Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

1 minute ago, SNARC said:

Onda imamo deset podjednako dobrih, izuzetno talentovanih, ostvarenih, koji igraju na veoma visokom nivou ..a Nemci imaju nekoliko boljih.

Imaju li deset boljih ?

Jokara excluded..ne racunamo ga.

ne funkcionise to bas zbirno: razlika izmedju vrhunskog i jako dobrog igraca je sto ce vrhunski isporuciti na 7-8 od 10 tekmi, jako dobar na 5 od 10.

baalnalizujem sa brojkama ali konstantnost je ono sto odvaja najbolje od drugih

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Navodno mora odmah za Ameriku.

Bukvalno čim se za nešto uhvatimo - to se pretvori u onu stvar.

2 minutes ago, uini said:

"contender za semis" = imas sanse da prodjes 1/4finale tekmu, to moze i italija a kamo srbija bez dva glavna igraca

Ti stvarno mislis da reprezentacija vodjena Vasom Micicem moze da dodje do bilo kakvog uspeharolleyes

Edited by Micko8

Valk brža

Edited by Nikodije

Just now, Valk said:

Navodno mora odmah za Ameriku.

Bukvalno čim se za nešto uhvatimo - to se pretvori u onu stvar.

Čim se uhvatimo za onu stvar, to se pretvori u nešto

Just now, Micko8 said:

Ti stvarno mislis da reprezentacija vodjena Vasom Micicem moze da dodje do bilo kakvog uspeharolleyes

micko, kenjas. cak ni ti ne verujes da ovu repku vodi spasa.

Za @Hele izistinski zvanično

Кошаркашки савез Србије
No image preview

Богдановић не игра до краја Европског првенства

Капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић неће играти у наставку Европског првенства због повреде задње ложе коју је задобио на утакмици против Португала у другом колу групне фазе такмичења. Бо
37 minutes ago, Nikodije said:

Da, ja mislim da je Bogdan živeo za zlato sa reprezentacijom. Igrao je i kada su svi živi otkazivali, 2017. je b tim doveo do medalje i plakao jer nije uzeto zlato, 2023. su pripreme započete u komemorativnoj atmosferi zbog brojnih otkaza, a on rekao "što ste svi smoreni, ja volim što sam ovde" i tad sam poverovao da će nas tako sakate opet povesti do medalje i tako je i bilo. Važno je da ostane, da izađe sa timom i peva himnu, a ako je loža pukla ruke su mu zdrave da podigne pehar.

Uzeo bi dva zlata da se Jovic nije povredio u polufinalu i Dobric u finalu.

2 minutes ago, SNARC said:

Onda imamo deset podjednako dobrih, izuzetno talentovanih, ostvarenih, koji igraju na veoma visokom nivou ..a Nemci imaju nekoliko boljih.

Imaju li deset boljih ?

Jokara excluded..ne racunamo ga.

ti nasi ostvareni ne mogu da naprave razliku protiv finske i portugala.

misim da ljudi ne razumeju koliko je prosecan nba igrac bolji od ovih vedeta iz evrolige, to je druga galaksija. a da ne pominjem nba igraca visoke klase poput vagnera. mi posle jokica i bogdana nismo ni blizu talentovani kolko se misli.

1 minute ago, fancy claps said:

ti nasi ostvareni ne mogu da naprave razliku protiv finske i portugala.

misim da ljudi ne razumeju koliko je prosecan nba igrac bolji od ovih vedeta iz evrolige, to je druga galaksija. a da ne pominjem nba igraca visoke klase poput vagnera. mi posle jokica i bogdana nismo ni blizu talentovani kolko se misli.

tako nekako; ljudima postojanje jokare zamagli razum, pa zaborave koja je razlika kada imas bodirogu, psda, dordjevica, divca, paspalja ili bodirogu, peju, divca ili rebracu sa nekima od njih i tako

ovde iza bogdana, koji jesolidan nba igrac, imas dobre igrace ali ne velike igrace.

Ma ispadamo odmah. Aj da se vrste kući sada da se ne blamiraju!

🤦‍♂️

Kakve ste babetine

Bogdan jeste prosecan NBA igrac ali je u FIBA kosarci veliki igrac i njegovo odsustvo je tesko nadoknadivo za nas.

Edited by Micko8

We will agree to disagree..

Kada ostatak ekipe pocne da koristi Jokica kao oslonac i ispomoc, umesto sto ga koriste da se sakriju iza njega, ubedjen sam da ce stvari ici bolje.

Na kraju krajeva, ova ekipa jos uvek nema poraz.

Draz sporta kao takvog - zivis za pobede koje se poseru u logiku poznavaocima

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.