Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Kako mračite neverovatno. I Špancima se je u polufinalu SP 2006 povredio Pau u finalu su igrali bez njega pa su opet nalupali Grčku beše 26 razlike.

Edited by Cash

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

• Popular Post

Bože, ceo dan samo mislim na Bogdana. Gledam njegove slike i bivam tužan. Nije samo zbog košarke, rekao bih, nekako ga osećam kao jednog od nas. Brat iz kraja, ortak.

5 minutes ago, Nikodije said:

Bože, ceo dan samo mislim na Bogdana. Gledam njegove slike i bivam tužan. Nije samo zbog košarke, rekao bih, nekako ga osećam kao jednog od nas. Brat iz kraja, ortak.

Ajde bre Nikodije ako neko ne treba biti pesimista onda si to ti.

4 minutes ago, Cash said:

Nisam pesimista, napisao sam već da svejedno osvajamo.

Edited by Nikodije

Covek je igrao dve utakmice, ako osvoje zlato osvojio je i on.

1 hour ago, uini said:

tako nekako; ljudima postojanje jokare zamagli razum, pa zaborave koja je razlika kada imas bodirogu, psda, dordjevica, divca, paspalja ili bodirogu, peju, divca ili rebracu sa nekima od njih i tako

ovde iza bogdana, koji jesolidan nba igrac, imas dobre igrace ali ne velike igrace.

Ovo je tacno.

Isto tako je tacno da je npr Slovenija 2017 osvojila bez velikih igraca u tom momentu - osim Dragica. Luka je tad bio veliki talenat i prospekt, jos uvek dete, ne igracina poput tada ili sada Bogdana, da ne govorim kakav je Luka ili nas debeli "cjaci" danas.

Ili jos bolji/grdji primer - Spanija 2022. Prepuna dobrih do odlicnih igraca, namazanih i iskusnih ali bez ijednog velikog igraca poput Gasola.

Sto sve daje pravo na umereni optimizam s obzirom na to kakvu ekipu imamo ( ako svi daju ono sto realno mogu), sa sve konjovodcem na celu.

Cak i bez Bogdana. ( ne mogu da prezalim sto on nece biti tu)

19 minutes ago, Cash said:

Kako mračite neverovatno. I Špancima se je u polufinalu SP 2006 povredio Pau u finalu su igrali bez njega pa su opet nalupali Grčku beše 26 razlike.

Bilo bi to okej da i mi imamo u ekipi igrace poput Navara,Kalderona,Fernandeza itd.

Edited by Micko8

4 minutes ago, Bongo Fury said:

Ovo je tacno.

Isto tako je tacno da je npr Slovenija 2017 osvojila bez velikih igraca u tom momentu - osim Dragica. Luka je tad bio veliki talenat i prospekt, jos uvek dete, ne igracina poput tada ili sada Bogdana, da ne govorim kakav je Luka ili nas debeli "cjaci" danas.

Ili jos bolji/grdji primer - Spanija 2022. Prepuna dobrih do odlicnih igraca, namazanih i iskusnih ali bez ijednog velikog igraca poput Gasola.

Sto sve daje pravo na umereni optimizam s obzirom na to kakvu ekipu imamo ( ako svi daju ono sto realno mogu), sa sve konjovodcem na celu.

Cak i bez Bogdana. ( ne mogu da prezalim sto on nece biti tu)

Ili Rusija 2007, Kirilenko i grupa građana

11 minutes ago, Cash said:

Samo mu je žao čoveka, nije sve u pobedi fantom

1 hour ago, uini said:

njegovo odsustvo je nenadoknadovo ali nije klasa danilovica i bodiroge npr, samo to kazem.

tj kazem da ova ekipa nije ni blizu jaka kao neke nase sampionske ali ti si u modu samo da kontriras pa trucjamo za bezveze ( :

Bila je rasprava o tome ovde u proslosti, ne bi se slozio ali dobro da ne tupimo o tome opet.

Edited by Micko8

1 minute ago, Nikodije said:

Ili Rusija 2007, Kirilenko i grupa građana

Kakav disrispekt za crnog Jonu.

U picku materinu. Bice cupavo bez Bogdana, tim pre sto Micic ne lici na ovom prvenstvu ne lici na profesionalnog sportistu, ali ovo moze da galvanizuje nase druge bekove da igraju kao da sutra ne postoji. Nije mi ni do nasih smanjenih sansi za zlato koliko mi je zao Bogdana. Konacno se skupimo naostreni da svima zaklopimo suncobran i on se povredi protiv jebenog Portugala. Da popizdis.

Imamo li pravo da umesto njega dovedemo nekog od ovih sto su otpali iz 12 pred prvenstvo?

Dobar su roster imali Rusi tada, Holden,Hirjapa,Monya,Bykov itd. Pogotovo u defanzivi.

Edited by Micko8

Verujem da je Bogijevom povredom breme apsolutnog favorita splasnulo u glavama igrača i da će igrati rasterećenije sa dodatnim motivom da izginu za povređenog ortaća, razgoropadiće se čak i Vasudeva @Micko8 fantom

6 minutes ago, Micko8 said:

Bilo bi to okej da i mi imamo u ekipi igrace poput Navara,Kalderona,Fernandeza itd.

Misliš kao što je Slovenija posle Dončićeve povrede u finalu EURA 2017 godine imala u timu Žigu Dimeca, Klemena Prepeliča, Eda Murića i Vlatka Čančara...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.