Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Just now, Zaboravan said:

Meni se javlja Dobrić, par trojki kada zagusti, mislim da je Micić u takvom kanalu da može napraviti više štete nego koristi.

Voleo bih da grešim.

meni se ne javlja dobric ali to je okej, nemsmo odnos nikakav

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Just now, kralj said:

Ma daj, niko odavde ne bi imao mesta u tom Denveru. Naši aduti su Jokić, dubina, iskustvo i uigranost. Nadam se samo da neče debelog da cedi previše. Zajeban je ovo ritam za nekog ko je lokao i krkao 3 meseca bez prestanka.

Ovaj Jović i onaj MPJ iz finala su tu negde.

9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ako bude bilo dosta udvajanja biće i dosta slobodnih igrača

Zato i mislim da je pogrešno razmišljanje "morao je Jokić da ide do 40 poena da bismo dobili jebene Letonce".

Da su udvajali, možda bi umesto 40 imao 25, ali bi umesto 4 asistencije možda imao 10.

Jbt, pa najbolje da se odmah povučemo sa prvenstva, da se ne blamiramo. Ono, jeste da imamo sve tri pobede i da smo u seriji od desetak uzastopnih pobeda, ali eto nema nade da ćemo proći četvrtfinale, sve je gotovo.

Najtužnije u vezi Bogdanovića je to što je njemu ovo bila poslednja reprezentativna kampanja gde je bio bitan faktor u reprezentaciji, i onda se ovako završi. Sledeće godine nema reprezentativnih takmičenja, a za World Cup će da ima 35 godina, i pitanje je u kakvom stanju će da bude za to takmičenje posle još 2 NBA sezone. Možda neće biti povređen, ali će da još uspori svakako, i teško da će biti važan šraf pored ovih dosta mlađih igrača. Verovatno će da ide u Katar ako bude bio sposoban, ali teško da će da bude neki faktor za više od 10-15 minuta, nosilac igre neće biti svakako.

Što se dosadašnjih utakmica tiče, imam utisak da smo mi igrali dozirano, koliko je trebalo da dobijemo te utakmice. Upadljiva mi je recimo razlika u angažovanju između Portugala i Letonije, gde smo ovu drugu utakmicu igrali u jednoj brzini više (i koju bismo rešili mnogo ranije da Jović i Jokić nisu promašili polaganja koja kadeti ne bi promašili). Ako se dobro sećam, protiv Portugala smo imali dve četvrtine gde uopšte nismo napravili faul ili smo imali jedan faul po četvrtini, što dovoljno govori o žustrini odbrane na toj utakmici. Očekujem sličan pristup i protiv Češke koja je ekipa sličnog potencijala kao Portugal, i onda dve brzine više protiv Turske. Sa te strane mi je odlično da gledam Turke kako demoliraju Letoniju i Portugal i rasipaju energiju bezveze, hvala Atamanu što tempira formu ekipe za sam početak turnira, a ne za kasnije faze.

potreslo me je ovo, iako sam anticipiro, ne zamerite @Zaboravan

1 minute ago, Ayatollah said:

Jbt, pa najbolje da se odmah povučemo sa prvenstva, da se ne blamiramo. Ono, jeste da imamo sve tri pobede i da smo u seriji od desetak uzastopnih pobeda, ali eto nema nade da ćemo proći četvrtfinale, sve je gotovo.

Najtužnije u vezi Bogdanovića je to što je njemu ovo bila poslednja reprezentativna kampanja gde je bio bitan faktor u reprezentaciji, i onda se ovako završi. Sledeće godine nema reprezentativnih takmičenja, a za World Cup će da ima 35 godina, i pitanje je u kakvom stanju će da bude za to takmičenje posle još 2 NBA sezone. Možda neće biti povređen, ali će da još uspori svakako, i teško da će biti važan šraf pored ovih dosta mlađih igrača. Verovatno će da ide u Katar ako bude bio sposoban, ali teško da će da bude neki faktor za više od 10-15 minuta, nosilac igre neće biti svakako.

Što se dosadašnjih utakmica tiče, imam utisak da smo mi igrali dozirano, koliko je trebalo da dobijemo te utakmice. Upadljiva mi je recimo razlika u angažovanju između Portugala i Letonije, gde smo ovu drugu utakmicu igrali u jednoj brzini više (i koju bismo rešili mnogo ranije da Jović i Jokić nisu promašili polaganja koja kadeti ne bi promašili). Ako se dobro sećam, protiv Portugala smo imali dve četvrtine gde uopšte nismo napravili faul ili smo imali jedan faul po četvrtini, što dovoljno govori o žustrini odbrane na toj utakmici. Očekujem sličan pristup i protiv Češke koja je ekipa sličnog potencijala kao Portugal, i onda dve brzine više protiv Turske. Sa te strane mi je odlično da gledam Turke kako demoliraju Letoniju i Portugal i rasipaju energiju bezveze, hvala Atamanu što tempira formu ekipe za sam početak turnira, a ne za kasnije faze.

Bogi je u super stanju, sa 35 bi mogao da održi približno ovaj nivo.

Je Svetsko ne planiraju da vrate na parne godine?

4 minutes ago, uini said:

potreslo me je ovo, iako sam anticipiro, ne zamerite @Zaboravan

Ma extra lol

Neće vraćati SP na parne jer im služi kao pretkvalifikacija za Olimpijadu.

Ja mislim da će Bogi nakon ove sezone nazad u Evropu, ugovor ima još ovu godinu, nakon toga tim opciju za 16 miliona koju Klipersi verovatno neće iskoristiti, tako da je opcija ili Evropa gde će biti bog i batina, ili neki sitniji ugovor u nekoj plejof/kontender ekipi, ali za to mora da pokaže u Klipersima da ima šta da ponudi na terenu.

10 minutes ago, kralj said:

Ma daj, niko odavde ne bi imao mesta u tom Denveru. Naši aduti su Jokić, dubina, iskustvo i uigranost. Nadam se samo da neče debelog da cedi previše. Zajeban je ovo ritam za nekog ko je lokao i krkao 3 meseca bez prestanka.

Ne znam baš da li je baš svaki od tadašnjih igrača Denvera bio bolji od Jovića danas.

Sve na stranu, tadašnji Denver je u odnosu na konkurenciju bio dosta lošijem položaju nego Srbija bez Bogdana u odnosu na ostatak EP.

Na kraju krajeva nije baš da će biti šokantno ako ipak osvojimo zlato i bez Bogija, kao što mislim da bi nas svi i dalje stavili na #1 favorita da se Bogi povredio protiv Slovenije a umesto njega upao Topić.

5 minutes ago, goofs said:

Neće vraćati SP na parne jer im služi kao pretkvalifikacija za Olimpijadu.

Ja mislim da će Bogi nakon ove sezone nazad u Evropu, ugovor ima još ovu godinu, nakon toga tim opciju za 16 miliona koju Klipersi verovatno neće iskoristiti, tako da je opcija ili Evropa gde će biti bog i batina, ili neki sitniji ugovor u nekoj plejof/kontender ekipi, ali za to mora da pokaže u Klipersima da ima šta da ponudi na terenu.

Verujem da će Bogi gledati da zaokruži 10 godina zbog tih nekih beneficija u nba, makar i za manju kintu. Ne verujem da će se vraćati u Evropu. Btw sa 35 godina ja mislim da će i on i dalje moći da igra na visokom nivou. On je profi i maksimalno posvećen i neće dozvoliti da se ovako oprosti od repstacije.

Edited by Nikodije

Realno ogroman udarac za nas tim, kapiten, vodja u pravom smislu te reci i najbolji igrac spoljne linije.

Pravo vreme da se pokazu i "istupe"

Najskuplji igrac u Evropi (nesto oko 5 miliona po sezoni plus deonice kluba)

cD0xNzU1ODA5MzA0

Jedan od najskupljih bekova u Evropi (nesto manje od 3 miliona po sezoni)

VlVYa1lZPQ

Ne podsećaj Janaja koliko je istresao za Vasu. Koliko je lud ne bi me čudilo da čita ppp.

Mene stra` da Petrusev ne napravi opet neku peezdariju ko sa Portugalcima.

konacno smo skupili tim, konacno nije bilo povreda i otkaza... ali jbg, ne da se usranom do potoka

1 hour ago, Calavera said:

MLxcKRy.jpeg

A malo i za Bojana

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.