January 1Jan 1 Kakvo ciglarenje Reptorsa poslednjih 5 minuta, nisu skoro ništa ubacili iz igre. Srećna pobeda za Denver.
January 1Jan 1 7 hours ago, Zli Gli said:Niksi vrlo augodni za Spurse, ovi drzali prikljucak do kraja trece i onda Branson koji se raspadao dve lagane trojke u 30 sekundi i +10ja mislio po upisu, pobedili smo, kad ono, pimpek.
January 1Jan 1 Raspali se bezveze, vise sam pratio Toronto Denver ali vidim da ih je ovaj Sampanjac razneo sa 11 trojki
January 1Jan 1 Author 18 hours ago, reg said:Izgleda da nije grč.Nuggetsi trenutno na 3 visoke pozicije imaju PWata, Jonesa, Holmesa i NNajijauopste ne znam kako ce to da pokriju... kapiram da ce Holmes biti startni centar(voimjaoca), PWat i Jones na 3 i 4, Zeke ce da igra rezervnog centra i PF, a BB ce ulaziti kao trojka... sto je neko napisao, kako ih je kernulo, ocekuj se i povreda Adelmana do kraja ovog road tripa...
January 1Jan 1 kakva steta za jonasa da se bas sad povredi kad bi imao ozbiljne minuteopet, holmes kog je ujebala povreda celu proslu sezonu sad dobija ogromnu nenadanu prilikuod zeka valjda vise apsolutno niko nista ne ocekuje@freakns tu je i brat tajson!
January 1Jan 1 Bice apsulutna senzacija ukoliko pobede bilo koga pre no sto im se vrate AG i CB. A i tada ce biti zajebano.
January 2Jan 2 5 minutes ago, radisa said:Nršto mi iskočilo, pa da podelim... Samo za @Zli Gli ...meh, softu poređenju sa ovim danas
January 2Jan 2 Nije stvar u ogrebotinama i fajtu, ovo na snimku nije dobra odbrana, nego selekcija glupavih nasedanja na finte i pratećih nedosuđenih faulova. O od odbrane ovde nema.
January 2Jan 2 Za te pare koje su dobijali je bilo ok i da se pomalo i tuku, svakako bolje nego ova pustanja danasNaleteo sam na threadsu na Doncicev miks u odbrani a isti taj je kacio ranije i Jokica, bole oci. Isto vazi za vecinu igraca a o koracima i nosenim loptama necemo, pocece opet prica o nikad vecem skillu i ode sve u kurac
January 2Jan 2 1 hour ago, radisa said:Nršto mi iskočilo, pa da podelim... Samo za @Zli Gli ...Koliko je ovo sve gej.