September 7, 2025Sep 7 Just now, Nikodije said:Najjače što od ovih Slovenaca, mimo Luke, niko nije ni blizu da bude evroligaški igrač.Sve sem Omića, Prepeliča i Eda Murića su ABA2 igrači realno.
September 7, 2025Sep 7 Just now, Nikodije said:Najjače što od ovih Slovenaca, mimo Luke, niko nije ni blizu da bude evroligaški igrač.Tako je i kod Finaca. Biće Murinen naravno, ali za sada samo Lauri.
September 7, 2025Sep 7 1 minute ago, Nikodije said:Najjače što od ovih Slovenaca, mimo Luke, niko nije ni blizu da bude evroligaški igrač.Prepelić
September 7, 2025Sep 7 Cash, ne mogu da pohvatam tvoje ć i č, vazda kontra.Nisi ćaci nego si Slovenac?
September 7, 2025Sep 7 Just now, Valk said:Nisi ćaci nego si SlovenacOd sad ovo pitam kad sam na protestima
September 7, 2025Sep 7 3 minutes ago, garmonbozia said:Sve sem Omića, Prepeliča i Eda Murića su ABA2 igrači realno.Oni su i pre 10 godina bili prosecni igraci. Prepelic u Realu je bilo smesno koliko i Kuzmic u Realu
September 7, 2025Sep 7 1 minute ago, Valk said:Cash, ne mogu da pohvatam tvoje ć i č, vazda kontra.Nisi ćaci nego si Slovenac?Slovenci imaju ć i č. Dončić npr. i Milanič npr. Najjače prezime u Slo je Jagodić. Imaš i Jagodič imaš i Jagodic ( C kao Ceca 😁).
September 7, 2025Sep 7 Just now, Milošica said:Jagodič KuridžaTo je Slovenac 100% 😁I dok se mi zajebavamo sa prezimenima još samo +10 je za SLO. Edited September 7, 2025Sep 7 by Cash
September 7, 2025Sep 7 Sekuliću reaguj bre.Kakvo zakucavanje Muhameta Edited September 7, 2025Sep 7 by Cash