February 25Feb 25 Ko to zna, očito je malo dileja, a i jede ko prase.Ja ću skroz da batalim regularnu sezonu, mislim da nikad više nećemo imati ovakav tanking februar, a ova sisa ne sme nikom da se zameri.
February 26Feb 26 Pederi iz Masacusetsa dosta igraju finski small ball i zato gledamo festival cigli, ovakva igra statisticki ne odgovara nasem Jokari nikako ali makar Dever vodi ako vec nema tripl dabla na vidiku Edited February 26Feb 26 by Zli Gli
February 26Feb 26 Nije mi bilo jasno kako su uspeli da dobiju 20 razlike, a onda vidim da je Marej igrao samo 7 minuta. Edited February 26Feb 26 by napadaj
February 26Feb 26 Uspeo sam da izmalerišem Strelu. 3 hours ago, Zli Gli said:Pederi iz Masacusetsa dosta igraju finski small ball i zato gledamo festival cigli, ovakva igra statisticki ne odgovara nasem Jokari nikako ali makar Dever vodi ako vec nema tripl dabla na vidikuI onda je u 3/4 iznabijao 15 poena statistike.Ovo ti je ostarilo kao Bajaga.
February 26Feb 26 voleo bih da pistonsi nisu prošlogodišnji kavsi, ali nisam nešto ubedjen, no gotivni su, ako ništa drugo, Kejd mi uliva više pouzdanja od Mičela
February 26Feb 26 ja navijam da finale bude triagonale, gde bi pistonski, knicksi i hornetsi odlucivali o prvaku narednih 10 godina, dok ostali igraju onako, for the love of the game
February 26Feb 26 2 hours ago, goofs said:voleo bih da pistonsi nisu prošlogodišnji kavsi, ali nisam nešto ubedjen, no gotivni su, ako ništa drugo, Kejd mi uliva više pouzdanja od MičelaFalile mu dve izgubljene za tripl dabl.
February 26Feb 26 Mora Silver bar 2 od prva 3 pika da pošalje na istok. Dogodine samo istok da se gleda. AJ može u Jutu.
February 26Feb 26 2 hours ago, kralj said:I onda je u 3/4 iznabijao 15 poena statistike.Ovo ti je ostarilo kao Bajaga.Pa ja sam i pisao krajem trece, svakako je vec tad imao los sut i 4 ili 5 asistencijaSeltiksi b2b, lagana prica bez preteranog cimanja, sve kul. Sad Oklahoma na strani bez pola tima i kod jednih i kod drugih ali Nagetsi ipak favoriti