September 12, 2025Sep 12 3 minutes ago, garmonbozia said:Celo prvenstvo strašno šutiraju. Do ove utakmice 47% timski za 3.Ma šutiraju ali gde je grčki famozni difens, gde je zver u reketu Janis, gde je hasl??Nisam očekivala ovakvo skidanje gaća Grčke, trebalo je da ovo bude derbi jebote.30 razlike u POLUFINALU a ne igra Amerika, pa bežite bre u pm Edited September 12, 2025Sep 12 by Valk
September 12, 2025Sep 12 Ma kakav derbi, zalutali u polufinale. Dobili Izrael koji je u donjem domu ekipa i skroz osakaćenu Litvaniju.
September 12, 2025Sep 12 Možemo samo da nagađamo šta bi bilo da smo prošli Finsku. Možda bi sad slavili finale. I ovi Turci su jedva prošli Švede.
September 12, 2025Sep 12 1 hour ago, Moonwalker said:Zasto Ataman vodi sina stalno sa sobom, onako?Imam slicno pitanje... bi li NeJanisi™ vidjeli nba i imali mjesta u 12 Grcke da nisu Janisova braca? Zaista je sprdnja toliko mu ugadjati
September 12, 2025Sep 12 1 minute ago, fancy claps said:ljudi kad napisu hot tejk, pogotov na ppp, posle toga obicno napisu opste mesto. ovo tvoje zaista jeste hot tejk. ja misim da nema nikakve sanse.nemci su favoriti ali turci imaju najboljeg trenera na svetu, to je velika prednost.Jokic je mnogo talentovaniji igrac od Senguna. Njegov pogresan stav prema reprezentativnim takmicenjima ga je kostao da ostavi malo dublji trag u FIBA kosarci. Sengun ima svoje limite, skracen je poprilicno za poziciju na kojoj igra i to je malo teze zamaskirati u NBA ligi. On nikada nece biti MVP NBA lige, u to sam uveren. Edited September 12, 2025Sep 12 by Micko8
September 12, 2025Sep 12 Šta radi ovaj cirkuzant Tanasis, a i Spanulis koji ga drži na kraju da pravi sranja.
September 12, 2025Sep 12 Just now, garmonbozia said:Šta radi ovaj cirkuzant Tanasis, a i Spanulis koji ga drži na kraju da pravi sranja.Dogodine u Famagusti
September 12, 2025Sep 12 2 minutes ago, garmonbozia said:Ma kakav derbi, zalutali u polufinale. Dobili Izrael koji je u donjem domu ekipa i skroz osakaćenu Litvaniju.Derbi u smislu sentimenta između Gr i Tur, a i ne slažem se za ostatak komentara.Što su pobede nad Izraelom i Litvanijom manje vredne od pobede nad npr Poljskom?
September 12, 2025Sep 12 Just now, Ratamahatta said:Dogodine u FamagustiNisi video da mu brat opet obezbedio NBA ugovor? Opet je u Milvokiju, 2.3 miliona
September 12, 2025Sep 12 2 minutes ago, Micko8 said:Jokic je mnogo talentovaniji igrac od Senguna. Njegov pogresan stav prema reprezentativnim takmicenjima ga je kostao da ostavi malo dublji trag u FIBA kosarci. Sengun ima svoje limite, skracen je poprilicno za poziciju na kojoj igra i to je malo teze zamaskirati u NBA ligi. On nikada nece biti MVP NBA lige, u to sam uveren.Sengun ne mora da igra s Guduricem, Dobricem i Vasom Koga ne mrzi, a mene izuzetno mrzi - neka pogleda koliko open looks smo promasili protiv Finske, i koliko su ih Turci usuli veceras. A i inace
September 12, 2025Sep 12 Just now, Valk said:Derbi u smislu sentimenta između Gr i Tur, a i ne slažem se za ostatak komentara.Što su pobede nad Izraelom i Litvanijom manje vredne od pobede nad npr Poljskom?Nad Poljskom đene đene, ali su zveknuli prvog favorita turnira (nas), imaju drastično bolji tim i Grci su samo imali sreće, a ne i igre ovo prvenstvo. Edited September 12, 2025Sep 12 by garmonbozia
September 12, 2025Sep 12 2 minutes ago, MiddleClass said:Imam slicno pitanje...Meni je OK za Atamana, vodi ga na posao :D i uci zanatu Nije da to nisam videla.