February 28Feb 28 1 hour ago, bios said:Dort ima istoriju namernog povređivanja. Pizda1 hour ago, 1n54jd3r said:...zasluzio je svaki uzvraceni udarac✅
February 28Feb 28 ček', thunderi su dobili sombors (sombers) u OT bez SGA & srcenštajna? ·1hCoach Daigneault on Shai Gilgeous-Alexander not playing in overtime in Friday's win: “We actually discussed that situation with both him and [Isaiah Hartenstein] before the game… I understand it’s a little unorthodox, but at the end of the day, we’re trying to prioritize the health of our players.”
February 28Feb 28 Jaylin Williams kao Zoran Savic iz najboljih dana. AG dosta fali da se rve po kosem ali meni i dalje deluje da OKC dobija Denver 4-3, 4-2.
February 28Feb 28 mislim da tu seriju odlucuje ko bolje pospremi otvorene trice. thunderi su trenutno u prednosti ali ima i denver dzebane u seriji za to
February 28Feb 28 13 minutes ago, uini said:mislim da tu seriju odlucuje ko bolje pospremi otvorene trice. thunderi su trenutno u prednosti ali ima i denver dzebane u seriji za toZar nije Nagetica prva u trojkama ove sezone?
February 28Feb 28 16 minutes ago, glibav said:Jaylin Williams kao Zoran Savic iz najboljih dana. AG dosta fali da se rve po kosem ali meni i dalje deluje da OKC dobija Denver 4-3, 4-2.Veliko je pitanje da li će do te serije uopšte doći. Denver je u februaru imao 4 pobede i 7 poraza.Trenutno su bliži plej-inu nego drugom mestu. Ajde, ne verujem da će baš biti osmi i odmah naleteti na OKC, ali prolaz u drugu rundu je pod velikim znakom pitanja kako sad stvari stoje. Dok ako prođu, ne znači da će ići na OKC. Što se tiče finala konferencije, to deluje potpuno nerealno u ovom trenutku.
February 28Feb 28 Srećom nisam mogao da gledam tekmu sa mesarima. Trebalo je da još prošle godine napenale Dorta za povređivanje Morenta.Nije mi jasno kako su opet došli do toga da THJ i Kem Dzonson odlučuju u clutch-u, a Džamal opet pogađa trojke kada je više manje gotovo.
February 28Feb 28 34 minutes ago, Amos said:Zar nije Nagetica prva u trojkama ove sezone?ja kad god ih gledam imam osecaj da su ispod 30%narocito vazi za jokica, a u realnosti on blizu 40% za 3bice da je do izbora utakmica
February 28Feb 28 denver mora naci nacin kako da odgovori na ovu tvrdu odbranu oklahomesudije to dopustaju vec drugu sezonu i iluzorno se nadati da ce se promeniti u ovogodisnjem POposlednje sto treba je da kukaju na sudjenje ili upadaju u ocaj iz besa i nemoci
February 28Feb 28 8 minutes ago, pbg12345 said:ja kad god ih gledam imam osecaj da su ispod 30%narocito vazi za jokica, a u realnosti on blizu 40% za 3bice da je do izbora utakmicaPronašaohttps://www.statmuse.com/nba/ask/team-with-best-3-points-percentage-this-season
February 28Feb 28 Popular Post Dortov potez je debilan. Da vidiš čoveka kako prolazi pored tebe i prvi instinkt ti je da staneš i kreneš u njegovu putanju i još ga saplićeš je debilno. Jokić se vratio pre mesec dana posle povrede kolena i još igra povređen verovatno. Kakva kurac teatralnost, koga briga za to. Nek igraju košarku. Edited February 28Feb 28 by Venom
February 28Feb 28 Meni je optimizam ripio posle sinoć. OKC je sa J-Dubom slabiji nego bez njega, a nama falile četvorke koje bi u mečapu trebalo da budu najveća prednost. Jedino je Nemac falio za Denver, inače ono što sam gledao i bez njega igraju bolje generalno. Chet na 4 je zločin.
February 28Feb 28 uf što ga ne sastavi Jokić sa zemljom. Dort kroz celu karijeru pokušava da povredi ljude, Bruce Bowen ove decenije. Liga naravno ništa neće uraditi po pitanju toga.