September 12, 2025Sep 12 Mi smo protiv SAD, polufinale OI 2024, igrali odbranu da smo pustali da ulaze pod kos ali po svaku cenu sut za 3. To se isplatilo, malo je falilo za pobeduNa ovom EP ekipe su prihvatile rojkasku igru iz NBA, trebalo je prilagoditi odbranu uz kontrolu skoka. Edited September 12, 2025Sep 12 by Emerald
September 12, 2025Sep 12 Koji su termini polufinalnih utakmica, kupio sam pivo, spreman sam da uzivam
September 12, 2025Sep 12 Neka neko kaze Nemcima da je tesko pobediti na istom turniru istog protivnika 30 razlike
September 12, 2025Sep 12 Je l' mogu nekako oba tima da izgube? I da Grci i Turci večeras odluče o zlatu.Za Nemce mi ne pada na pamet da navijam, a za Fince ne mogu, jbg.
September 12, 2025Sep 12 Od sada finci da izgube i da im kasni let. Markanen čka, da li je svestan da kamere pokrivaju svaki detalj. Mrš bre.
September 12, 2025Sep 12 3 minutes ago, Zaboravan said:Od sada finci da izgube i da im kasni let.Markanen čka, da li je svestan da kamere pokrivaju svaki detalj.Mrš bre.Šta je uradio, pratim samo rezultat?
September 12, 2025Sep 12 3 minutes ago, Hele said:Šta je uradio, pratim samo rezultat?Glumio udarac u lice a ne da nije bio, nego nije pipnuo bilo gde
September 12, 2025Sep 12 24 minutes ago, Valk said:Je l' mogu nekako oba tima da izgube? I da Grci i Turci večeras odluče o zlatu.Za Nemce mi ne pada na pamet da navijam, a za Fince ne mogu, jbg.Jebote, isto. Pokusavam da navijam za njih, ali sanse nema. Hvatam sebe da navijam za ogavne svabe.
September 12, 2025Sep 12 Tovare švabe, gotovo je Jbt moraš da budeš za Šrudera sa holivud smajl... Trivija, sudije se setile da postoje koraci
September 12, 2025Sep 12 1 minute ago, precog said:Jebote, isto. Pokusavam da navijam za njih, ali sanse nema. Hvatam sebe da navijam za ogavne svabe.Pakao. Do poluvremena barem bilo lepih fin u publici i onda režiser™ okrenuo priču, jedna debela, dve dobre germanke...