September 7, 2025Sep 7 Luku sprdali što se bacio na režim i pričao o svom weight issue - a gle ga sad.
September 7, 2025Sep 7 Srbija, Spanija, Francuska, Italija, Rusija, Hrvatska, UAE i Australija da organizuju ABA evropsko prvenstvo. Ovaj je miki maus turnir Edited September 7, 2025Sep 7 by hefaca
September 7, 2025Sep 7 27 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Primetio sam da se uopšte ne sude koraci u polasku na ovom EPSreca u nesreci je da igraci to i dalje mnogo manje zloupotrebljavaju nego u NBA ali ako pojacaju ode i Fiba kosarka u kurac
September 7, 2025Sep 7 7 minutes ago, Valk said:Luku sprdali što se bacio na režim i pričao o svom weight issue - a gle ga sad.I Jokić je
September 7, 2025Sep 7 Džabe Slovencima ovo kada smo ih ponizili u Areni. Sad neka osvoje ako ih nije sramota.
September 7, 2025Sep 7 Gos'n Vlade! Garant će da izađe sa cenom kvadrata u Murskoj Soboti npr, ima i u Sloveniji emisija i studio. Edited September 7, 2025Sep 7 by Valk
September 7, 2025Sep 7 2 minutes ago, Valk said:Gos'n Vlade! Garant će da izađe sa cenom kvadrata u Murskoj Soboti npr, ima i u Sloveniji emisija i studio.U Murskoj imaju dobre tobogane
September 7, 2025Sep 7 Retko šta me u košarci tako raduje kao porazi Đanmarka Poceka. Uživam dok ga gledam kako se nervira...
September 7, 2025Sep 7 10 minutes ago, Ayatollah said:Retko šta me u košarci tako raduje kao porazi Đanmarka Poceka. Uživam dok ga gledam kako se nervira...Dade i ostavku pride. Dok neki ne vide razlog ni da se o tome priča
September 7, 2025Sep 7 40 minutes ago, JPM said:Ja tek sad skontao da je nama sudio Japanac na evropskom prvenstvu.Zasto?pa zato što će on da se ubije ako napravi grešku.....ne treba kontrola i supervizija