February 28Feb 28 Po meni, Caruso je resio sa svojom sekvencom u odbrani kontre i dve trojke na drugoj strani terena. Ali to se ponavlja iznova i iznova. I stvarno iscacka cisto loptu, nije da zvekne sekiricu po rukama pa sudije ne sviraju nista.
February 28Feb 28 2 hours ago, Amos said:Zar nije Nagetica prva u trojkama ove sezone?nemam pojma, thunderi mi na tu temu izgledaju opasno; super ako je tako
February 28Feb 28 34 minutes ago, kralj said:Meni je optimizam ripio posle sinoć. OKC je sa J-Dubom slabiji nego bez njega, a nama falile četvorke koje bi u mečapu trebalo da budu najveća prednost. Jedino je Nemac falio za Denver, inače ono što sam gledao i bez njega igraju bolje generalno. Chet na 4 je zločin.Nekad nista ne razumem tvoju poezijy. Ripio, od rip?, al posle zvucis kao da si optimistican.Nisam siguran za j-duba, mislim ove sezone je slab ali generalno njima fali tapkarosa i u plejofu ce im biti bas bitan. I prosle godine su bese prelomili denver kad je on proigrao?A za Hartenstajna sta znam, protiv debelog im obicno trebaju twin towers (mada se pokazalo da kad ga biju mali nista se ne svira tkd mozda i ne). Ponekad ce to bolje da ide sa Jaylinom i Chetom zbog spejsinga, ali u odbrani Chet na 5 je za Jokica ko ja da ga cuvam
February 28Feb 28 26 minutes ago, uini said:nemam pojma, thunderi mi na tu temu izgledaju opasno; super ako je takoPopravili su se otkad su zaboli Mccaina ali i dalje su nepouzdani. Mislim da je Denveru to jedna od sansi u potencijalnoj seriji, ne bih se kladio da ce da pogadjaju kad bude gusto u plejofu, a Denver ima 7 igraca koji šutiraju preko 40% i otuda razne opcije za petorke koje zatvaraju tekme. Juce to nije dobro izgledalo u clutchu ali imam poverenja da ce biti bolje u plejofu
February 28Feb 28 5 minutes ago, spaceploitator said:Nekad nista ne razumem tvoju poezijy. Ripio, od rip?, ripio - skočio
February 28Feb 28 ako denver bude zavisio od braunovog i dzonsonovog suta za tri nece biti dobromada, daleko je jos PO
February 28Feb 28 1 hour ago, 1n54jd3r said:Po meni, Caruso je resio sa svojom sekvencom u odbrani kontre i dve trojke na drugoj strani terena. Ali to se ponavlja iznova i iznova. I stvarno iscacka cisto loptu, nije da zvekne sekiricu po rukama pa sudije ne sviraju nista.Caruso i white iz bostona su igraci koji osvajaju timovima tozla, kup, pjehar iz drugog plana. Obozavam obojicu.
February 28Feb 28 1 hour ago, spaceploitator said:Popravili su se otkad su zaboli Mccaina ali i dalje su nepouzdani. Mislim da je Denveru to jedna od sansi u potencijalnoj seriji, ne bih se kladio da ce da pogadjaju kad bude gusto u plejofu, a Denver ima 7 igraca koji šutiraju preko 40% i otuda razne opcije za petorke koje zatvaraju tekme. Juce to nije dobro izgledalo u clutchu ali imam poverenja da ce biti bolje u plejofuma mekejna ni ne racunam : isaiah joe, dort, caruso, jaylen williams, ljudi u rotaciji
February 28Feb 28 Author Dorta treba izbaciti iz lige, ali to se naravno nece desiti. i kao sto je Draymond godinama pravio ovakva sranja, i kao sto je GSW igrao takvu kosarku(Zaza "slucajno" sjebava Kawhija), i niko nikada Stephu nije vratio za takvu igru, bojim se da ce i SGA da se bacaka unaokolo kad ga neko ruzno pogleda, dok ce njegovi da kolju kad stignu.... jedino uliva nadu sto Steph nikada nije bio prljavstina, niti je bio foul baiter dok je SGA vec pokusao da sjebe Wembyja a o teatru da ne prcam. nikada nikome nisam zeleo povredu, ali ne mogu da iscekam dan kad ce neko da mu uleti klizeci i slomi obe noge i tako naplati svu prljavstinu Thundera. najodvratniji tim od kada pratim NBA. i ne, to nema veze sa izbacivanjem Nuggetsa prosle godine. ni Minnesotu ne gotivim, ali Minnesota je sve samo nije prljav tim. i Antovo ponasanje me nervira, ali je kao kosarkas veliki car i superstar je koji verovatno najmanje pokusava da iznudi faulove, i za to ima massive respect.
February 28Feb 28 vontaze burfict nba lige. nadam se da ce ga neko napenaliti kao sto je i juju burfictameni i dalje ne ide u glavu kako green igra vec 15 godina u ligi i niko mu nije vratio za sva sranja koje je uradio.