January 5Jan 5 5 hours ago, johan nagel said:Ма добијаће Днвр и без Дебелог, имају доста лаган распоред, плус ће мало ући у ритам и Гордон и КБ. Штета због повреде Валанча јбг баш сад кад им треба. Наредне две је реално да изгубе али након тога имају Атланту, Милвоки, Њу Орлеанс, Далас, Вашингтон, Шарлот. Па и након тога практично само Лејкерси и Детроит од зајебанијих, а ту ће већ негде и да се врати Јоке.И Хјустон и Сан Антонио имају доста зајебанији распоред, нема шансе да се одвоје нешто недостижно.Драго ми је због Јовића да је почео да хвата ритам коначно.Od Dalasa su izduvali sa sve zdravim debelim i Valancijunasom, nesto mi se cini da samo Pelikanse tu mogu da uzmu u ovakvom sastavu, oni su takodje kanal, zaboravio sam i da igraju NBANagici su lakmus trenutno, ko se muci s njima znas da je u totalnom kurcu. Klivlend ih jedva dobio juce, Toronto ni toliko. Slabiji su dosta ovi s istoka, na zapadu bi ih sad maznuli svi osim kontam Kingsa (Uestbruk ih vec sjebao takodje sa zdravim Jokicem i Jonasom) i NOP Edited January 5Jan 5 by Ratamahatta
January 5Jan 5 Očajan je Denver trenutno, napadački je totalno zavise od Jamala, napad u kome on nešto ne napravi svodi se na nešto na ivici koraka, airballa ili izgubljene lopte. Ne mora da znači da će baš sve da izgube, igraju ligu gde Bruklin ima 11 pobeda do Nove godine, dešava se sve i svašta, ali biće ih jako teško gledati. Ako je tačno da se košarka naslanja na plejmejker-centar osovinu, oni su u istoj sekundi izgubili oba. Plus, povlačim šta sam rekao o Holmesu, ne zna gde udara.
January 5Jan 5 10 hours ago, Amos said:Kakva timčina, a ljudi se lože da ih Jokić pravi boljim. Može da odmara do all-stara i ne brine.Mozda bi malo pomoglo kad bi igrao Vanacijunas i kad minutazu na petici ne bi delili Holms i Nadji, ne zna se koji je vise supalj mada verovatno Holms jer je od Nadjija i Bog dig'o ruke a ovom se kao jos nadaju Pretpostavljam da sad navijate da sve izgube do Jokicevog povratka
January 5Jan 5 18 minutes ago, Zli Gli said:Pretpostavljam da sad navijate da sve izgube do Jokicevog povratka Bukvalno me boli kurac za Nagece, sa ili bez Jokića. Još par utakmica i uskačem kod heleta i kojota u Jovićev vagon.
January 5Jan 5 A ja sam mislio da si od njihovih jer si u onoj doskocici iskusno preskocio da ne igra ni rezervni centar, pardonNece ni taj Jovarin vagon dugo, imao je i do sad ovakve mini nizove pa svaki put uspesno propadao, ne moze da sastavi ni cetvrtinu sezone konstantno
January 5Jan 5 U stvari je svaki put kako je sezona odmicala bio sve bolji. Prošle sezone je dogurao do 10.7 ppg iako nije bio ni blizu tog proseka pred kraj sezone.Sad je već na 9.0 ppg iako je pre fazon samo par mečeva bio na 6 i nešto. Ići će sigurno na 12, 13 ppg do kraja sezone.Što je u stvari neverovatno za nekog od 22 godine i gradi jednu od najuspešnijih karijera od svih naših igrača u NBA-u i na putu je da ima jednu od top4 karijere srpskih igrača i NBA-a.Ne treba gledati Jokića, treba gledati druge igrače i koliko je teško izboriti se za mesto u NBA-u, imati tamo preko 10 ppg i opstati veliki broj sezona. Jokić se pojavi jednom u sto godina, treba ceniti Jovića i svakog sličnog ko se pojavi i oni ostvaruju neverovatne stvari i to što ćaci ubaci 35-17-16, ne umanjuje njihove uspehe.Jovara za par godina ulazi u top4.Jokić 17 158Stojaković 13 647Divac 13 398Bogdanović 7301Radmanović 5897Krstić 4210Bjelica 3412Jarić 3193Miličić 2813Pavlović 2787Marjanović 1835Rebrača 1276Pokuševski 1253Jović 1154Danilović 957Micić 691Vukčević 591Teodosić 477Raduljica 189Gudurić 173Tarlać 103Smailagić 87Savović 83Rakočević 78Paspalj 72Ćurćić 58Babić 37Kuzmić 35Nedović 26Đorđević 25Perović 10Cvetković 10Petrušev 3Ilić 0
January 5Jan 5 7 hours ago, Ratamahatta said:Od Dalasa su izduvali sa sve zdravim debelim i Valancijunasom, nesto mi se cini da samo Pelikanse tu mogu da uzmu u ovakvom sastavu, oni su takodje kanal, zaboravio sam i da igraju NBANagici su lakmus trenutno, ko se muci s njima znas da je u totalnom kurcu. Klivlend ih jedva dobio juce, Toronto ni toliko. Slabiji su dosta ovi s istoka, na zapadu bi ih sad maznuli svi osim kontam Kingsa (Uestbruk ih vec sjebao takodje sa zdravim Jokicem i Jonasom) i NOP Наравно проблем је велики кад одједном останеш без играча око којег ти се врти буквално све у нападу, а притом тај играч јако ретко одсуствује па ниси ни навикао да играш без њега. А успут је повређена и његова директна замена која опет није 20% њега ал може да послужи.Но видећемо полако, два члана стартне петорке им се враћају, биће то ипак мало другачија прича. Ево моја прогноза је да им до повратка Дебелог нико осим Оклахоме јелте неће побећи 5+ победа.
January 5Jan 5 3 hours ago, Zli Gli said:A ja sam mislio da si od njihovih jer si u onoj doskocici iskusno preskocio da ne igra ni rezervni centar, pardonNece ni taj Jovarin vagon dugo, imao je i do sad ovakve mini nizove pa svaki put uspesno propadao, ne moze da sastavi ni cetvrtinu sezone konstantnoNe znam ko su njihovi. Ako su ovi što kažu da su Nageci bolji sa Jokićem onda sam od tih jer su bez njega play-in tim. Sinoć bi Val pomogao jer je Bruklin bzvz, ali ne verujem da bi dobili sa onakvim pritiskom na Jamala i sa Braunom u polu-opravljenom stanju. Za Jovaru se zezam, baš mi ne ide da ga zavolim.
January 5Jan 5 3 hours ago, Hele said:U stvari je svaki put kako je sezona odmicala bio sve bolji. Prošle sezone je dogurao do 10.7 ppg iako nije bio ni blizu tog proseka pred kraj sezone.Sad je već na 9.0 ppg iako je pre fazon samo par mečeva bio na 6 i nešto.Ići će sigurno na 12, 13 ppg do kraja sezone.Jovic i Bogdanovic solidni
January 5Jan 5 Bogi je car, ali on je u Jovarinim godinama još vodio bitke sa nesrećnom Zvijezdom po KLS terenima.
January 5Jan 5 Uz to, dečko je car, ne mora se saginjati smrdljivom radikalu koji ga dudla Hulji i svi smo srećni ako se smiluje da dođe da igra za repstaciju, a i tamo dođe uglavnom nespreman