Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Ja mislim da je ovo strava trejd za Wizardse. Nisu dali ništa posebno, ne idu nigde ionako, sve i da uzme player option mogu da ga se reše za dve i po godine. U najgorem slučaju garbage in garbage out. Prodaće par karata više, a možda se preporodi tamo. Jedino što ne smeju da se zajebu da mu daju neki ogroman ugovor. Ja bih mu rekao nema ništa od toga druže, niko te nije hteo, dobili smo te za džak krompira, dokaži da nešto vrediš pa možemo da pričamo.

• Replies 6.3k
  • Views 267k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Prilično sam siguran da su već ugovorili produžetak, pa je sada otišao jer inače ne bi mogao da potpiše toliki extension.

Slažem se, ovo je super za Wizardse. Pacova lično ne volim kao igrača, ali za njih se lako može pokazati kao najbolji igrač u ovom veku. Na kraju krajeva, on je jedan od najboljih dodavača lige i ima u perspektivi još 6-7 prajm sezona pred sobom.

Ali ove sezone će po svemu da bira tekme.

Edited by kralj

Covpa jeste dodavac, ali ima puno izgubljenih lopti, plus cepa hero ballove sa losim procentom suta. Otkako mu ne sviraju faulove, nema nista od njegove efikasnosti. A da ne spominjem nepostojecu odbranu.

Iste je visine kao Kari i 10 kilograma lakši. Ne može tako, mora da se radi, ozbiljno da se radi, ne da se zajebava okolo.

Dobar igrač potencijalno, ali sad ga ne bih uzeo da sam GM najgoreg tima u ligi. Osim ako na razgovoru ne bih video da ipak ima nešto u glavi i hoće da radi.

Шта чека Днвр са трејдом Јокића, док је још на врхунцу. Ту је Нађи да га одмени плус ће узети гомилетину пикова и мирни су десет година.. Доста је спутавао ове момке својим набијањем статистике и статирањем у одбрани.

Pop Corn GIF by Ramaj Eroc

1 hour ago, johan nagel said:

Шта чека Днвр са трејдом Јокића, док је још на врхунцу. Ту је Нађи да га одмени плус ће узети гомилетину пикова и мирни су десет година.. Доста је спутавао ове момке својим набијањем статистике и статирањем у одбрани.

Pop Corn GIF by Ramaj Eroc

Zik je pokazao da nije negativan aset i da se moze utopiti

11 minutes ago, Hele said:

Iste je visine kao Kari i 10 kilograma lakši. Ne može tako, mora da se radi, ozbiljno da se radi, ne da se zajebava okolo.

kapiram ja te srbske traume treninga ali ne moze se bas sve nivelisati time.

on je lik to sto jeste, u startu je bilo jesno da mora da ima nivo magije ludog kureta da bi bio nesto vise od ovoga.

super je on napravio karijeru, ne zezam se.

kapiram da je ovaj trejd trajčeta neki pokušaj 4-d šaha čarobnjaka, jer je jasno da jure outliera na prva 3-4 mesta na draftu ove godine a svi su koliko razumem, dobri defanzivci, osim što su potencijalni alfa mužjaci.

umiliš silvera aktivnošću da ti pošalje top3 pik pa se nadaš da diluješ trajka dalje da bi imao neke zaista korisne igrače za svoj glavni projekat od one tamo sezone

..dosta toga kapiram u dva posta : i

3 minutes ago, kalmah said:

Zik je pokazao da nije negativan aset i da se moze utopiti

Али има превелики уговор свакако, нешто попут Мајкл Портера што је имао. Мада не знам какав је твој став о (бившем) уговору Мајкл Портер Џуниора. Владало је подељено мишљење генерално али овде се слабо расправљало о томе.

2 minutes ago, johan nagel said:

Али има превелики уговор свакако, нешто попут Мајкл Портера што је имао. Мада не знам какав је твој став о (бившем) уговору Мајкл Портер Џуниора. Владало је подељено мишљење генерално али овде се слабо расправљало о томе.

neumesno je porediti njihove ugovore, pošto su baš baš različit kvalitet.

Posluzio ih je mpj, uzeli jednu titulu, dobar ROI.

11 minutes ago, uini said:

kapiram ja te srbske traume treninga ali ne moze se bas sve nivelisati time.

on je lik to sto jeste, u startu je bilo jesno da mora da ima nivo magije ludog kureta da bi bio nesto vise od ovoga.

super je on napravio karijeru, ne zezam se.

Pa ima 27 godina, ne 37. Tek ulazi u prajm. Mora postati bilo kakav faktor u odbrani. Inače, čeka ga Kina za par godina. Pogledaj Karija kakav je bio izgladneo i kakav je sad. Naravno, ne pomaže to samo u odbrani.

Trejo ima problem što ne može biti tek tako neki šesti igrač. Na njemu je da radi ko konj jer on je praktično ili prva opcija ili smrt.

Just now, Hele said:

Pa ima 27 godina, ne 37. Tek ulazi u prajm. Mora postati bilo kakav faktor u odbrani. Inače, čeka ga Kina za par godina. Pogledaj Karija kakav je bio izgladneo i kakav je sad. Naravno, ne pomaže to samo u odbrani.

kao što rekoh, nije sve u životu snaga volje.

trajče možda može krvavim radom da postane 7% bolji defanzivac ali će i dalje biti 27% daleko od nekoga ko se ne napada u svakom napadu.