Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Nikola Jović ima papir sa napisanom izjavom, pilji u nju ko da prvi put vidi slova.

@Ayatollah i @copkillah ja isto mislim o tome, to je nešto što može da podeli i svlačionicu.

Aleksa nije hodao normalno kad je izašao iz igre, imao je bolnu grimasu.

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

1 minute ago, SNARC said:

Mama svih pitanja je valjda sta se desilo sa ljudima koji su nasmejani i pijani dosli na postolje pre godinu dana..

Kako su dosli na ovo..a bukvalno nista bitno nije menjano

Pala je nadstresnica u NS i ubila 16 ljudi. Mi nismo svesni koliko to utice na nas. I treba.

Just now, Sludge Factory said:

Pala je nadstresnica u NS i ubila 16 ljudi. Mi nismo svesni koliko to utice na nas. I treba.

nek pitaju debelog i vasu, oni podržavaju tu politiku

Na svakih 20 godina košarkaši doživjavaju debakl. 1985 slična priča kao ove godine u grupi sve pobede onda nas u 1/4 finalu namlate Čehoslovaci. 2005 bolje ne govoriti šta je bilo.

2025 nas izbaciše jebeni Finci. Ocekujem nakon ovoga 1 veliku krizu kao što je bila od 2005 do 2009 samo što če ova kriza trajati dosta duže.

Edited by Cash

kaže Pešić da nismo bili fizički spremni, ušao i virus u ekipu, danas igrala tri, četiri povređena igrača

Just now, Valk said:

Nikola Jović ima papir sa napisanom izjavom, pilji u nju ko da prvi put vidi slova.

@Ayatollah i @copkillah ja isto mislim o tome, to je nešto što može da podeli i svlačionicu.

Aleksa nije hodao normalno kad je izašao iz igre, imao je bolnu grimasu.

Bilo bi idealno da im u hotel večeras dođu Ćaciji, pa da više nikad niko normalan ne igra za raprezentaciju dok su Ćaciji tu gde jesu...

Ima li neko košarkaški pismen da objasni šta je Kari hteo sa ovom odbranom gde Jokić čuva spolja nekog nešutera i onda pod košem ne možemo da pokupimo ništa? Radojević kaže da to Seltiksi igraju često

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Ima li neko košarkaški pismen da objasni šta je Kari hteo sa ovom odbranom gde Jokić čuva spolja nekog nešutera i onda pod košem ne možemo da pokupimo ništa? Radojević kaže da to Seltiksi igraju često

Da bude Jokara odmah u kontri kad pokupimo loptu... fantom

Utisak nedelje sutra:

1) Svetislav
2) Vlade
3) Boris Tadic

1 minute ago, garmonbozia said:

nek pitaju debelog i vasu, oni podržavaju tu politiku

Pa i na njih to utice, hteli da priznaju ili ne, podrzavali politiku ili ne. Prosto, zivimo u nenormalnom stanju drustva.

2 minutes ago, Ted said:

kaže Pešić da nismo bili fizički spremni, ušao i virus u ekipu, danas igrala tri, četiri povređena igrača

Odlično je što smo jedina fizički nespremna reprezentacija u ovoj fazi takmičenja. Mi i 15 fizički spremnih reprezentacija.

Zar ga stvarno nije sramota da izjavi ovako nešto.

dal je bolja ova ekipa ili ona iz 2001?

Cacilend ostaje

Spanija osvaja

Kosmar se nastavlja

Edited by Ratamahatta

Bio je i Ribnikar godinu ranije, pa se u Manili uzela medalja. Doduše, sada gori zemlja.

Više je tu povreda Bogdana zabila ekser u kovčeg, on je ono vezivno tkivo ekipe, ovako se gurne Jokiću lopta, a svi ostali zveraju okolo, meni je i kretnja bez lopte bila grozna. Mnogo igrača u slaboj ili nikakvoj formi. Branjenje šuta za 3 poena kroz svih 6 utakmica, građenje skoka jedan kontinuirani užas. Odbrana Jokića danas slaba, Milutinov je defanzivno izgledao bolje u ono malo minuta.

P.S. Pogledajte nam grupu u kvalifikacijama za SP (kako to izgleda kada se ukrštamo). Biće pakao da se kvalifikujemo.

Edited by Facundo Orellana

11 minutes ago, copkillah said:

Nadam se da je to.

Ako je to neko će se oglasiti već. Ali mislim da ipak nece.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.