisam nikada bio fan vucevica kao igraca a sada je i omatorioopet, nisam mislio ni za pacerse da mogu da izadju sa istoka pobednicki, pa eto ih.svakako se ne bih plasio duela protiv celticsa, iako ce biti cvrsto
March 5Mar 5 vucevic i nije nesto bitan, doveden je da bude bolji od garze i da se ustede na porezu. queta je tu glavni baja sada. koji je sada bolji nego horford i porzingis zajedno u proslom playoffu.
March 5Mar 5 1 minute ago, 189- said:queta je tu glavni baja sada. koji je sada bolji nego horford i porzingis zajedno u proslom playoffu.uff, cenim snazan hot tejk. videcemo
March 5Mar 5 Doveden je da igra odlučujuće minute. Queta im ubija napadačku koncepciju totalno, na stranu što je skroz prosečan igrač kakvih je u NBA na tone.Inače, Simons u tim trejdovima nije bio nikakav igrački asset i Bullsi će verujem gledati da ga se reše. Dobili bi Vuča u ovo doba sezone svakako.
March 5Mar 5 6 minutes ago, uini said:uff, cenim snazan hot tejk. videcemopa i nije neki hot tejk s obzirom da su ova dvojica bili krsine
March 5Mar 5 videćemo kako će se queta uopšte snaći u plejofu.verujem da su imali napadački učinak ispod nekog njihovog nivoa ali rade horf i porz dosta stvari
March 6Mar 6 Nudili se Nagetsi, Lejkersi u naletu bili kad se Lebron "povredio" pred kraj ali cim je usao raspali se. Rivs sjebao kljucno bacanje za egal, posle dve promasene prilicno otvorene trojke isto za nereseno (mislim Smart jednu sam kao duh) i ipak porazLosi i jedni i drugi trenutno, ispali bi od svih ostalih u top6 lagano