March 1Mar 1 Kem Džonsonu nije nikakav plus što ima tu vrstu inteligencije. Ne treba ti to za profi sport, samo je kontraproduktivno. Tako i onaj Rade Zagorac.
March 1Mar 1 Navodno mu je Jokić rekao pre izlaska na klupi: da si pola igrača kakav je Majkl bio uradio bi i sa tobom podcast
March 1Mar 1 Solidno izviždani. Kemu će ona promašena otvorena trojka biti u glavi sve dok ne veže par dobrih partija.On, CB, Braun, Stroter i Piket (ako bude u rotaciji) imaće brdo otvorenih šuteva u plejofu, svi su videli da su ih Klipersi umalo izbacili udvajanjem Jokića i Mareja i ostavljanjem ostalih na šutu za tri.Zašto je KJ Simpson nije igrao, kada već nikoga nije išlo?
March 1Mar 1 Svaka ukradena lopta Vulfsa rezultuje kontrom 4 na 0. Jbg, ne može tako da se igra ni prva b liga, a ne ovo
March 2Mar 2 Lagano gazenje augodnih Nagetsa s pola gasa sinoc, nismo™ se ni oznojili i to sa sve prilicno kilavim Edvardsom. Bouns ocekivano vaskrsnuo protiv svojih, sad ga nema do kraja sezone. Dosunmu solidno pojacanje.
March 2Mar 2 Kuminga ne zna za poraz!Od kad je trejdovan u ATL, Hawks beleže samo W!S druge strane jako me nervira Bogdanova situacija 😠
March 2Mar 2 2 hours ago, uini said:ne pomaze voda majko, sa kolena vembijevani ljekari nit travariMalo mi i beše čudno sinoć kako si baš malo hajpovao pobedu.
March 2Mar 2 2 hours ago, Hele said:Malo mi i beše čudno sinoć kako si baš malo hajpovao pobedu.išao sam u bioskop, da gledam yugo floridu, stigao sam na poslednja tri minuta
March 2Mar 2 A veceras, protivnik po meri za Denver. Juta, ekipa koja se najjace bori da izgubi. Za budzenje statistike i samopouzdanja. Odlican back2back. Edited March 2Mar 2 by 1n54jd3r