Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Na primer, kažu negde dobar je Sensebaugh. Onda ja, koji sam do prošle godine gledao 70 utakmica Denvera, 12 ostalih timova i 0 koledž košarke osim Final 4a, ustajem u 4 ujutru da gledam mrtvu Jutu i Brajsa Sensebaua. Nije lako očiju mi jutarnjih.

Edited by Amos

• Replies 6.3k
  • Views 267.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Popular Post
3 hours ago, Have_Fun said:

Btw, Bronny je sabio danas!

8pts bez promašaja iz igre.

2/2 za 3!

2 skoka, 1 asistencija i to bez ijedne izgubljene lopte!

1 ukradena lopta #lockdowndefense

I najbolji +/- u svom timu (par saigrača je imalo isti)

kakav opis videa D D

38 minutes ago, Amos said:

Na primer, kažu negde dobar je Sensebaugh. Onda ja, koji sam do prošle godine gledao 70 utakmica Denvera, 12 ostalih timova i 0 koledž košarke osim Final 4a, ustajem u 4 ujutru da gledam mrtvu Jutu i Brajsa Sensebaua. Nije lako očiju mi jutarnjih.

jebo sensebaughu pas mater

• Author
18 hours ago, 1n54jd3r said:

Sve upucuje na to da Janis ide do 5. februara. Destinacije su Majami, Toronto i Knicks-i. Ima zanimljivih ideja, da KAT ode u Buckse i da ga odmah zavaljaju za neki draft kapital. Navodno, postoji ideja i da NYK dovedu Jrua u zamenu za Bridges-a.

da, da, ta ideja da se trejduje Giannisa za KAT-a i onda da se uzmu pickovi za KATa je super. nek im usput Milwaukee da i dvoranu, Brewerse i kupi kilo bureka.

pa jbt, umesto da uzmu 3-4 pika i nekog klinca za Giannisa, ti ces ga trejdujes za Townsa, pa ces onda Townsa da uvaljas za swap druge runde i obavezes se da ces mu platis pola plate, jer ne znam ko bi dao vise za njega

1 hour ago, 189- said:

jebo sensebaughu pas mater

sram te bilo, danilo.

Pa niko nece da da 3-4 pika i klinca za Janisa, a uz to mora i da se posalje 50M upotrebljivog salary capa na drugu stranu. Niko to nema osim ekipa koje se vec bore za vrh i ne zele da tumbaju tim.

1 minute ago, goofs said:

Pa niko nece da da 3-4 pika i klinca za Janisa, a uz to mora i da se posalje 50M upotrebljivog salary capa na drugu stranu. Niko to nema osim ekipa koje se vec bore za vrh i ne zele da tumbaju tim.

Sve to i dodatno samo GSW ima primamiljiv Jimmy-jev expiring i pikove pride.

Da, s tim što Jimmy nije sad expiring, ima još sledeću sezonu, a sva je prilika da će biti maltene neupotrebljiv. Kad na to dodaš i 20M vezanih u capu za Dejmov otkup, dobiješ jednog solidnog ABA2 ligaša čiji je prvi igrač Kajl Kuzma.

Ono, biće nereda po Milvokiju.

Nema šanse da Janis ode u nekog davljenika. Našao bi se davno neki model da nisu u specifičnoj situaciji da insistiraju na dva uslova - i da Janis ode u kontendera i da Milvoki dobije šta mu je zapoveđeno. Kada se sad vratio posle prve "povrede", mislio sam da će da ostane. Sad ne deluje tako, ali biće vraški teško da se realizuje trejd, a da svi budu namireni.

Ja navijam za Atlantu da nešto izburgija i da im ostanu Daniels, Okongwu i Jalen, ali slaba vajda.

Uglavnom svi se slažu da je Atlanta idealna, meni to nije baš najjasnije. Bila bi biblijska nepravda da im Siporeks ne dođe za generalnog sponzora.

po mom misljenju ni value giannisa ne bi trebao da bude bas ono milion pikova ili 1-2 dobra mlada igraca. redja povredu za povredom (i to ono najgore - misici), milion propustenih utakmica u poslednjih x godina u playoffu, dosta velika kilometraza i pored toga klimav fit za uglaviti u playoffu.

dati butlera je nobrainer, kao i karla townsa. atlanta bi verovatno trebala dati ili ovaj njihov (bucks) pik nazad ili pelicansov, sto isto ne bih uradio tj mozda bih ali onda ne dobijaju skoro nista od korisnih igraca. moj prvi pik cele sezone je miami i da bi oni bili spremni dati warea + neki wiggins (rozier) i jos neki pikovi i to je to.

Evo, Athletic kaže Heat, Twolves, Knicks, Warriors.

E, uz giannisa timovi dobijaju i thanasisa.

Samo kazem.

fantom

• Author
3 hours ago, goofs said:

pa super, onda nece biti trejdovan.

Knicksi nemaju pikove. Zasto bi zaboga Milwaukee uzeo Townsa? Pre ce uzeti Djimija i 3 pika, sto Warriorsi mogu da daju. Houston moze da da VanVleeta, Adamsa, Shepparda i Easona uz 2 pika. Mozda izgleda preskupo, ali VanVleet i Adams su out of season a Milwaukee moze da ih drzi tokom rebuilda ili ih uvalja naredne godine. ima tu stosta da se nadje. mislim, OK, uvek mozes da izigravas Nico Harrisona i das Giannisa za Townsa, ali ako Dallas nisu srusili, Milwaukee sigurno hoce