January 29Jan 29 Samo za istinske fanove Denvera, stucni prikaz opcija za trade dealinehttps://x.com/TheStatSquatch/status/2016901820590043203
January 29Jan 29 Author eo jedna cena za Giannisa. nije bas dobro kao KAT i saka kikirikija, ali daj sta das(Warriorsi su ludi ako ponude bilo sta slicno ovome... mada, zameni Kuzmu sa gorenje sporetom iz '56, onda bi se dalo razgovarati...)
January 29Jan 29 Ovo je tezak bedak za AG-a obnovljena povreda, pitanje je i kad se vrati koliko ce izdrzati zdravhttps://x.com/ShamsCharania/status/2016989335631933869 Edited January 29Jan 29 by 1n54jd3r Baguje X opet kad se linkuje
January 30Jan 30 1 hour ago, kralj said:Nema šanse da Janis ode u nekog davljenika. Našao bi se davno neki model da nisu u specifičnoj situaciji da insistiraju na dva uslova - i da Janis ode u kontendera i da Milvoki dobije šta mu je zapoveđeno. Kada se sad vratio posle prve "povrede", mislio sam da će da ostane. Sad ne deluje tako, ali biće vraški teško da se realizuje trejd, a da svi budu namireni.Ima li Janis no-trade klauzulu? U nekom momentu ce biti jasno ovima u Milvokiju da "kontenderi" uglavnom nemaju šta da ponude. Ova ideja sa NBACentral koju je freak postavio za njih uopšte nije loša. Džimijev ugovor ističe 27e.2 hours ago, 1n54jd3r said:Ovo je tezak bedak za AG-a obnovljena povreda, pitanje je i kad se vrati koliko ce izdrzati zdravhttps://x.com/ShamsCharania/status/2016989335631933869Stvarno bedak, nije ista košarka koju igraju kada je on na parketu sa Jokićem i Marejem. Bez njega neće daleko u plejofu, baš me zanima koja će im biti strategija na leto.
January 30Jan 30 1 hour ago, 1n54jd3r said:Kakav snajperaski dvoboj dva juniora...MPJ vs THJmoj fantasy team je eksplodirao posto ih imam obojicu
January 30Jan 30 dobar tejk, zabavan za citanjeI’ve been wrong about the NBA too many times to count. While watching the 1993 draft with a friend who rooted for the Lakers, I swore their second-round pick that year would never amount to anything, some guard from Cincinnati I’d never heard of; Nick Van Exel not only went on to become an All-Star, but one of my favorite players ever. Frank Williams? Earl Barron? Two Knicks I was as sure were Springfield-bound as Ewing and Melo. I’ve defended Derek Fisher, Kurt Rambis, Jose Calderon and Enes Freedom, all on the record.There’s dumb, there’s dim, and there’s the village idiot, and I been one and two enough to know three is always a distinct possibility.So when I say I don’t want the Knicks to trade for Giannis — particularly midseason — take it with a huge grain of salt. Speaking of yuuuuge, you saw the photo image for this article? Antetokounmpo’s shoulder is bigger than Josh Hart’s SKULL.I don’t want Giannis on the Knicks for four reasons (at least)
January 30Jan 30 8 hours ago, reg said:Ima li Janis no-trade klauzulu? U nekom momentu ce biti jasno ovima u Milvokiju da "kontenderi" uglavnom nemaju šta da ponude. Ova ideja sa NBACentral koju je freak postavio za njih uopšte nije loša. Džimijev ugovor ističe 27e.Nema no-trade, ali je neko nepisano pravilo da izlaziš u susret franšiznom igraču koji ti je doneo prsten, nećeš da ostaneš na lošem glasu povodom toga, a s druge strane nećeš ni da ga daš za bagatelu jer vredi dosta. Zato je sjeb situacija za Milvoki i zato niko ne uleće klizećim sa šakom pikova.Dedlajn je u četvrtak čini mi se, i moglo bi da bude baš veselo, puno zvezda je u trejd bloku, Dejvis, Irving, Morent..
January 30Jan 30 Nekome ovde smeta jak Dilon Bruks cim se ne pominje partija karijere, ccc... Covek porobio Pistonse bez Bukera i Grina, jebe i ne vadi
January 30Jan 30 Mislim da je reč o nečemu malo kompleksnijem i da dolazi era u kojoj timovi prestaju da se razmeću pikovima. Homegrown šampioni vladaju maltene od Kinga u Heatu, u međuvremenu su timovi počeli da vitlaju pikovima i kada dovode igrače drugog ešalona. Poslednji primer je Bane - vredni mrav, poslušan i učtiv sav. Mislim da je sa takvim Mitchellima I Gobertima gotovo, ali videćemo, moguće da je bitan faktor opasan nadolazeći ruki ansambl i da će dogodine opet neko dati 4 prve runde za Keyonte Georgea.
January 30Jan 30 1 minute ago, Zli Gli said:Nekome ovde smeta jak Dilon Bruks cim se ne pominje partija karijere, ccc... Covek porobio Pistonse bez Bukera i Grina, jebe i ne vadiNe smeta Gli, Bruksara je izjavio da je Jokić bolji od Kinga, svi ga volimo.
January 30Jan 30 A dobro, ako je odlican kosarkas ne znaci da je i mnogo pametanMada je King prevara svakako kao i nas Jokara ali ajde ima mnogo vise titula bar
January 30Jan 30 1 hour ago, kralj said:Mislim da je reč o nečemu malo kompleksnijem i da dolazi era u kojoj timovi prestaju da se razmeću pikovima. Homegrown šampioni vladaju maltene od Kinga u Heatu, u međuvremenu su timovi počeli da vitlaju pikovima i kada dovode igrače drugog ešalona. Poslednji primer je Bane - vredni mrav, poslušan i učtiv sav.Mislim da je sa takvim Mitchellima I Gobertima gotovo, ali videćemo, moguće da je bitan faktor opasan nadolazeći ruki ansambl i da će dogodine opet neko dati 4 prve runde za Keyonte Georgea.zavisi sve od date situacijekontam da juta ne zna sta ce sa pikovima a ni oklahoma nije daleko