Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

7 minutes ago, MiddleClass said:

Daj Bogdanove poene protiv te 3 ekipe

16, 17, 20, napusti sahranu

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

50 minutes ago, steins said:

Ja ne kapiram taj neki stav da mi svaki turnir premiremo od straha i gutamo anksiolitike jer svi ispadaju favoriti protiv nas.

Ne tako davno se ovde masovno grizli nokti zbog Češke sa Šilbom Šatoranskim i Veselim.

Ljudi bre, pa umemo valjda i mi nešto da odigramo

Polako bre majku mu, neka oni misle kakvi ćemo mi na teren

Nas ko jebe ovde, al problem je da se gore opisanog pristupa oslobode igraci. Mnogo grca se nekako primecuje.

Juce onaj Avramov flouter/cigla mi recimo nikad nece biti jasni. Profi si, to je automatika. Porzingis ako je tu zalepice te, sta sad, ko ga jebe. Al tu mora zaista kosarkas level repstacija Srbije da radi ko automat. Moze da iscuri iz obruca, al da pogadja spoj obruca i table to je opet, neki znak stegnutosti.

koliko mi je žao Bogdana

moramo uzeti zlato i on mora biti tu da podigne pehar

44 minutes ago, MeanM@ said:

Nas ko jebe ovde, al problem je da se gore opisanog pristupa oslobode igraci. Mnogo grca se nekako primecuje.

Juce onaj Avramov flouter/cigla mi recimo nikad nece biti jasni. Profi si, to je automatika. Porzingis ako je tu zalepice te, sta sad, ko ga jebe. Al tu mora zaista kosarkas level repstacija Srbije da radi ko automat. Moze da iscuri iz obruca, al da pogadja spoj obruca i table to je opet, neki znak stegnutosti.

Valjda nas čitaju unsuree

2 hours ago, garmonbozia said:

16, 17, 20, napusti sahranu

Falice, jbg.

Jel to znaci da je Bogdan procenio da ce da se vrati do finala?

Just now, JohnnyD said:

Jel to znaci da je Bogdan procenio da ce da se vrati do finala?

Da pruzi podrsku sa klupe. Nece igrati

Vasa i Bogan su bili udarni bekovski par na OI, sad jednog nema, a drugog ko da nema, minus je na oba kraja terena. Biće nam potrebno da se Vasa vrati na neki pristojan nivo + da ostali bekovi daju svoj doprinos. U svakom slučaju imamo sa čime da se pobijemo sa svakim, neće biti dominantno kao 2001. kao što smo priželjkivali, ali i dalje smo u najužem krugu favorita. Mi, Nemci, Grčka, Turska, Francuska koja je upravo izgubila 13 razlike od Izreala, ostali su svi nivo ispod. I da, Jokić će biti najbolji igrač na terenu u svakoj narednoj utakmici, nije to mala stvar.

3 hours ago, kronostime said:

Mogao bi i Nesa Ilic da se skine u dres - gori od Vase ne moze da bude, a imao je svojevremeno vrlo lepe akcije. D

Ne može, umrla mu majka

Sto bi rekao Kovinjalo: Doziveo je neprijatnost. Naime, umrla mu je majka

16 minutes ago, Djolle said:

Vasa i Bogan su bili udarni bekovski par na OI, sad jednog nema, a drugog ko da nema, minus je na oba kraja terena. Biće nam potrebno da se Vasa vrati na neki pristojan nivo + da ostali bekovi daju svoj doprinos. U svakom slučaju imamo sa čime da se pobijemo sa svakim, neće biti dominantno kao 2001. kao što smo priželjkivali, ali i dalje smo u najužem krugu favorita. Mi, Nemci, Grčka, Turska, Francuska koja je upravo izgubila 13 razlike od Izreala, ostali su svi nivo ispod. I da, Jokić će biti najbolji igrač na terenu u svakoj narednoj utakmici, nije to mala stvar.

Sa Vasom na pristojnom nivou bi bili favorit broj 1. Sa ovakvim Vasom smo egal sa nemcima po mom mišljenju. Očekujem Gudurića na visokom nivou i nadam se da će Jović nastaviti tamo gde je stao pre utakmice sa Letonijom. Ekipa je utegnuta i iskusna i njih dvojica u top izdanjima nas uz Jokića dovode do medalje. Ali da, bez Bogdana i sa ovakvim Vasom nismo više jasni favoriti za zlato. Najbolji igrač sveta je očito došao po zlato i vrlo je moguće da će to na kraju da presudi, ali biće i više nego napeto.

6 hours ago, goofs said:

Ako gledamo nas i Švabu, koliko je debeli bolji od Franca, toliko je Šroder bolji od našeg drugog najboljeg (recimo da je to mlađi Jović), ako ne i više. Pričam u kontekstu FIBA košarke.

Naš upside kontra Nemaca je što su baš tanki na centru, igra im Voigtman i krpe se sa Taisom i Tiemanom. Debeli će svu trojicu da pojede za doručak, što opet znači da će biti dosta udvajanja i onda prostora za naše šutere da odrade posao. Tu smo onda bukvalno do or die.

To se baš videlo prošle godine, koliko je Jokić izlazio lako na kraj sa njima, a godinu pre su oni lako rešili našu centarsku liniju.

Gudurić i mlađi Jović će morati na visokom nivou da odigraju do kraja. I trebaće nam fokusirani Petrušev, kao i deset minuta upotrebljiv Spasa, ako je moguće i pet minuta napadački potentan Milutinov.

Ja bih dao Micicu 40 minuta protiv Ceha da radi sta hoce, i da uhvati zalet za bitne tekme i vecu minutazu. Eto, gde je Nedovic kad ti najvise treba. 😂

Najveći problem, po meni, je što su Jokić i Bogdan mnogo kompatibilniji kao udarni duo, nego Jokić i Micić.

Treba odmarati Jokića koliko je to moguće o eliminacija.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.