September 7, 2025Sep 7 Gledao kraj trece i cetvrtu cetvrtinu, Francuzi bacaju cigle, lome table, buse parket... U jednom trenutku Luvavu u jednom napadu tri puta sam kao duh u cosku ne moze vola da ubode.
September 7, 2025Sep 7 Svaka čast Gruzijcima - kako su čvrsto odigrali. Ja sam ih ožalio u 3/4 kad su francuzi obrnuli na +4
September 7, 2025Sep 7 17 minutes ago, arheolog1981 said:Oće Gruzija da obori naš rekord u dozvoljenim ofanzivnim skokovimaGledam u 4/4 na +9 kako im Francuzi uzimaju skokove i imaju stalno druge i treće šanse i mislim kako nemaju šanse Gruzini. Posle kada su stigli na nerešeno bio sam siguran da sam u pravu.Kad ono to je bio samo moj PTSP
September 7, 2025Sep 7 23 minutes ago, *edited by mod said:Gledam u 4/4 na +9 kako im Francuzi uzimaju skokove i imaju stalno druge i treće šanse i mislim kako nemaju šanse Gruzini. Posle kada su stigli na nerešeno bio sam siguran da sam u pravu.Kad ono to je bio samo moj PTSPPa kad mašiš otvorene šuteve kao Francuska džaba ofanzivni skokovi. Nama je Finska iz tih drugih i trećih/četvrtih poseda dala 23 poena
September 7, 2025Sep 7 Francuzi nastavljaju svoju kamenjarsku tradiciju. Videlo se odmah u grupnoj fazi da od njih nema nista. Samo koga mogu fizicki da slome tu ekipu mogu i da dobiju. Oni su sa sve Wembanjanom trebali da ispadnu u Parizu u grupi, da sudije nisu brutalno pokrale Japan.