September 12, 2025Sep 12 Sengun je i debo i nije debo. Jako cudno telo ima, i kako je sposoban za svasta u igri Kao iz video igrice Antipaticniji od Reala sa Rudijem, Ljuljom, Dekom, Rejesom, Nocionijem i Doncicem zajedno Ataman je nista, nas precednik KSS je stavljao sina da igra i da vodi klub, taj nije bio segrt nikome 1 jedini sekundRodjen sposoban Edited September 12, 2025Sep 12 by Ratamahatta
September 12, 2025Sep 12 Grci nisu nikakva posebna ekipa, bez Janisa bi bili na nivou Gruzije ili Izraela.Larkin je odigrao treću četvrtinu kao Džordan...
September 12, 2025Sep 12 Ogavni su ali mora se reci da igraju, jebo ih otac Volo bi da Finska uzme broncu, a za zlato me zabole ko ce
September 12, 2025Sep 12 10 minutes ago, garmonbozia said:zveknuli prvog favorita turnira (nas)Jedva.Mada, iz ove perspektive, sva sreća izbaciše nas Finci pa deluje da su nas uhvatili na spavanju i pobedili na foru. Kao zec što je izgubio od čuvene kornjače jer je potcenio.Ne znam kako bismo mi prošli do kraja i da smo pobedili Finsku.Vlade raspoređuje minutažu igrača Panatinaikosa, lud ko zvono.
September 12, 2025Sep 12 Just now, Valk said:Vlade raspoređuje minutažu igrača Panatinaikosa, lud ko zvono.Daj dajdzest, please :).
September 12, 2025Sep 12 2 minutes ago, Moonwalker said:Daj dajdzest, please :).Kaze Devla da nikad ne bi pozvo Atamana na trenerski seminar kad bi mu neko dao da ga organizuje
September 12, 2025Sep 12 1 minute ago, Moonwalker said:Daj dajdzest, please :).Ne može da shvati zašto Ataman igra sa tako malo igrača umesto da odmara neke a koristi Jurtsevena i Šanlija, i šta će Jurtsevenu trener u Panatinaikosu da kaže zašto je tako malo igrao na prvenstvu (Ataman ga, inače, trenira i u Panati, prim.Valk) - mislim ovo je toliko šizofreno da se nadam da nisam čula dobro, umirem
September 12, 2025Sep 12 A sto ga ne bi zvao?@Valk a dobro zaboravio se ko je trener kod onog farmaceuta ;). Nije reprezentacija klub. Edited September 12, 2025Sep 12 by Moonwalker
September 12, 2025Sep 12 3 minutes ago, Valk said:Ne može da shvati zašto Ataman igra sa tako malo igrača umesto da odmara neke a koristi Jurtsevena i Šanlija, i šta će Jurtsevenu trener u Panatinaikosu da kaže zašto je tako malo igrao na prvenstvu (Ataman ga, inače, trenira i u Panati, prim.Valk) - mislim ovo je toliko šizofreno da se nadam da nisam čula dobro, umiremI na sve to zaboravio da i Osman igra za PAO. A ne znam ni da li je shvatio da Osman i Osmani nisu isti cojk
September 12, 2025Sep 12 4 minutes ago, Ratamahatta said:Kaze Devla da nikad ne bi pozvo Atamana na trenerski seminar kad bi mu neko dao da ga organizujeAl to je rekao kao kompliment, u fazonu da to što on radi ne može da se prenese kao znanje (valjda je Ergin Ataman neki Wizard ili Witcher, a ne trener).
September 12, 2025Sep 12 Loncar doprinosi disonanci, protivi se Vladeu sve vise iz minuta u minut, neka vatra mu gori u ocima