September 6, 2025Sep 6 3 minutes ago, *edited by mod said:Teška priča sa ovim timom.Do kraja kažem, kakvog god.Slovenija je odlično igrala protiv Izraela, bio je to showtime Luke i Denija. Obojicu smo ostali kratki jer dominant mothers SpoilerOvo je šala, dok mi se ne nakači neko
September 7, 2025Sep 7 Ajmo zmajeviUvek navijam protiv svih ex yu reprezentacija u svim sportovima, al ova BiH mi je nešto simpa
September 7, 2025Sep 7 Bosna nema mnogo talenta ali fizički su dobri. Lojd ne vidi koš. Edited September 7, 2025Sep 7 by Nikodije
September 7, 2025Sep 7 Jedini je problem što će svi da poispadaju zbog faulova ali bolje i to nego da se protivnik raspuca
September 7, 2025Sep 7 Čudesna sudbina Adina Vrabca. Lik koji je uvek služio za podsmeh i bio simbol loše ere Partizana, a u poslednje vreme uglavnom igra aba2, na ovom EP ima jako dobru ulogu i igra sasvim dobro.
September 7, 2025Sep 7 Just now, Zaboravan said:Ko je ovaj Poljak što ima tatavaže kao da ih je radio u zatvoru?Balcerovski. Bio kod Miška u Megi, sad je u Španiji.
September 7, 2025Sep 7 Mislim da ima onaj drugi, ima neki bodez na levoj ruci. Bukvalno kao da je radjeno u zatvoru, iz dosade :)
September 7, 2025Sep 7 Sećam se kad smo se pokojni Joe i ja sprdali na račun Balcerovskog, a vidi njega gde je dogurao...:isto drvo kao i tada: Edited September 7, 2025Sep 7 by Nikodije
September 7, 2025Sep 7 2 minutes ago, MeanM@ said:Mislim da ima onaj drugi, ima neki bodez na levoj ruci. Bukvalno kao da je radjeno u zatvoru, iz dosade :)Sad ste me zaintrigirali.Btw, idite u Varšavu. Odiše nekom misterijom i teškom prošlošću.
September 7, 2025Sep 7 3 minutes ago, MeanM@ said: Bukvalno kao da je radjeno u zatvoru, iz dosade :)Onaj finski iritantni Slim Jesus isto ima neku glupost preko cele ruke, a ima tipa 18 godina.Koja je on generacija, Z? Ili neka još novija