Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Samo da Filip ne nabode Mitoglua - nije bas da mu je strano.

fantom

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

13 hours ago, Ivo Petović said:

Ne postoji kriterijum, ni liberalni ni nacistički, po kojem Jokić u ovom trenutku nije najbolji košarkaš na svetu. Ali ne lezi vraže, to nije dovoljno za Srblje koje se brine kako ćemo protiv Theisa i Voigtmana. Fali nam Bogi, Bogi je bitniji od Lebrona, Lebron ne igra dobro za Team USA i nije ubacio onda kad se lomilo...wtf

Uživajmo svi zajedno, izazov je veći.

Ono malo što sam gledao, Gudurić izgleda odlično sa Jokićem...jedini čovek koji zapravo zna kako i gde da mu da pas + anlišovati Petruševa kao rezervnu peticu, to što ga nemači pojma sa obe strane brda hejtuju samo je dodatni plus. Milutinov na klupu.

Biče zabavno. Kad igramo sa Turcima?

Najžalije je zbog samog Bogdana i njegovog odnosa prema reprezentaciji (i protestima)...Jbg.

ja uvek podrzavam optimizam, ali i sam znas da je kosarka malo vise nego imamo Jokica...

prvo, obrana protiv Letonije je bila sramotna. svaki pik je bio lagani prolaz do kosa. i to cak nije do Jokica. nama odbrana sa njim zapravo izgleda bolje nego sa Milutinovim. medjutim, Aleksa je ko luda bez glave. covek ukrade jednu loptu pa onda 8 puta iskoci iz rotacije. Dobric vata zjale, on kad nije na lopti prolaze pored njega kao pored turskog groblja.

a onda Bogdan. da, najvazniji je igrac tima i pored toga sto imas Jokica. Milutinov na SP je bio naprimer odlican. nije i nikada nece biti Jokicev nivo, ali nije rupa. i u pravu si, Gudura se izgleda razume sa Jokicem, mogu fino da odigraju. i razlika klasi Bogdan/Guruda je mnogo manja nego Jokic/bilo koji igrac na prvenstvu osim Giannisa i Luke. jedino sto Gudura ne moze da igra ono sto Bogdan igra. Bogdan je covek koji se najvise u napadu krece bez lopte. otvara prostor jer je ostatak Srbije Nuggetsi sa jos losijim sutem i protivnika zabole kurac da ikoga cuvaju spolja, pa smo tako imali protiv Letonije tekmu gde su nam na ulazu skupljala 4 coveka i onda su bekovi besomucno gubili lopte jer su pokusavali da je doture do Jokica. a da ne pricam da kad se lomi tekma, Bogdan ce da sutne sa 8 metara preko ruke sa uverenjem da ce lopta da udje, a Gudura ce 4x da predribla vazduh, naruci kahvu i gleda kako da se zaleti u dvojicu umesto da opali potpuno otvoren sut.

ozbiljno, pogledaj nam spacing u pripremama i vs Estonija sa Bogdanom, i ovu tekmu ipo bez njega. Jovic bez Bogdana nije dobio dve upotrebljive lopte... daleko od toga da smo bez Bogdana paceri i ne mozemo nista da napravimo, ali nismo ni favoriti. ni blizu. jos je covek kapiten, i dok je Kari prosipao klasice "treba da se cuvamo Kipra, veoma su nezgodni ili danas svi igraju kosarku" Bogdan je izasao i rekao idemo po zlato. ako mislis da ostalima ne narastu muda posle takve izjave kapitena, ja onda ne znam sta da ti kazem

4 hours ago, kronostime said:

Samo da Filip ne nabode Mitoglua - nije bas da mu je strano.

fantom

End ju, Mahmutoglu...fak ju tu!

@freakns

slažem se sa svime osim da Gudura neće da je šutne, sazreo je i šutnuće je, kao i sa time da nismo više favoriti. Bogdan jeste najvažniji član ovog tima i bez njega gubimo mnogo i na terenu i van njega, ali ko je to favorit protiv nas bez Bogdana? Samo su Nemci u istoj u klasi sa nama, svi ostali su ispod. Blagi smo favoriti za osvajanje titule, veliki za osvajanje medalje.

Edited by Heaviside

Nemci su sada favoriti broj 1. Da se sutra npr. igra mec sa njima, dobili bi nas.

Ovako ostaje nada da cemo podici formu do kraja turnira, odnosno da ce igraci koji su podbacili do sada biti bolji.

nisam srećan što Vasa nije počeo utakmicu da proigra...

Avramović se opet napio nečega

Just now, garmonbozia said:

nisam srećan što Vasa nije počeo utakmicu da proigra...

Bukvalno il ga pusti il ga kući vodi. Ista petorka kao i prethodna utakmica... a ovi su rang Ilirije

Stvarno je sedeo i pio nesto pre pocetka. Zato smo dobri u skoku.

Promašimo bacanje posle 38/38 u zadnje 2 tekme

Guduric je dobar do sada. I promasi …cry

Edited by Moonwalker

Ovi se zajebavaju večeras.

4 minutes ago, arheolog1981 said:

Avramović se opet napio nečega

Od prve utakmice se deru na njega da ne baca lob pasove i ne vredi

3 minutes ago, Amos said:

Od prve utakmice se deru na njega da ne baca lob pasove i ne vredi

Nema Žoca da se prodere ALEKSAAAAA 🤣

ajmo Vaso

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.