Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1/2 finala

Jako do skoro samog kraja idu? 40 members have voted

1. 1. Jako do skoro samog kraja idu?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

4 hours ago, Hele said:

Sumnjiv je iskreno

Mada možda je do zdepastih nogu koje ćine da izgleda niže. Generalno, ne na slici gore.

Ako je Sengun visok 211 cm, Jokic je 216cm a nije. Jokic je uvek bio 211 cm u patikama. Dodaju igracima visinu, svi igraci su vecinom nizi od oficijalnih NBA mera. I Sabonisu su nabacili 6"11 sto je takodje smesno.

• Replies 180
  • Views 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mnogo su veci problem tesne lone i one postapalice bez carapa Vlade Djurovic lepo dodje kao vlasnik ranca iz Kasandre/Ljovisne i bole ga kurac nacisto

• To je čekao da ga pita od trenutka kada mu je video friz

• Jedva. Mada, iz ove perspektive, sva sreća izbaciše nas Finci pa deluje da su nas uhvatili na spavanju i pobedili na foru. Kao zec što je izgubio od čuvene kornjače jer je potcenio. Ne znam kako bis

Posted Images

4 hours ago, shimpu said:

Ne. Ispali smo od Finske u osmini finala. Finale i utakmica za trece mesto su sutra. U finalu igraju Nemacka Turska, a za trece mesto Grcka Finska

Kakav je ovo Chat shimPT

4 hours ago, Micko8 said:

Ako je Sengun visok 211 cm, Jokic je 216cm a nije. Jokic je uvek bio 211 cm u patikama. Dodaju igracima visinu, svi igraci su vecinom nizi od oficijalnih NBA mera. I Sabonisu su nabacili 6"11 sto je takodje smesno.

jedino durantuli smanjuju visinu :/

Durent je visok 2.11. Utakmica za trece mesto je sutra u 16:00, finale u 20:00.

Rekao sam vam da će Turci da rastave Grke.

Turci će da dobiju i Nemce.

Zatvoriće im reket potpuno a imaju dovoljno dobru odbranu da pokriju spolja.

Plus imaju Atamana.

Pokušavao sam da vidim na koji način Nemci mogu ovo da dobiju ali ga ne nalazim - jedino neka kombinacija sumanutog šuta i da se turci baš ne pojave na terenu.

13 minutes ago, steins said:

Pokušavao sam da vidim na koji način Nemci mogu ovo da dobiju ali ga ne nalazim - jedino neka kombinacija sumanutog šuta i da se turci baš ne pojave na terenu.

mogu nemci da dobiju relativno komotno ukoliko uspeju da limitiraju senguna. lakse reci nego uciniti ali theiss i voigtman mogu da mu naprave izvesnu stetu

naravno, kajzer franc bi trebalo da bude na svom nekom gornjem nivou. bice dobro finale, ocekujem tesnu i kvalitetnu tekmu

..pri cemu nije iskljuceno da turke pojede trema, jer imaju nula iskustva u ovakvim utakmicama vecinski, tj manje vise svi glavni likovi osim atamana i larkina

shvabe u kontinuitetu godinama igraju ove tekme. ja bih u tom smislu dao nemcima blagu prednost.

27 minutes ago, uini said:

..pri cemu nije iskljuceno da turke pojede trema

Šanse za to su 0% kad je u pitanju ovaj tim Turske.

Apsolutno pripremljeni za ovo takmičenje, sviđalo se to meni ili ne

23 minutes ago, uini said:

mogu nemci da dobiju relativno komotno ukoliko uspeju da limitiraju senguna. lakse reci nego uciniti ali theiss i voigtman mogu da mu naprave izvesnu stetu

naravno, kajzer franc bi trebalo da bude na svom nekom gornjem nivou. bice dobro finale, ocekujem tesnu i kvalitetnu tekmu

Prvo, mislim da Vojtman ne igra unsure

Drugo, nisam siguran da ova dvojica (ili bilo koja druga dvojica) imaju kvalitet da limitiraju Šenguna - jedini izraziti defanzivac je Isak Bonga, i verovatno će on biti zadužen za Šenguna, al onda ostaje problem ko će da juri za Osmanom.

Franc nije sporan - ali mora još neko da se ozbiljno našpanuje a pitanje je ko. Turci sigurno neće dozvoliti divljanje sa trice.

Nemci pak imaju dovoljno igrača da probijaju u reket ali i Turci imaju sasvim dovoljno visokih igrača da mogu da ih prebiju svaki put kad to probaju.

Trema je non faktor - nit su se oni pokupili sa livade, nit će to Ataman da dozvoli.

Kontinuitet je takodje labav argument, jer se igra na jednu utakmicu.

Edited by steins

1 minute ago, Valk said:

Šanse za to su 0% kad je u pitanju ovaj tim Turske.

Apsolutno pripremljeni za ovo takmičenje, sviđalo se to meni ili ne

sve je to okej ali oni ekipno nikada nisu bili u ovoj situaciji

finale je drugacija zivotinja, dovoljno je da ti par stvari krene naopako u startu i ode svo to nagomilano samopouzdanje koje si gradio tokom turnira.

mozda izadju kao da su bili tri puta u finalu i uzeli dve titule, videcemo; ja mislim da ce biti u frci ako ne udje par prvih suteva.

@steins , kako ko ce pored franza, pa agent schroder

Edited by uini

21 minutes ago, uini said:

@steins , kako ko ce pored franza, pa agent schroder

Meni on ko vrbov klin.

Ako se pojavi ko protiv Slovenaca bolje da skine patike sam.

igrao je schroder razne bitne tekme, ne bih ja otpisivao lika koji ima jacu petlju nego komplet turska posada

plus, videcemo da li ataman ima resenje u smislu toga ko ce ga i kako braniti

Ovi nemci se pojavise niotkuda u poslednje tri godine i evo otkinice i evropsko prvenstvo. Nije da su bili stalno tu u vrhu kao mi, Nemci su pravili slabe rezultate. Mi od 2015 godine dolazimo na velika takmicenja kao glavni favoriti na evropskim prvenstvima a i na SP u 2019 smo dosli kao glavni favoriti i ne uspevamo da se domognemo zlatne medalje. Nije da su nemci imali neku nadolazecu zlatnu generaciju , poput one Gasolove spanske pa se ocekivalo da ce dominirati u buducnosti. Wagner im je bio dobar prospekt ali niko nije ocekivao da ce praviti ovako veliku razliku u FIBA kosarci. Na zalost mi smo na ovim velikim takmicenjima uvek imali neke pehove, ili su nam izostajali igraci ili su se povredjivali na turnirima jbg.

Edited by Micko8