September 7, 2025Sep 7 29 minutes ago, Cash said:pridi kdaj na kavo Pre nekoliko dana sam prolazila kroz Sloveniju, do Trsta, ručali u nekom restoranu i taman sam htela da se pokažem kako mogu da komuniciram na slovenščini ali konobar neki SFRJ entuzijasta pa navro da priča na BHS.Biće prilike ako/kad se doselim.
September 7, 2025Sep 7 Jebem ti nauku o imenima, cim sam ga napljuvo on kreno ono njegovo, ize mi kuracGotovi su, previse je 15Galinari ovako mator lici na onog prvog bubnjara Korna
September 7, 2025Sep 7 4 minutes ago, Valk said:Pre nekoliko dana sam prolazila kroz Sloveniju, do Trsta, ručali u nekom restoranu i taman sam htela da se pokažem kako mogu da komuniciram na slovenščini ali konobar neki SFRJ entuzijasta pa navro da priča na BHS.Biće prilike ako/kad se doselim.
September 7, 2025Sep 7 Rutinski. Šteta što ne može finale Gruzija-Slovenija, nego već moraju u polufinalu.
September 7, 2025Sep 7 1 minute ago, Nikodije said:Rutinski. Šteta što ne može finale Gruzija-Slovenija, nego već moraju u polufinalu.Polako Niki ima još 8 minuta.Nijang je najbolji slovenački igrač Edited September 7, 2025Sep 7 by Cash
September 7, 2025Sep 7 7 minutes ago, Ted said:Ma idi bre Tede, ne troluj me kad se lepo hvališem!Nikolić, Radović, Omić i Prepelič - prilično dobri za 1 "pomoćno osoblje".
September 7, 2025Sep 7 Ako prođu Slovenci i Grci, svih osam učesnika četvrtfinala sam pogodio.Glasao sam pre minut.