September 5, 2025Sep 5 Greskom sam glasao za Portugal, hteo sam za Finsku. Ispravite ako mozete. Ako ne moze, nema veze
September 5, 2025Sep 5 Ja Ili dalje mislim da ce se neko povuci, te da ce Spanija kao laki luzer u osminu finala
September 5, 2025Sep 5 Samo da prodje jos ova runda i da poispadaju ove slabije reprezentacije pa da od cetvrtfinala gledamo nesto najjace posle OI sto normalna evropska i svetska kosarkan ima da ponudiAko moze i da sudije pocnu Janisu da sviraju korake i Luku da manje stite, dobri su i bez da im se dodatno titraju muda
September 5, 2025Sep 5 Popular Post 12 minutes ago, Zli Gli said:Samo da prodje jos ova runda i da poispadaju ove slabije reprezentacije pa da od cetvrtfinala gledamo nesto najjace posle OI sto normalna evropska i svetska kosarkan ima da ponudiAko moze i da sudije pocnu Janisu da sviraju korake i Luku da manje stite, dobri su i bez da im se dodatno titraju muda
September 5, 2025Sep 5 Just now, Zaboravan said:Trpa Belgija ne misli na plodne dane.Šta gledaš ti dobri moj
September 5, 2025Sep 5 1 minute ago, Milošica said:Šta gledaš ti dobri mojMalo košarku malo čitam ženin ginekološki izveštaj.
September 5, 2025Sep 5 40 minutes ago, shimpu said:Finski kriminalac - Arkanen Edited September 5, 2025Sep 5 by Nikodije
September 5, 2025Sep 5 2 minutes ago, Nikodije said:Finski kriminalac - Arka59 minutes ago, Milošica said:Šta gledaš ti dobri mojAaaaaa. Sve sam promašio. Jbg.
September 5, 2025Sep 5 Navijam za:LitvanijuGrčkuBosnuSlovenijuGruziju (mada ne bih imao nista protiv ni da se odmerimo sa Francuzima)i naravno nasTurska - Svedska i Nemacka - Portugal ne vredi navijati, jer ce biti ruzno i tuzno
September 6, 2025Sep 6 i dalje mi neverovatno u kojoj meri gotovo svi potcenjuju svedjanenaravno da su turci favoriti, ali po meni ni izbliza u meri kao npr nemacka protiv portugalautakmice osmine finala umeju da budu zajebane kao prve eliminacione i x puta se desilo da ekipe koje su igrale dobro u grupi zakazuturci imaju breme favorita, sad svi od njih ocekuju medalju, svedjani potpuno opusteni, ako turcima stane sut i ako svedska uspe da odrzi egal neki duzi peirod bice znimljivo videti kako reaguje turskane deluje mi ova grupa igraca kao narocito karakterna u kosarkaskom smislusvedjani sa druge strane su imali jedna kiks protiv crnogoraca, britance su lako resili, od litvanca i finaca izgubili na loptunemci su ih rutinirali, ali tu su igrali bez larsona i birgadneraigraju jako lepu timsku kosarku, strpljivo u napadu, imaju dobra resenjau odbrani ume da skripi, ali nadokandjuju srcemsvedi pored hakansona i pelea imaju odlican par tamnoputih, brzih prododrnih plejeva, pancera i njie-anajteze ce biti birganderu i gadeforsu, ako uspeju primiriti senguna i sudije ih ne izbace zbog licnih, svedjani definitivno imaju sansusvim srcem uz svede