September 12, 2025Sep 12 Jedino Slukas igra, ovo ostalo bi i mi tukliPrilicno bzvz turnir po vise osnova, mozda i najgori eurobasket koji sam gledoJedino mi drago sto je debeli tuko Francuze
September 12, 2025Sep 12 2 glavna utiska utakmiceLarencakis i Kalaicakis nije isti čovek Toliopulosova muda da ne obrije glavu
September 12, 2025Sep 12 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Hot take: Šengun će nadmašiti idolaU FIBA kosarci ce ga preteci vec ovog leta ali u NBA ligi nema sanse.
September 12, 2025Sep 12 1 minute ago, cartman said:Toliopulosova muda da ne obrije glavuBukvalno sve vreme pričam “let it go man”Može da pita Turke je l imaju nekog za presađivanje kad su već tu
September 12, 2025Sep 12 Kalaitzakis igra rezervnog rezervnog zadnjeg veznog u Panatinaikosu jer je GrkA za Grcku igra jer igra za PanatinaikosTurci ako dadu™ jos koji kos bice i tucnjava Edited September 12, 2025Sep 12 by Ratamahatta
September 12, 2025Sep 12 Ma sad im se otvorilo haos, ubacuju cisterne a ne frižidere.Osmani partija života, motivisan Arbanas na max protiv Grka. Fak dem Turks.
September 12, 2025Sep 12 Just now, Valk said:Ma sad im se otvorilo haos, ubacuju cisterne a ne frižidere.Celo prvenstvo strašno šutiraju. Do ove utakmice 47% timski za 3.
September 12, 2025Sep 12 28 razlike na 3 min do kraja, ali Radojevic nece unapred da proglasi pobednika
September 12, 2025Sep 12 Nema sta, mogu i za 2 i za 3, ohohoJos im nije ni trebala dabl dabl masina Furkan Aldemir
September 12, 2025Sep 12 Ataman bi i mene ubedio da mogu da se vratim i da igram košarku i da osvojim npr 3x3 zlato. Neverovatan lik Edited September 12, 2025Sep 12 by garmonbozia
September 12, 2025Sep 12 16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Hot take: Šengun će nadmašiti idolaljudi kad napisu hot tejk, pogotov na ppp, posle toga obicno napisu opste mesto. ovo tvoje zaista jeste hot tejk. ja misim da nema nikakve sanse. nemci su favoriti ali turci imaju najboljeg trenera na svetu, to je velika prednost.