September 12, 2025Sep 12 2 minutes ago, Valk said:Al to je rekao kao kompliment, u fazonu da to što on radi ne može da se prenese kao znanje (valjda je Ergin Ataman neki Wizard ili Witcher, a ne trener).Pricao je neko od nasih, zaboravio sam ko, Savanovic, Micov ili Erceg... Ovaj ostavi asistentima da odrade 4-5 treninga tokom nedelje, on ode na more i svira kurcu, vrati se taman za tekmu
September 12, 2025Sep 12 Super je Vlade za ovaj tip emisije, unosi tu neku šegu, a ne samo suvoparne smaračke analize.
September 12, 2025Sep 12 Da li je neko čuo kako se zove ovaj stručni konsultant?Liči mi na ex košarkaša Beopetrola, Vuksanovića.
September 12, 2025Sep 12 Gledacu evroligu samo zbog njega, i to samo studio u poluvremenu i cetvrtu cetvrtinu Citao sam kolumnu na mondu prosle sezone njegovim glasom, nikad necu zaboraviti kad je 15x vikao da Gidra ne valja, a 16x da Dobric ne valja i da je prvi bolji od drugog i da drugi ne treba da bude u timu uopste
September 12, 2025Sep 12 1 minute ago, Ratamahatta said:Cedi bolje prica srpski od Brnabe, I shit you notTi ko ovaj ludi voditelj, malko iznenađen što Džedi priča srpski a majka mu iz Pazara.Evo sad vidim da je išao u školu u Sarajevu i igrao za KK Bosnu juniore.
September 12, 2025Sep 12 Znao sam da prica srpski, nisam znao da je ovoliko dobroPrica i Itudis, ali ne bas tako, au picku materinu jebemu kurac jebote
September 12, 2025Sep 12 11 minutes ago, Ratamahatta said:Cedi bolje prica srpski od Brnabe, I shit you notDa parafraziram Rodnija, Kunta Kinte prica srpski bolje od Brnabe, nije to bas neko dostignuce
September 12, 2025Sep 12 2 minutes ago, Ratamahatta said:Vlade popizdio na Loncara, pita ga da li je normalan To je čekao da ga pita od trenutka kada mu je video friz
September 12, 2025Sep 12 2 minutes ago, Nikodije said:To je čekao da ga pita od trenutka kada mu je video frizSamo da prođe već jednom to finale, da može Vlade da odahne i da sebi oduška
September 12, 2025Sep 12 2 minutes ago, Moonwalker said:Pa dajte vec jednom sliku tog friza, nismo svi tu :)