March 7Mar 7 Covek nije igrao 10 meseci, a JB ocajnicki zeli da bude MVP. Nece biti bas tako lako da se uspostavi zdrava hemija u timu. Plafon im je visok, to stoji.
March 7Mar 7 Ne mislim da je dark house adekvatan izraz i dalje, ali dobro, razumemo se, nećemo se sad smarati terminologijom.
March 7Mar 7 gledam ovaj roster pasuljara, imaju 7x igraca za plejof rotaciju, to je bas tanko kada krenu serije a tatum situaciji u kakvoj jemislim, ne znam iskreno ko su scheierman i hugo boss gonzales, luka garza definitivno nema sta da trazi u plejofuedit typos Edited March 7Mar 7 by uini
March 8Mar 8 Kakva odbrana Jokare u oba napada, kakav bol u kurcu mada realno i ne moze da skoci ali zato ima ove finte gde cimne i ne uradi nista, Bog
March 8Mar 8 Tejtum zakiva u Klivlendu. Za sada,. Kao da se vidi neki grč, svaki put kada ide u kontakt. Missim, čovek se vraća iz povrede, ali ne razumem zašto ga Bostoni toliko forsiraju o'ma u startu...
March 8Mar 8 Kakva je Toma Brajant kesa od igrača. Nikad ne bih rekao da mu je tek 28.Kakvo šutersko veče Kevsa, nestvarno.
March 8Mar 8 Razbiše Klivlend. U jednom trenutku je Boston igrao sa četiri bela igrača +White. Sa oporavljenim Tejtumom, Boston bi mogao da uzme domaći teren
March 8Mar 8 odvratno mi je da gledam ovopri cemu ne igra bostan nista spektakularno ali su cavsi sramotni