January 4Jan 4 1 minute ago, kralj said:Samo da nisu ispaničili, naročito oko AGa.Po izjavama se cini da se ne vracaju isforsirano. Imace restrikciju minuta, kako je medical staff odobrio.
January 4Jan 4 Jamal jos nije naucio kako da igra kada ga udvajaju. Sporo se oslobadja lopte, i deluje kao da ga dave kao zmija zabu. To je efekat Jokica i koliko otvara prostor svima u napadu.
January 4Jan 4 Kakva timčina, a ljudi se lože da ih Jokić pravi boljim. Može da odmara do all-stara i ne brine.
January 4Jan 4 Deluje Denver impotentno u napadu. Bruklin igra iznenadjujuce dobru odbranu na perimetru. A Denver nema nacin da organizuje neku unutrasnju igru. Ocekivao sam da ce AG pokusati vise da zida.
January 4Jan 4 Bruklin su do pre mesec dana svi punili i dosta puta nisu stigli ni do stotke. Cudne rezultate imaju, ili oni ne ubace stotku ili ne dozvole stotku protivniku, najcesce se mislim to desava na njinim tekmama U zadnje vreme su se povampirili i oni i Vizardsi, a narocito Klipersi iskljucujuci sinoc Pajsersi i Kingsi su jedine kese i pozeljan protivnik trenutno uz Nagice Edited January 4Jan 4 by Ratamahatta
January 4Jan 4 Dok se Jokic ne vrati, Denver ne moze pobediti nikoga bez da Jamal utrpa 30+ uz visoke procente. I to pod uslovom da nekako iskontrolisu ofanzivni skok protivnika.
January 4Jan 4 Za BB sam ocekivao da ce brze da se adaptira i da krene da isporucuje ono na sta smo navikli od njega. Ne znam u cemu je problem, kao da nastavlja decline nakon sampionske sezone. Ima 29 godina, trebalo bi da je u prime-u.
January 5Jan 5 Ма добијаће Днвр и без Дебелог, имају доста лаган распоред, плус ће мало ући у ритам и Гордон и КБ. Штета због повреде Валанча јбг баш сад кад им треба. Наредне две је реално да изгубе али након тога имају Атланту, Милвоки, Њу Орлеанс, Далас, Вашингтон, Шарлот. Па и након тога практично само Лејкерси и Детроит од зајебанијих, а ту ће већ негде и да се врати Јоке.И Хјустон и Сан Антонио имају доста зајебанији распоред, нема шансе да се одвоје нешто недостижно.Драго ми је због Јовића да је почео да хвата ритам коначно.