Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Micic nikada nije bio pristojan u dresu reprezentacije i ne znam odakle vam ideja da ce ikada bitirolleyes

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

---

Edited by Micko8

imao je i više nego pristojan turnir prošle godine

Vasilije i Vanja jedini trenirali večeras.

Kari im puštao muziku iz Rokija da ih troluje.

Ne postoji kriterijum, ni liberalni ni nacistički, po kojem Jokić u ovom trenutku nije najbolji košarkaš na svetu. Ali ne lezi vraže, to nije dovoljno za Srblje koje se brine kako ćemo protiv Theisa i Voigtmana. Fali nam Bogi, Bogi je bitniji od Lebrona, Lebron ne igra dobro za Team USA i nije ubacio onda kad se lomilo...wtf

Uživajmo svi zajedno, izazov je veći.

Ono malo što sam gledao, Gudurić izgleda odlično sa Jokićem...jedini čovek koji zapravo zna kako i gde da mu da pas + anlišovati Petruševa kao rezervnu peticu, to što ga nemači pojma sa obe strane brda hejtuju samo je dodatni plus. Milutinov na klupu.

Biče zabavno. Kad igramo sa Turcima?

Najžalije je zbog samog Bogdana i njegovog odnosa prema reprezentaciji (i protestima)...Jbg.

Edited by Ivo Petović

7 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

15 minuta bez doncica vs ceo turnir bez bogdana, to je neuporedivo. Mi imamo dva igraca ekstra klase, jedan nece igrati, to je ogroman hendikep. Mozemo mi i dalje da osvojimi zlato, ali nam je margina za gresku mala.

Nemamo dva igrača ekstra klase, kao da su equal ili šta, imamo najboljeg igrača na svetu, za kojeg timovi trenera, sa momcima IQ 150+ mozgaju kako ga braniti sa zilion varijanti...i čoveka koji je na NBA nivou objektivno prosek.

Nismo po kvalitetu dominantni bili ni sa Bogdanom (makar ne kao što se pričalo), a nismo ni toliko hendkeprani...margina za grešku jeste manja, ali to stvari čini interesantnijim...možda čak vrednim i par redova na nekom srpskom forumu za 30 godina, ako se stvari završe pozitivno.

2 hours ago, Heaviside said:

imao je i više nego pristojan turnir prošle godine

Bio je ubedljivo najgori nas igrac. Ne znam sta su neki gledali. Bogdanovic je dva puta vodio reprezetaciju do samog kraja turnira, tvrditi da njegov izostanak nije toliki hendikep je cista smejurija. Jedini krsteni bek u ekipi kojeg smo imali.

Edited by Micko8

10 minutes ago, Ivo Petović said:

Nemamo dva igrača ekstra klase, kao da su equal ili šta, imamo najboljeg igrača na svetu, za kojeg timovi trenera, sa momcima IQ 150+ mozgaju kako ga braniti sa zilion varijanti...i čoveka koji je na NBA nivou objektivno prosek.

Nismo po kvalitetu dominantni bili ni sa Bogdanom (makar ne kao što se pričalo), a nismo ni toliko hendkeprani...margina za grešku jeste manja, ali to stvari čini interesantnijim...možda čak vrednim i par redova na nekom srpskom forumu za 30 godina, ako se stvari završe pozitivno.

Za fiba nivo imamo dva igraca ekstra klase, bogdan je nosio ovaj tim do finala svetskog i evropskog. Naravno da nisu jednaki, niko na svetu nije nivo jokica, ali bogdan je top tier igrac na svakom fiba takmicenju i nemamo igraca koji je blizu tog nivoa, ako ne racunamo jokica. Slican primer je teodosic, top tier igrac na svakom fiba takmicenju, a nije uspeo u nba.

Edited by Кристофер Лумумбо

Naravno da nemamo igrača približnog kvaliteta Bogdanu, ali poenta je u konkurenciji...Janisu su glavni pomagači Slukas od 35 leta i Mitroglu (kojem Petrušev može da ubaci 35 bez da se oznoji, kad mu daju). Nama dvostruki MVP EL trenutno ladi jaja i ne igra ništa, niko drugi nema takav luksuz..druga stvar je što je i taj dvostruki MVP precenjen kao niko pre).

Jokića ne može Entoni Dejvis da čuva, ne znam kako bilo ko na ovom prvenstvu može da ga spreči da ubaci 40, ako je trener adekvatan.

Poenta je da imamo oružja i bez Bogdana i to poprilično. Kao što rekoh, Gudurić je lik koji jedini zna gde i kako da dobaci Jokiću loptu, a to je priličan kvalitet, koji čak ni Bogdan nema.

Pri čemu sam ja popriličan Gudurić hejter i nervirao me oduvek, ali sa Jokićem to deluje kao da stvarno zna šta treba da radi na terenu.

Jović Stefan, čiji ja takodje nisam fan, deluje kao neko ko zna gde treba dodati Jokiću loptu.

Tristan, za kojeg mi je tek sad jasno zašto ga je Robija škartirao, deluje kao neko kome malo ozbiljne košarke treba da bi bio ozbiljan igrač. Fundamente ima.

Da ne pričam, da na ovom prvenstvu nema 5 igrača koji bi mogli da drže Petruševa 1 na 1, druga je stvar što on dobije jednu loptu po utakmici na postu.

lagano da se pakujemo

Spoiler

6 hours ago, Ivo Petović said:

Da ne pričam, da na ovom prvenstvu nema 5 igrača koji bi mogli da drže Petruševa 1 na 1, druga je stvar što on dobije jednu loptu po utakmici na postu.

petrusev nije nesto opasan u igri ledjima, vec licem ka kosu, sto znaci da odbrana mora da bude na neki nacin poremecena ili ne bas postavljena;

zato petrusev najvise stete pravi i donosi lake poene kada nominalno igra PF a zapravo ceka trenutak u kojem jokic sa lakta ili penala ili trice sa vrha kapice (hej rima!) - obradi protivnika, jer onda filipov osecaj za katovanje omogucava brze i lake poene, makar faul.

da imamo teodosica, naravno da bi dobijao i vise pravovremenih lopti da odigra i ledjima ali dobija bi ih tek i jokic, tako da je to ipak u sci-fi domenu.

mislim da se petrusev dobro koristi a da li ce biti odlican, zavisice od toga da li tih par trica sto uzme, sutira oko 30% ili oko 40%.

Fića brat naš dobri

8 hours ago, Ivo Petović said:

Ne postoji kriterijum, ni liberalni ni nacistički, po kojem Jokić u ovom trenutku nije najbolji košarkaš na svetu. Ali ne lezi vraže, to nije dovoljno za Srblje koje se brine kako ćemo protiv Theisa i Voigtmana. Fali nam Bogi, Bogi je bitniji od Lebrona, Lebron ne igra dobro za Team USA i nije ubacio onda kad se lomilo...wtf

Uživajmo svi zajedno, izazov je veći.

Ono malo što sam gledao, Gudurić izgleda odlično sa Jokićem...jedini čovek koji zapravo zna kako i gde da mu da pas + anlišovati Petruševa kao rezervnu peticu, to što ga nemači pojma sa obe strane brda hejtuju samo je dodatni plus. Milutinov na klupu.

Biče zabavno. Kad igramo sa Turcima?

Najžalije je zbog samog Bogdana i njegovog odnosa prema reprezentaciji (i protestima)...Jbg.

Nisam primetio da ga neko hejtuje zbog igračkih kvaliteta.

Na stranu što je ovo "može da ubaci 35 bez da s oznoji" debelo preterivanje, rekord u EL mu je 30 poena, u celoj karijeri ima prosek 9.4, a u najboljoj sezoni 14. A tek da će njegovo prebacivanje na bekap 5, dakle u minutima kad Jokić nije na terenu nešto značajno unaprediti našu igru....

Edited by Djolle

Niti nam je Grčka najveći konkurent pa treba da gledamo u Mitoglua niti Filip može da mu ubaci 35 niti je to nama potrebno. Čemu hiperbola?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.