September 7, 2025Sep 7 10 minutes ago, Cash said:Slovenci imaju ć i č. Dončić npr. i Milanič npr. Najjače prezime u Slo je Jagodić. Imaš i Jagodič imaš i Jagodic ( C kao Ceca 😁).Ma znam nego ne mogu da pohvatam kako ih ti koristiš, Prepeliča pišeš Prepelić a inače u postovima primećujem da permutuješ, nebitno.Razumem dosta slovenački, ko zna, možda mi zatreba.Edit, 30 poena za poluvreme Edited September 7, 2025Sep 7 by Valk
September 7, 2025Sep 7 Slovenci ovog gube. Ovo što Dončić igra je antikošarka. Nema protoka lopte, kod njega je pa kako on iskreira a to ne može svih 40 minuta da prođe.
September 7, 2025Sep 7 Na kraju samo 10 razlike. @Valk čuo sam za Prepelića da mu je čale Srbin pa zato. Inače video sam ga pre koju godinu u teretani lik samo srpski priča, slovenački ni da bekne 😁. Zelo lepo od tebe da razumeš slovenščino, pridi kdaj na kavo .
September 7, 2025Sep 7 1 minute ago, Rick.James said:a to ne može svih 40 minuta da prođeNisam ubeđen, lik je lud 100%
September 7, 2025Sep 7 Koliko lepa scena na konferenciji Gruzije. Novinar pita Džila "jel osećate da ste konačno dobili priznanje koje vam nedostaje", a onda se Toko umešao i dao super odgovor na to pitanje. Dao sam vam tizer, potražite.
September 7, 2025Sep 7 Ajmo zabari do pobede. Od dva anipaticna lika Poceka i Doncica, biram ovog prvog za prolazak. Edited September 7, 2025Sep 7 by Micko8
September 7, 2025Sep 7 3 minutes ago, Micko8 said:Ajmo zabari do pobede. Od dva anipaticna lika Poceka i Doncica, biram ovog prvog za prolazak.Kakav si to čovek jbt ako ti je Dončić antipatičan. Njega ne možeš da ne voliš čak i ako tebe trpa.
September 7, 2025Sep 7 Jel ovo brat Denda na RTS?Kaže igra se u ritmu koji odgovara Slovencima, bez mnogo poena. Oni 50 za poluvreme, 60 za 25 min.
September 7, 2025Sep 7 Doncic je kao sin Filip u FMP, samo na visem nivou Na ovom turniru bolje prolaze te ekipe s jednim, dva, max 3 dobra igracaPodela poena i odgovornosti i siroke rotacije i ne bas
September 7, 2025Sep 7 Kome ovo Omić stalno spušta slušalicu? Da ga nije zvao Robija? Fali mu petica.
September 7, 2025Sep 7 Prepelic kad ne sipa kao u finalu 17 je najbesmisleniji kosarkas moguc, kao da ne daj boze igra beka za Srbiju