August 31, 2025Aug 31 5 minutes ago, steins said:Što Deni Avdija nije zaigrao za Srbiju?Majka Jevrejka, rođen tamo... nije se nikad ni razmatralo da igra za nas
August 31, 2025Aug 31 Momak sa izraelsko-srpskim državljanstvom samostalno je birao i nacionalni dres.„Sam je odlučio i da li će igrati za srpsku ili izraelsku reprezentaciju. Tu je bilo i malo pritiska, izraelska vojska daje sportistima olakšice. Da se odlučio za Srbiju, morao bi da služi vojsku tri godine i verovatno ne bi ni dobio dozvolu da u tom periodu igra za reprezentaciju. Sa druge strane, rođen je u Izraelu, ovde su njegovi drugovi, poznaje mentalitet.“ Edited August 31, 2025Aug 31 by Micko8
August 31, 2025Aug 31 Francuzi su ograniceni kao terasa, nemaju igraca koji ume da resava kada je gusto.
August 31, 2025Aug 31 Raspad Franc(U/I)ska šteta što je protiv Izraela.Sada bi bilo dobro da na kraju ispadne neki krug gde Francuzi vise za 1 poen koji im je protiv Slovenije sjebao Silvian...
August 31, 2025Aug 31 Francuzi ako budu 2-gi u svojoj grupi idu valjda u deo zreba gde ide i prvi iz nase grupe.
August 31, 2025Aug 31 Alal ver izraelcima kako su peglali odbranu.Pokušavam da zamislim šta bi se desilo kad bi Srbija izgubila od nekog Izraela 16 razlike. Verovatno bi se srbi spaljivali po ulicama. e
August 31, 2025Aug 31 7 minutes ago, Borca said:Francuzi ako budu 2-gi u svojoj grupi idu valjda u deo zreba gde ide i prvi iz nase grupe.Da, s tim što mogu potući Poljake 12 razlike i opet završiti kao prvi. Doduše i Luka je u toj grupi, može da se desi da on sam usere Izraela.
August 31, 2025Aug 31 7 minutes ago, goofs said:Da, s tim što mogu potući Poljake 12 razlike i opet završiti kao prvi. Doduše i Luka je u toj grupi, može da se desi da on sam usere Izraela.Ako se napravi krug Izrael, Francuska i Poljska treba im pobeda nad Poljskom od 24 razlike za prvo mesto a za drugo osam...
August 31, 2025Aug 31 U utorak Poljska - Francuska, ako Poljska dobije, možda nam i više odgovara da izgubimo od Turske u zadnjem kolu
August 31, 2025Aug 31 Ma kakvo kalkulisanje, igra se na max svaka. Ekipi treba pobeda pred eliminacije a ako igramo kako znamo ne treba se bojati nikog sem Nemaca koji baš dobro izgledaju. Posebno Francuza A u krajnjem slučaju Izrael bi bio drugi ako sve ostalo bude po planu u slučaju pobede Poljske