Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

1 hour ago, bios said:

Dort ima istoriju namernog povređivanja. Pizda

1 hour ago, 1n54jd3r said:

...zasluzio je svaki uzvraceni udarac

• Replies 6.3k
  • Views 268.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ček', thunderi su dobili sombors (sombers) u OT bez SGA & srcenštajna?

·

1h

Coach Daigneault on Shai Gilgeous-Alexander not playing in overtime in Friday's win: “We actually discussed that situation with both him and [Isaiah Hartenstein] before the game… I understand it’s a little unorthodox, but at the end of the day, we’re trying to prioritize the health of our players.”

Probudio se radikalski psiho u njemu.

216399-jokic-kfl.webp

Jaylin Williams kao Zoran Savic iz najboljih dana. AG dosta fali da se rve po kosem ali meni i dalje deluje da OKC dobija Denver 4-3, 4-2.

mislim da tu seriju odlucuje ko bolje pospremi otvorene trice. thunderi su trenutno u prednosti ali ima i denver dzebane u seriji za to

Broj 1. - ostvareno. Sad još da postane novi MJ.

HCLOYVcbwAAdnQo.jpg

13 minutes ago, uini said:

mislim da tu seriju odlucuje ko bolje pospremi otvorene trice. thunderi su trenutno u prednosti ali ima i denver dzebane u seriji za to

Zar nije Nagetica prva u trojkama ove sezone?

16 minutes ago, glibav said:

Jaylin Williams kao Zoran Savic iz najboljih dana. AG dosta fali da se rve po kosem ali meni i dalje deluje da OKC dobija Denver 4-3, 4-2.

Veliko je pitanje da li će do te serije uopšte doći. Denver je u februaru imao 4 pobede i 7 poraza.

Trenutno su bliži plej-inu nego drugom mestu. Ajde, ne verujem da će baš biti osmi i odmah naleteti na OKC, ali prolaz u drugu rundu je pod velikim znakom pitanja kako sad stvari stoje. Dok ako prođu, ne znači da će ići na OKC. Što se tiče finala konferencije, to deluje potpuno nerealno u ovom trenutku.

Srećom nisam mogao da gledam tekmu sa mesarima. Trebalo je da još prošle godine napenale Dorta za povređivanje Morenta.

Nije mi jasno kako su opet došli do toga da THJ i Kem Dzonson odlučuju u clutch-u, a Džamal opet pogađa trojke kada je više manje gotovo.

34 minutes ago, Amos said:

Zar nije Nagetica prva u trojkama ove sezone?

ja kad god ih gledam imam osecaj da su ispod 30%

narocito vazi za jokica, a u realnosti on blizu 40% za 3

bice da je do izbora utakmica

denver mora naci nacin kako da odgovori na ovu tvrdu odbranu oklahome

sudije to dopustaju vec drugu sezonu i iluzorno se nadati da ce se promeniti u ovogodisnjem PO

poslednje sto treba je da kukaju na sudjenje ili upadaju u ocaj iz besa i nemoci

• Popular Post

Dortov potez je debilan. Da vidiš čoveka kako prolazi pored tebe i prvi instinkt ti je da staneš i kreneš u njegovu putanju i još ga saplićeš je debilno. Jokić se vratio pre mesec dana posle povrede kolena i još igra povređen verovatno. Kakva kurac teatralnost, koga briga za to. Nek igraju košarku.

Edited by Venom

Meni je optimizam ripio posle sinoć. OKC je sa J-Dubom slabiji nego bez njega, a nama falile četvorke koje bi u mečapu trebalo da budu najveća prednost. Jedino je Nemac falio za Denver, inače ono što sam gledao i bez njega igraju bolje generalno. Chet na 4 je zločin.

uf što ga ne sastavi Jokić sa zemljom. Dort kroz celu karijeru pokušava da povredi ljude, Bruce Bowen ove decenije. Liga naravno ništa neće uraditi po pitanju toga.